Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Αποτελέσματα 1 να 5 του 5

Θέμα: Canonical Url Διαφορετικά Σε VBET Μετάφραση Url δομή Διαφορετική Από τις Κανονικές Σελίδες.

Μέλος

Default Canonical Url Διαφορετικά Σε VBET Μετάφραση Url δομή Διαφορετική Από τις Κανονικές Σελίδες.

Έχω ένα ζήτημα όπου το vbet μεταφραστεί συνδέσεις αναφοράς διαφορετικό canonical url δομή από τα μη-μετάφραση διευθύνσεων url. Στην πραγματικότητα, η μετάφραση των διευθύνσεων url αναφοράς ριζικό τομέα αντί του μαζί με τον υποκατάλογο "απασχόλησης" που θα πρέπει να συμπεριλαμβάνονται. Φαίνεται μόνο να συμβεί στις ετικέτες σελίδες. Έχω πάνω από 20k σφάλματα. Αυτό φαίνεται να είναι ο λόγος ιστοσελίδα μου είναι να χάσει ευρετηρίου. Πώς μπορώ να το διορθώσω αυτό;

Δείτε παρακάτω:

δίκαιο - Αποτελέσματα Αναζήτησης - MyModelTalk Ελεύθερη Ρίψη Κλήσεις για Μοντέλα και Ηθοποιούς!
    Code:
    <base href="MyModelTalk Free Casting Calls for Models and Actors!" /><!--[if IE]></base><![endif]--><link rel="canonical" href="http://mymodeltalk.com/jobs/tags/law.html" />
    <---Αυτή είναι η σωστή

Κανονάκι - Arama Sonuçları - Μοντελιστής ve Aktörler Aramalar MyModelTalk Ücretsiz Döküm!
    <-- Εσφαλμένη. θέσεις εργασίας υποκατάλογο λείπει.

Απαγορευμένες

Σας ευχαριστούμε για την αναφορά. Εργάζομαι πάνω σε αυτό το ζήτημα.

Σας συστήνουμε να εγκαταστήσετε την έκδοση PRO. Μπορείτε να ανανεώσετε την άδεια μόνο για 30$. Την πλήρη έκδοση περιέχει πολλές περισσότερες επιλογές διαμόρφωσης που σας επιτρέπουν την καλύτερη προσαρμόσετε το προϊόν για σας.

Απαγορευμένες

Γρήγορη λύση για αυτό το πρόβλημα:
    • Επεξεργασία plugin AdminCP->Plugins &Προϊόντα->Plugin Manager->Unset γλώσσα σε $_GET για SEO συνδέσεις
    • Επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στην αρχή:
      PHP Code:
      global $vbulletin;
      if(
      $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype'] == 'VBSEO_URI' && $_REQUEST['language'] && strpos($_SERVER['VBSEO_URI'], $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_forumdir']) !== 0) {
      $_SERVER['VBSEO_URI'] = $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_forumdir'].$_SERVER['VBSEO_URI'];

• Να αποθηκεύσετε την αλλαγή.

Αυτό το ζήτημα θα διορθωθεί στην επόμενη έκδοση.

Μέλος

Quote Αρχικό μήνυμα από Marcin Kalak View Post
    Σας ευχαριστούμε για την αναφορά. Εργάζομαι πάνω σε αυτό το ζήτημα.

Σας συστήνουμε να εγκαταστήσετε την έκδοση PRO. Μπορείτε να ανανεώσετε την άδεια μόνο για 30$. Την πλήρη έκδοση περιέχει πολλές περισσότερες επιλογές διαμόρφωσης που σας επιτρέπουν την καλύτερη προσαρμόσετε το προϊόν για σας.
    Ευχαριστώ πολύ. Εγώ πραγματικά σχέδιο για να πάρει το pro έκδοση επόμενο μήνα. Είμαι χρειάζεται να αγοράσετε περισσότερο από μερικές εκδόσεις επόμενο μήνα. Και σας ευχαριστώ για την διόρθωση! Ότι ήταν πολύ φοβερό αδελφός.

Απαγορευμένες

Είμαι χαρούμενος που θα μπορούσε να σας βοηθήσει.
    Να θυμάστε ότι μία άδεια χρήσης σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε οποιοδήποτε προϊόν στον τομέα καταχωρηθεί για αυτή την άδεια χρήσης.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Marcin Kalak? 16-06-15 στο 11:07.

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί
  • Ο κώδικας HTML είναι Off