Hi!
Έχω μερικές ερωτήσεις πριν την αγορά ... Έχω vBulletin 4.0.8 φόρουμ ... και είμαι ενδιαφέρον να αγοράσουν vBET ...
1. Μετάφραση από το Google Translate API V1 στη Microsoft Translate API;
Φόρουμ μου είναι στο κροατικό γλώσσα (πολύ παρόμοια με της Σερβίας ή βοσνιακή γλώσσα).
Google Translate υποστήριξη της Κροατίας, της Σερβίας και βοσνιακή γλώσσα, αλλά η Microsoft Translate API ΔΕΝ υποστηρίζουν οποιαδήποτε από τις γλώσσες αυτού ...
Μπορώ να μεταφράσει το φόρουμ μου με το Google Translate API v1 από κροατικής γλώσσας στην αγγλική γλώσσα ... και μεταφράζει στη συνέχεια το φόρουμ μου από τα Αγγλικά σε όλα τα άλλα Microsoft Translate API υποστηριζόμενες γλώσσες;
2. Αν αυτό δεν είναι δυνατόν... Μπορώ να κάνω αυτό με μη αυτόματο τρόπο από τις βάσεις δεδομένων MySQL... να μεταφράσει DB δεδομένων πίνακα από τα αγγλικά σε άλλες γλώσσες με το MS μεταφράσει API... Είναι αυτό δυνατό με vBET;
Ή ... με κάποιο άλλο script ... ή ... με κάποιον άλλο τρόπο να το κάνουμε;
3. Google Translate API v2 είναι μια πολύ δαπανηρή υπηρεσία για μένα (και ίσως για όλους αυτούς που έχουν μια μεσαίου και μεγάλου μεγέθους φόρουμ) .. GT_API_v2 ... 1 M χαρακτήρες = $ 20 ... ?!?!? ...
Έχω στο VB4 DataBase ... μόνο στον πίνακα "post" ... στην «pagetext" ... CHAR_LENGHT ... 330 τ.μ. χαρακτήρες ...
SELECT SUM (CHAR_LENGTH (pagetext))
Μετα
Σε άλλους πίνακες DB ... όπως το τραπέζι "νήμα" ... τίτλο ... λέξεις-κλειδιά ... τραπέζι "ετικέτα" ... τραπέζι "φράση" ... άλλα plugins vb ...
Ας πούμε ότι το φόρουμ μου έχει συνολικά 500 εκατομμύρια χαρακτήρες ... Google Translate API v2 ... να μεταφράσουν το φόρουμ μου μόνο σε μία άλλη γλώσσα ... Θα μου κοστίσει ... (1 M = $ 20) ... 500 M = $ 10.000 δολάρια
Αν έχω μεταφράσει το φόρουμ μου να TOP 20 γλώσσες ... Θα μου κοστίσει ... 20 x 500 M = $ 200,000 δολάρια
Ποιος θα πληρώσει πολλά χρήματα για αυτό; ... Το ξέρω ... ΔΕΝ ΘΑ!
Conclussion: Google πρέπει να αλλάξει αυτή την ... 1 M χαρακτήρες max = $ 1 δολάριο
Είμαι λάθος;
4. Είναι δυνατόν να μεταφράσει μόνο μερικά φόρουμ ... δεν είναι όλα τα φόρουμ και όλα τα φόρουμ;
Χάρη στις απαντήσεις,
Εγχειρίδιο