Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 9 на 9

Тема: Възможно ли е?

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Sep 2011
    Място
    http://yuforum.net

Question Възможно ли е?

Здравейте!

Имам няколко предварително продажби въпроси ... Имам Еврофутбол 4.0.8 форум ... и аз съм интересен, за да купуват vBET ...

1. Превод от Google Translate API v1 Превод API на Microsoft?

Моят форум са на хърватски език (много подобен на сръбски или босненски език).
    Google Translate подкрепа хърватски, сръбски и босненски език, но Microsoft Превод API НЕ подкрепа на този езици ...

Мога ли да преведе форум ми с Google Translate API v1 от хърватски език на английски език ... и след това превежда моя форум от английски на всички други Microsoft Превод API поддържаните езици?

2. Ако това не е възможно... Мога да направя това ръчно от бази данни MySQL... да преведат DB таблица с данни от английски на други езици с MS Превод API... Е този възможен с vBET?

Или ... с някои други скрипт ... или ... по някакъв друг начин да го направи?

3. Google Translate API v2 е много скъпа услуга, за мен (а вероятно и за всички онези, които имат средни и големи форум) .. GT_API_v2 ... 1 M знака = $ 20 ... ?!?!? ...

Имам в vb4 база данни ... само в таблица "пост" ... в "pagetext" ... CHAR_LENGHT ... 330 м знаци ...

SELECT SUM (CHAR_LENGTH (pagetext))
    От пост

В други таблици DB ... като маса "нишка" ... заглавие ... ключови думи ... маса "таг" ... маса "фраза" ... други плъгини Vb ...

Да кажем, че моят форум има общо 500 милиона символа ... Google Translate API v2 ... да преведат форум ми само един друг език ... Това ще ми струва ... (1 М = $ 20) ... 500 М = $ 10,000 долара

Ако Аз превеждам форум за TOP 20 езика. Това ще ми струва ... 20 х 500 м = $ 200,000 долара

Кой ще плати толкова пари за това? ... Знам, че ... Няма да го направя!

Conclussion: Google трябва да се промени това, за да ... 1 M знака = не повече от $ 1 долар

Погрешно ли съм?

4. Възможно ли е да се превеждат само някои форуми ... не всички форум и всички форуми?

Благодарение на отговорите,

Наръчник
    Последната промяна е направена от Manual; 30-09-11 В 00:23.

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Здравейте.

1. В vBET можете да конфигурирате превод доставчик искате да използвате за всеки превод език двойки. Все още vBET не поддържат двойни преводи по това време. Така че, ако превод доставчикът не е подкрепа на специфичен език не ще бъде в състояние да го използвате, за да се преведат от или към този език.

2. Не точно сега. vBET не промени Еврофутбол данни. Ние използваме нашата собствена кеш и това е всичко. vBET предоставя инструменти - например добавяне на BBCode към вече съществуващите съобщения. Но ние не трябва инструмент, който ще промени данните и такъв инструмент ще бъдат потенциално опасни, защото вие ще изгубите оригиналното съдържание.

3. 1M героите означава 1 000 000 знака. Моля, обърнете внимание, че Google API v1 все още е отворен, но те поставят ограничителни лимити, който завършва много по-бързо, точно сега. Също така vBET поддържа Microsoft API за преводи, която все още е свободно и те също имат някои ограничения. Ако знаете някакви други безплатни API, което Условия за ползване няма да забраните използването му в vBET, моля да го точка и ние с удоволствие ще добави поддръжка за него.

Моля, обърнете внимание, че не трябва да включите всички поддържани езици. vBET позволява да конфигурирате кои езици трябва да бъде активна.

Моля, обърнете внимание, че трябва да отида с вашия сключване на друго място - до Google. Ние напълно съгласни, че би било по-добре, ако превод на Google ще бъде по-евтино или дори по-добре, ако би било все още безплатно. Все още не е до нас и ние можем да направим нищо с него. Моля, изпращайте вашите заключения Google - ние се надяваме, че те ще го разгледат.

4. vBET позволява да се определи страници, които трябва да се пренебрегва с превод двигател. Можете да го определят като дава част на URL - всяка UURL, която включва текст ще бъдат игнорирани от vBET.

Ако имате още въпроси - моля, просто попитайте. Ние осъзнаваме, че в този момент купуване vBET не е толкова лесно решение, както беше преди Google да се плаща.

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Sep 2011
    Място

Да ... Вие сте прав ... Аз ще отида в Google, за да публикувате този conclussion ... но целите на Google не е форуми ... само малки и средни CMS уеб страници и блогове ...

Знам какво ще направя ... първо ... преведе цялата форум за 50 + езика ... до 1 Декември 2011 г. ...

... секунда ... ръчно с MySQL и някои други инструменти ... да преведат всички форум на английски ... и преминете към MS Преводач API ... да преведе на други 35 езика ...

Моите членове от Хърватия, Сърбия и Босна ... все още може да използвате Google Translator (безплатна услуга) ... JavaScript на върха на форума ... За да превежда форум от английски на EXYU езици ...

Въпрос ...

5. Как Google Translate моят форум ... vBET изпрати думи към Google ... и получавате преведени думи и кеш ... или как?

6. Колко време ще отнеме на Google да преведе през целия си форум на 53 езика ... един месец ... два месеца ... ?

Колко думи (или символи) Google Translate API v1 превежда на ден?

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Моля, Nota, че превод от Google преводач услуга на върха на форума от JavaScript, няма да доведе до резултати, които ще бъдат индексирани. Единственият начин за потребителите да получите тези ще бъдат вече знаете за вашия нов форум да разбере поне малко на съдържание, което е на чужд език за тях, и след това щракнете върху да превежда. Това е въпрос с това решение - хората трябва вече да разберат малко, това, което виждат, да ги мотивира да кликнете на превода. Те няма да намерят, да го преведе в търсачките. Така че в края - хора, които са заинтересовани и ще се търси за вашата тема на чужд език, няма да намерите вашия нов форум. Ето защо vBET е създаден - да го променим и да се осигури преведени съдържание на това, което търсите вашата тема.

Моля, обърнете внимание, че vBET позволява да се използват няколко превод APIs в същото време. Както написах преди да можете да конфигурирате за всяка езикова двойка, която доставчикът трябва да го преведе. Така че, дори ако искате да използвате Google v1, докато той е затворен, ние все пак препоръчваме да го използвате заедно с Microsoft за преводи API - за да се избегне бързо достигане на лимити.

5. Точно така. След като се кешира vBET използва кеш.

6. Нямам идея. Тя зависи от трафик на вашия нов форум. Бързи / роботите ще отидат превел страница, толкова по-бързо ще се кешират. Но не използвайте никакви собствени роботи за това - това не е позволено. Също така можете да добавите тук граници, които изглежда да бъде по-кратък и по-късо - на Google v1 се подготвя да бъде затворен.

Също така нямам идея. Както Току-що написах, че изглежда, че ограниченията са по-ограничителни, когато ние сме по-близо до края на работното време. Моля, погледнете в Google ресурси, за този отговор. Ние не искаме да заблуди всеки, като дава някои стари информация.

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Sep 2011
    Място

Quote Първоначално публикувано от vBET View Post
    Моля, обърнете внимание, че vBET позволява да се използват няколко превод APIs в същото време. Както написах преди да можете да конфигурирате за всяка езикова двойка, която доставчикът трябва да го преведе. Така че, дори ако искате да използвате Google v1, докато той е затворен, ние все пак препоръчваме да го използвате заедно с Microsoft за преводи API - за да се избегне бързо достигане на лимити.
    Радвам се да чуя, че опция ... езикова двойка ...

Ако разбирам правилно ... Питам, които потвърждават следните решения:

В Admin опции vBET Control Panel мога да направя Това:

1а) се превежда с Google Translate API v1 ... от хърватски език на английски ...

1б) превежда с Microsoft Превод API ... от английския език, за всички останали 35 + езика

Дали е по-добре ... тъй като Google само за два месеца .... по-горе решение ... , или това надолу решение?

2а) се превежда с Google Translate API v1 ... от хърватски език (6 езика), английски, испански, италиански, немски, полски и френски

2б) превежда с Microsoft API Превод от английски до 5 езика ... Испански на 5 езика ... Италиански / немски / полски / френски на 5 езика ...

Аз vBSEO 3.6.0 & vBSEO Sitemap Generator ... Дали те ускоряват преводи или не?

Имам повече Google Bots дневно от Bing / MSN Bots ... и аз мисля, че това е друго решение, по-добре от първия .... или може би не ... какво мислите ... може би първото решение е по-добре, защото спирка на Google API v1 много скоро?

Благодаря за вашите предложения.
    Последната промяна е направена от Manual; 01-10-11 В 23:17.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Моля, обърнете внимание, че в Admin CP имате възможности за Google да определите коя версия искате да използвате v1 или v2. Можете също са вариант, който ви позволява да определите искаш да се използва само Google или други доставчици на. Когато е да се използват други доставчици, а след това по подразбиране, когато това е възможно след това Microsoft се използва. Все още можете да преконфигурирате и доставчик на определен превод за всеки език двойка - тази конфигурация е направено в конфигурационните файлове, които не са в Admin CP. Това е така 53x53 комбинации твърде много за Admin CP, но все още лесно - просто за всеки език, който има отделна таблица в отделен конфигурационен файл, където сте задали картографиране - например, имате отделен файл за картографиране от полски и има маса, когато клавишите са " "Езикови кодове и стойности са имената на доставчик. По този начин можете да конфигурирате вашия доставчик на превод за всеки език двойка. Така че не всичко е направена от Admin CP, но все още е лесно за конфигуриране.

1а) и 1б) Мисля, че вие не разбирате - не можете да зададете поток превод. vBET не поддържа двойно преводи. Само един превод на заявка. От съобщение език на искането език. Вие не може да има превод в средата. Така че, да можете да настроите Google да се превежда от хърватски на английски. И да можете да зададете да се превежда от английски на други поддържани от Microsoft от Microsoft (това е достатъчно, за да зададете 1 опция за това - позволяват да се използват други доставчици). Но тя няма да направи двоен превод. Съобщения, които са написани на английски език ще бъдат преведени от Microsoft. Съобщения, които са написани на хърватски ще бъдат преведени от Google (за всички езици, които сте включили, защото Microsoft не поддържа хърватски.

2а) и 2б), аз наистина не разбирам как тези две възможности са изключителни. Имате си форум в хърватски? - Тогава трябва да използвате Google. Имате си форум в английски език - тогава можете да използвате който искате Microsoft или Google. Ако имате форум в 2 езика - тогава ще трябва да изберете кой език е по подразбиране, маркирайте съобщения в друг език (имаме робот за това - тя е в бета етап, а сега и ще бъдат освободени скоро) и тогава ще трябва да използвате Google за хърватски и можете да използвате Microsoft за почивка. Но всички съобщения, които фаянс, писмено в хърватски ще бъдат преведени от Google е било поискано превод - Microsoft не поддържа този език.

Ако имате карта на сайта и ще го интегрира с vBET, тогава можете да очаквате, че ботуши ще отида по-бързо, за да си преведените страници. Все пак, ако имате много голям трафик и много съдържание, моля да са наясно за границите на свободното APIs. Най-вероятно ще го достигне много бързо. Буут на Google v1 и Microsoft са дневните ограничения. В Google v2 можете да го настроите така, както искате, тъй като сте платили за него и ограничения са само, за да контролирате своите собствени разходи. Така тя може да бъде разумно да се превърне на първо само на 2 езика - по подразбиране + един друг. И тогава, след кеш ви изпълва добавете един по един нов езика. Ако наистина имат огромен трафик и много съдържание, за да превежда, то е възможно, че ще достигне лимита си бързо, дори и само с 2 езика, включен. Това не е до нас - Google е повече потребител приятелски преди. Сега те просто нарязани v1 и поставя граници ... Но това е нещо, което можете да проверите в живеят или правят някои изчисления и предположения за дневен трафик на нови преведените страници (след първия превод вече го кеширани).

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Sep 2011
    Място

Мисля, че ... този продукт не е за мен ... защото моят форум на хърватски език ... и мога да използвам Само Google ...

Аз не плащат за преводи на Google Превод API v2 ...

Ако инсталирате този продукт сега ... Мога да се използват само за 1 Dec 2011 ... и след това да деинсталирате ... само имам малко повече посетители и членове ...

Как мога да преведат форум ... нови мнения от хърватски на други езици ... след Google, изключете tranlsation GT API v1?

Отговор = никакъв начин не

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Ако вашия форум е малък тогава ви ще бъде в състояние да използва на платена версия на Googles API, имам го инсталиран и вие може да настроите ограничения в конзола на Google API за колко знака на ден може да бъдат преведени и също как много герои persecond / на потребител (този е да се каже броя на символите на секунда за превод повикване), тя има всички за мониторинг, трябва също така можете да видите колко charatcers използвате и когато. Така че можете да зададете разходите си лимит и да следи как ще върви, ако се интересувате само само за няколко преведени езици, тогава вие не ще трябва да настроите разходите ограничи твърде високо, аз в момента areound 200 000 посетители на месец, за сега аз " сте ограничени разходите си до 100,000 знака на ден и аз съм suporting 32 езика, така thats $ 2 на ден, аз ще се следи кои езици се нарича в моя форум (можете да видите това в Google Статистика за вашия API) и след това обърнат повече езици разстояние, които не са призовани за, аз може да има, да се разшири ми ежедневно прекарват поради количеството на посещенията получа, но вероятно бихте могли Вашите намали още повече.

И не забравяйте, Microsoft са добавяне на нови езици по протежение на пътя, така че всичко е добре

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Отговор = помощта на други API

Има начин, който вече е подкрепена в vBET - това е Google v2. Така че има начин - не всеки, който иска да плати, но начинът не съществува. Разбира се, аз разбирам, че вие не искате да използвате платени API.

Също така, моля, имайте предвид, че ние търсим други превода API - така е знаете някои тогава нека да отбележим. Тя е ОК за техните Общи условия ние с удоволствие ще добавим поддръжка за други API към vBET

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •