Здравейте!
Имам няколко предварително продажби въпроси ... Имам Еврофутбол 4.0.8 форум ... и аз съм интересен, за да купуват vBET ...
1. Превод от Google Translate API v1 Превод API на Microsoft?
Моят форум са на хърватски език (много подобен на сръбски или босненски език).
Google Translate подкрепа хърватски, сръбски и босненски език, но Microsoft Превод API НЕ подкрепа на този езици ...
Мога ли да преведе форум ми с Google Translate API v1 от хърватски език на английски език ... и след това превежда моя форум от английски на всички други Microsoft Превод API поддържаните езици?
2. Ако това не е възможно... Мога да направя това ръчно от бази данни MySQL... да преведат DB таблица с данни от английски на други езици с MS Превод API... Е този възможен с vBET?
Или ... с някои други скрипт ... или ... по някакъв друг начин да го направи?
3. Google Translate API v2 е много скъпа услуга, за мен (а вероятно и за всички онези, които имат средни и големи форум) .. GT_API_v2 ... 1 M знака = $ 20 ... ?!?!? ...
Имам в vb4 база данни ... само в таблица "пост" ... в "pagetext" ... CHAR_LENGHT ... 330 м знаци ...
SELECT SUM (CHAR_LENGTH (pagetext))
От пост
В други таблици DB ... като маса "нишка" ... заглавие ... ключови думи ... маса "таг" ... маса "фраза" ... други плъгини Vb ...
Да кажем, че моят форум има общо 500 милиона символа ... Google Translate API v2 ... да преведат форум ми само един друг език ... Това ще ми струва ... (1 М = $ 20) ... 500 М = $ 10,000 долара
Ако Аз превеждам форум за TOP 20 езика. Това ще ми струва ... 20 х 500 м = $ 200,000 долара
Кой ще плати толкова пари за това? ... Знам, че ... Няма да го направя!
Conclussion: Google трябва да се промени това, за да ... 1 M знака = не повече от $ 1 долар
Погрешно ли съм?
4. Възможно ли е да се превеждат само някои форуми ... не всички форум и всички форуми?
Благодарение на отговорите,
Наръчник