Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Αποτελέσματα 1 να 4 του 4

Θέμα: Χρειάζεστε βοήθεια γραπτώς μια σελίδα wiki για το χρήστη τη χρήση VBET

Νέο μέλος

Lightbulb Χρειάζεστε βοήθεια γραπτώς μια σελίδα wiki για το χρήστη τη χρήση VBET

Θέλω να δημιουργήσω μια σελίδα wiki
    μετάφραση - Περιοδικό BLiNC:: BASE jumping, ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο, παραπέντε και

Ότι οι χρήστες μπορούν να διαβάσουν μου ότι θα τους βοηθήσει να κατανοήσουν πώς να χρησιμοποιούν VBET.
    Οι περισσότεροι από τους χρήστες μου είναι μη-τεχνικές, ώστε η σελίδα να πρέπει πραγματικά να είναι γενικό. Όμως, η σελίδα πρέπει επίσης να μεταφράσει και έχω ήδη 10 γλώσσες + χτυπήσει την περιοχή μου.

Για όλους εκείνους που θέλουν να βοηθήσουν, μπορούμε να μοιραστούμε όλοι αυτό το πολύτιμο πόρο.

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Γεια

Πρώτα - παρακαλώ να ρυθμίσετε vBET να αναγνωρίσει γλώσσα αυτόματα. Θα βρείτε την επιλογή στην vBET επιλογές στο διαχειριστή CP. Δεν μπορώ να πω αυτή τη στιγμή θα λειτουργήσει με περιεχόμενο wiki - εξαρτάται δεν χρησιμοποιούνται κατάλληλα άγκιστρα, αλλά θα είναι οριστικά το έργο για όλο το περιεχόμενο vBulletin νέα (δημοσιεύσεις, τα blogs, τα σχόλια της ομάδας, και ούτω καθεξής).

Όταν η ανίχνευση γλώσσας εργασίας - οι χρήστες απλώς γράφουν στη δική τους γλώσσα και vBET τους (χρησιμοποιώντας το Google API) σηματοδοτεί κατάλληλα το μήνυμα.

Επίσης, παρακαλούμε δείτε εδώ για το άρθρο σχετικά με vBET BBCodes: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html

ho χρησιμοποιείτε vaultwiki πολύ

φοβερό μπορείτε να κάνετε vbet εργάζονται σε vaultwiki σελίδες, είμαι απενεργοποίηση vbet σε vaultwiki σελίδες, επειδή vbet δεν λειτουργεί σε vaultwiki σελίδες

μπορεί να σας μερίδιο htaccess σας παρακαλώ; οπότε ίσως μπορούμε να την κάνουμε καλύτερη

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Ενσωμάτωση οδηγιών για Vault Wiki: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html

Σε περίπτωση τυχόν προβλήματα με την ένταξη - παρακαλώ γράψτε εκεί

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί