Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Eredmények 1 a 4 A 4

Téma: Segítségre van szüksége írása felhasználói Wiki oldal a vBET használat

Junior Member

Lightbulb Segítségre van szüksége írása felhasználói Wiki oldal a vBET használat

Szeretnék létrehozni egy wiki oldalt
    fordítás - BLiNC Magazin: bázisugrás, ejtőernyőzés és siklóernyőzés

Ez a felhasználók olvashatják, amelyek segítenek megérteni, hogyan kell használni vBET.
    A legtöbb az én felhasználók nem technikai, így az oldal tényleg kell általános. De az oldalt kell fordítani, mint én már 10 + nyelven üti oldalamon.

Mindazok számára, akik szeretnének segíteni, mindannyian megosztani ezt az értékes erőforrást.

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Szia

Első - kérjük, állítsa vBET felismerni nyelv automatikusan. Meg fogja találni a lehetőséget vBET lehetőségek Admin CP. Nem tudom, most fog ez működni a wiki tartalma - ez attól függ, nem a megfelelő horgok használnak, de azt véglegesen munkát mindenki számára vBulletin új tartalmat (hozzászólás, blogok, csoportos megjegyzéseket, és így tovább).

Amikor nyelvfelismerés dolgozik - a felhasználók csak írni a saját nyelvükön, és vBET (a Google API) megfelelő jeleket az üzenetet.

Továbbá kérjük, tekintse meg itt a cikk arról, vBET BBCodes: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html

ho használ vaultwiki túl

félelmetes lehet, hogy vBET dolgozó vaultwiki oldalakon vagyok kikapcsolni vBET a vaultwiki oldalakat, mert vBET nem működik a vaultwiki oldalak

tudja megosztani a htaccess kérem? így talán lehet, hogy jobban

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Integráció útmutató Vault Wiki: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html

Ha bármilyen kérdések integráció - írj ott

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •