Ήμουν εκεί τώρα, αλλά την πρόσβαση στα δεδομένα για το admin ψεύτικο λογαριασμό που δημιουργήσατε δεν λειτουργεί πλέον.
Ήμουν εκεί τώρα, αλλά την πρόσβαση στα δεδομένα για το admin ψεύτικο λογαριασμό που δημιουργήσατε δεν λειτουργεί πλέον.
I chcked ακριβώς πάλι. I σε σύγκριση με προσοχή να μην μεταφραστεί newreply.php με μεταφραστεί newreply.php και βρήκα κανένα θέμα css ...
Πραγματικά δεν βλέπω το θέμα. Ίσως δεν ξέρω πού να κοιτάξετε. Δώστε ακριβείς οδηγίες. Βήμα-βήμα. Χωρίς λέξεις όπως «κάθε». Απλά να δώσει ακριβή νήμα για να ξεκινήσει, ακριβής μετάφραση να πάει στο, ακριβής τιμή να γράψει σε γρήγορη απάντηση, πριν από τη μετάβαση σε προηγμένες ένα. Και περιγράφουν αυτό που βλέπετε λάθος τότε - μετάταξης.
Αν θα μπορούσα να ανεβάσετε μόνο μια-δυο φωτογραφίες ...
Πιστέψτε με, εγώ am να είναι ακριβής. Το πρόβλημα είναι ορατό για μένα σε όλα θεμάτων - δεν έχει σημασία ποιο κάνετε κλικ σε.
Ίδιο με τις σημαίες γλώσσα κάτω από την navbar. Δεν έχει σημασία ποιο θα επιλέξετε.
Πάμε:
Προεπιλεγμένη γλώσσα σας έχει οριστεί σε πολωνικό στο usercp του ανδρεικέλου λογαριασμό διαχειριστή έτσι ώστε όταν θα συνδεθείτε θα σας προβολή forum / PL /
Πηγαίνετε στο forumhome και κάντε κλικ στο κάθε το νήμα.
Κάντε κλικ στο «μετά την επεξεργασία» της κάθε θέση
Κάντε κλικ στο «go προηγμένες»
Θα πρέπει να δείτε κανένα πρόβλημα σε οποιοδήποτε στάδιο.
Τώρα,
Κάντε κλικ στο κάθε σημαία κάτω από την navbar (όχι η πολωνική σημαία προφανώς )
Πηγαίνετε στο forumhome και κάντε κλικ στο κάθε το νήμα.
Κάντε κλικ στο «μετά την επεξεργασία» της κάθε ταχυδρομικώς (θα δείτε την έναρξη χάος ...)
Κάντε κλικ στο «go προχωρημένο» για να δείτε ένα πραγματικό χάος.
Επεξεργασία:
Μπορείτε να εκτελέσετε το ίδιο κόλπο με την απάντηση σε μια κλωστή και στη συνέχεια να «πάει προχωρημένο»
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη norku? 16-06-11 στο 22:14.
Προφανώς δεν βλέπω τι εννοείς ... Αλλά ανακάλυψα ότι έχετε ενεργοποιήσει την επιλογή που δείχνει το Google ζητά και το χρόνο αναμονής - αυτό τροποποιεί τα αποτελέσματα μόνο για τους διαχειριστές (προσθέτοντας πληροφορίες σχετικά με μεταφράσει τις συνδέσεις στο μπροστινό μέρος του συνόλου των δεδομένων απόκρισης), οπότε ίσως αυτή είναι η αιτία. Παρακαλείσθε να ελέγξετε τα αποτελέσματα σας με απενεργοποιημένη την επιλογή Μετάφραση του χρόνου απόκρισης.
Εάν εξακολουθεί να συμβαίνει, τότε παρακαλούμε mail μου μερικά στιγμιότυπα οθόνης με επισήμανε περιοχές που είναι λάθος. I σε σύγκριση με μόνο το κάθε μέρος της σελίδας αποτελεσμάτων με την πολωνική και ιταλική μετάφραση και δεν βλέπω καμία διαφορά στην εμφάνιση. Μήπως αγρανάπαυση δική οδηγίες σας για λογαριασμό σας έκανε για μας;
Επίσης άλλο ένα πράγμα που μπορεί να είναι εδώ το πιο σημαντικό - η οποία έκανε πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε; Όπως είπα χρειαζόμαστε ακριβείς οδηγίες. Πρέπει να γνωρίζουμε σε κάθε βήμα που κάνατε. Από την αρχή - έτσι ώστε να ανοίξετε το πρόγραμμα περιήγησης Χ. ..
Επίσης τις οδηγίες σας έδωσε αυτή τη στιγμή δεν είναι σε θέση να αγρανάπαυση ... Πρέπει επισκέπτη τι εννοείτε.
1. Δεν υπάρχει καμία σύνδεση με το όνομα "forumhome" στην πολωνική μετάφραση (σημειώστε ότι υποτίθεται ότι είμαι εκεί). Ποιο από τα δύο εννοείτε; Αυτό και μόνο το οποίο ονομάζεται "Home" στο αγγλικό κείμενο ή "φόρουμ". Αν το "Forum" - ό, τι για - γράψατε Αρχίζω στο / forum / pl ...
2. Μετά το τελευταίο βήμα κατά το 1ο τμήμα δεν μπορώ να γίνει το πρώτο βήμα στην 2η ενότητα, γιατί δεν υπάρχουν σημαίες εμφανίζονται ...
Σχετικά "θα δείτε την έναρξη χάος" - τι εννοείτε; Αν εννοείτε ότι το περιεχόμενο σε επεξεργαστή είναι ήδη μεταφρασμένο (όχι πρωτότυπο κείμενο), τότε το θέμα είναι γνωστό και ήδη διορθωθεί σε vBET4.4.0 (δείτε εδώ για πληροφορίες σχετικά με αυτό το θέμα: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post9003). Αν πρόκειται για κάτι άλλο, τότε και πάλι δεν ξέρω περί τίνος πρόκειται ...
Παρακαλώ σημειώστε ότι σε πολλές περιπτώσεις περιγραφή που έδωσε θα είναι αρκετή για πρώτη φορά. Ακόμα σε περίπτωση που έχουμε το θέμα για να δούμε τι σημαίνει πελάτη και δεν μπορούν να αναπαραχθούν τότε πρέπει να ξέρουμε ακριβώς τα πράγματα που κάνει. Παρακαλούμε να δώσετε εικόνες - ίσως να εξετάζουμε το ζήτημα, αλλά το χάσετε. Εάν θα δούμε κάτι άλλο που με τις εικόνες τότε θα έχω να σας ρωτήσω πάλι για τις οδηγίες, αλλά και πολύ ακριβής. Χωρίς καμία συντομεύσεις. Ακριβώς πού θα πάτε, τα οποία συνδέουν κλικ (με την πράγματι ορατή όνομα του συνδέσμου - σε κάθε μετάφραση του ονόματος θα είναι διαφορετικές). Αλλά ίσως αυτό είναι μόνο ένα πρόγραμμα περιήγησης στο θέμα, γι 'αυτό παρακαλώ να μας δώσετε το όνομα του browser που είχε τον έλεγχο. Θα ήταν τη χρήση του Opera για αυτό.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vBET? 16-06-11 στο 22:35.
Γεια σου,
Όχι ακόμα το ίδιο. Αν πάτε στο usercp σας και να ορίσετε μια νέα προεπιλεγμένη γλώσσα (οποιαδήποτε γλώσσα) και στη συνέχεια, αποθηκεύστε. Τι βλέπετε; Θα ξέρετε τι εννοώ με την «χάος», όταν το δείτε. Είναι πολύ προφανές. Η χρήση του Firefox. Χρησιμοποιήστε IE - χειρότερα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη norku? 16-06-11 στο 22:45.
Αυτή τη στιγμή είμαι στη σελίδα / forum / PL / usercp.php δεν κάνει καμία αλλαγή και δεν μπορεί, διότι δεν υπάρχουν αποτελέσματα μεταφράσεις - το ήμισυ των κειμένων που λείπουν. Αυτό φαίνεται πως την έχετε το Google πρόβλημα σύνδεσης. Αυτό που εμφανίζεται ήδη είναι απλά ήδη cached και ξεκούραση δεν μπορεί να μεταφραστεί λόγω προβλήματος σύνδεσης Google.
Παρακαλούμε να ανεβάσετε googletest.php από vBET πακέτο (σε / Do-not-upload/tools κατάλογο) με τον τομέα κύριο κατάλογο σας. Πηγαίνετε στο πρόγραμμα περιήγησης, γράψτε Ο_τομέας σας url / googletest.php και πείτε βλέπετε τυχόν λάθη.
Αυτός είναι ο λόγος που σας έγραψα για να δώσει την ακριβή συνδέσεις πού να πάει - δεν ήμουν σε θέση να δει αυτό το θέμα έχουν ήδη αποθηκευτεί προσωρινά αποτελέσματα αν είναι πραγματικά το Google πρόβλημα σύνδεσης και μοιάζει.
Παρακαλώ πείτε ποια είναι τα αποτελέσματα των δοκιμών Google. Επίσης, θα ελέγξουμε μόνοι μας, όταν θα το έχετε ήδη στον server σας.
Ξεκινώντας δοκιμασία της μετάφρασης
Αποτέλεσμα δοκιμής: {"responseData": {"translatedText": "powitanie"}, "responseDetails": null, "responseStatus": 200}
Σφάλμα δοκιμής:
Χρόνος σύνδεσης (ms): 47.6909179688
«Ακριβής» είναι ακριβής μόνο όταν το πρόβλημα είναι εμφανές. I φορτωθεί μόνο το φόρουμ σε IE και έχει σημαντικά θέματα τα οποία δεν είχε μερικές ώρες πριν. Τα προβλήματα που σας περιέγραψα κατά τη διάρκεια της ημέρας συνέβαιναν που έχω περιγράψει. Ήμουν ακριβή ...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη norku? 16-06-11 στο 22:51.
Αυτή τη στιγμή το πρόβλημα με τη διάταξη της σελίδας να προκαλέσει αναστάτωση προκαλείται από την αλλαγή προεπιλεγμένη γλώσσα σας με οποιαδήποτε άλλη. Θα δείτε τι εννοώ, αν το κάνεις αυτό με το ομοίωμα του λογαριασμού. Πηγαίνετε στο usercp σας και να αλλάξετε την προεπιλεγμένη γλώσσα σας. Αποθηκεύστε αυτή τη ρύθμιση. Τι σημαίνει usercp σελίδα σας μοιάζει; Αλλαγή langiage προεπιλεγμένο σας πίσω στα πολωνικά και να αποθηκεύσετε. Έξοδος usercp και να πάει από τα προγράμματα φόρουμ. Κάντε κλικ στην ισπανική σημαία. Πηγαίνετε σε οποιαδήποτε θέση και να προσπαθήσουμε να το επεξεργαστείτε. Θα δείτε τι εννοώ.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη norku? 16-06-11 στο 23:00.
Ξεχάσετε να πάρετε μία σημαντικές πληροφορίες - δεν ήμουν σε θέση να αλλάξετε την προεπιλεγμένη γλώσσα των χρηστών, καθώς η μετάφραση testx έλειπε - δεν υπήρχε συνδέσμους για αυτό.
Θα είχε σπάσει cache. Απλώς απενεργοποιείται cache της βάσης δεδομένων και χρηστών σελίδα CP φαίνεται ωραίο τώρα. Μου ενεργοποιηθεί και πάλι και αυτό είναι ωραίο. Μόλις καθαριστεί ολόκληρο το cache σας για να βεβαιωθείτε ότι δεν είναι θέμα cache.
Παρακαλώ ελέγξτε βλέπετε ακόμα το θέμα που περιγράφουν. Αν ναι τότε παρακαλώ πηγαίνετε στο Admin CP -> vBET Cache -> Cache της βάσης Δεδομένων και να απενεργοποιήσετε προσωρινά cache. Ελέγξτε μήπως ακόμα να δείτε το θέμα με ειδικές ανάγκες cache. Ενεργοποίηση cache ξανά.
Σύμφωνα με googletest.php δεν έχετε οποιαδήποτε προβλήματα σύνδεσης τώρα.
Μετά τον καθαρισμό cache I αξιολογούνται σύμφωνα με τις οδηγίες σας πρόγραμμα περιήγησης Opera (έκδοση 11.11):
- Από CP χρήστη άλλαξα χρήστη μορφή προεπιλεγμένη γλώσσα Πολωνικά σε Γερμανικά. Σελίδα φαίνεται ωραίο και είναι σε γερμανική μετάφραση.
- Και τότε και πάλι αλλάξει προς Πολωνικά - εξακολουθούν να είναι όμορφα και στην πολωνική μετάφραση.
- Πήγε στο χρηματιστήριο φόρουμ στην πολωνική μετάφραση κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο Forum κοντά σε σύνδεσμο Dom.
- Ο διακόπτης στη θέση ισπανικά (κάνοντας κλικ σημαία).
- Στη συνέχεια, πήγε στο νήμα / Forum/es/f6/sidecap-bueno-o-malo-5103 / # post37724 (Τίτλος: SideCap, Bueno o Malo;)
- Και κλικ επιλογή για να επεξεργαστείτε θέση (στην τελευταία θέση). Βλέπω ένα θέμα: το κείμενο έχει μεταφραστεί σε Ajax editor (όπως περιέγραψα πριν να είναι ήδη λυθεί στο 4.4.0), αλλά η διάταξη είναι εντάξει - δεν υπάρχει θέμα css.
- Στη συνέχεια πήγε στην Προχωρημένη κάνοντας κλικ στο κουμπί στον επεξεργαστή Ajax και επίσης δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα με CSS.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ - να ανταποκρίνονται σε αυτήν την ανάρτηση: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post9017
Στείλτε μας φωτογραφίες. Ενημερώστε το πρόγραμμα περιήγησης που κάνατε δολάρια ...
Δεν υπάρχει κανένα νόημα για εμάς να το κάνει ξανά και ξανά ... Όταν πραγματικά δεν ξέρουμε τι κάνετε και εσείς ακόμα δεν αγρανάπαυση τις οδηγίες μας και δεν μας έδωσε ακριβείς οδηγίες. Έτσι κάναμε το αντίθετο τρόπο - σας δώσαμε ακριβή βήματα που κάναμε. Τα καταφέραμε στην Όπερα. Και εμείς δεν βρήκε κανένα ζήτημα CSS. Είμαστε σε σύγκριση ακόμη και τη σελίδα για να μην μεταφρασμένη σελίδα για να βεβαιωθείτε ότι μοιάζει με αυτό θα πρέπει να είναι και οι σελίδες περίπτερο έχει την ίδια εμφάνιση (διαφορετικά κείμενα, φυσικά). Έτσι τώρα μπορείτε να κάνετε αυτά τα βήματα να είστε συνδεδεμένοι στο λογαριασμό που μας έδωσε, στο πρόγραμμα περιήγησης Opera και στείλτε μας το στιγμιότυπο οθόνης με την περιγραφή του τι είναι λάθος εκεί. Επειδή δεν το βλέπω Και εμείς πραγματικά θα ήθελα να το δω, σωστή και στενή