Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Αποτελέσματα 1 να 9 του 9

Θέμα: Περίεργο E-mail

Senior Member

Default Περίεργο E-mail

Το μέλος του φόρουμ παραπονέθηκε γι 'αυτό:

Ένα παράδειγμα από ένα e-mail:
    Αγαπητοί Bart,
    rparmar μόλις απάντησε σε ένα νήμα έχετε εγγραφεί με τίτλο - Η FA Περιορισμένη Club - στο Pentax SLR φόρουμ φακού Συζήτηση PentaxForums.com. Εάν θέλετε να γράψετε στο forum, παρακαλώ ανοίξτε το νήμα ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο. Παρακαλούμε μην απαντήσετε σε αυτό το e-mail.
    Αυτό το νήμα βρίσκεται στη διεύθυνση:
    Η FA Περιορισμένη Club - Page 32 - PentaxForums.com
    Εδώ είναι το μήνυμα που μόλις δημοσιεύτηκε:
    <!--ΈΝΑΡΞΗ vBET ΔΕΝ έχει ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΊ ΠΕΡΙΟΧΉ-->
    --- Παράθεση (Αρχικά από brecklundin) ---
    Πλέον είμαι αναγκάζονται να το χρησιμοποιεί, γιατί έχουν αποσταλεί μόνο το 35ltd μακριά για μια 43ltd ... ένα απόλυτα μεγάλο αντίγραφο του 35ltd και ακόμα δεν μπορούσα να αντισταθώ το δέλεαρ της πιο ασήμι.
    --- Τέλος παράθεσης ---

Αυτό μπορεί να μην είναι η καλύτερη τεχνική παράδειγμα του φακού κατά τη χρήση, ιδίως με την μετα-επεξεργασία, αλλά μ 'αρέσει. (Και το ίδιο κάνει και ο χορευτής.) FA43 ξαναχτυπά όπου η FA77 θα ήταν πάρα πολύ κοντά σε καλλιέργεια.
    Angie Smalis χορούς Πεδία Τίποτα
    Εικόνα: http://farm3.static.flickr.com/2713/...0ed07095_o.jpg (Angie Smalis χορούς Πεδία Τίποτα στο Flickr - Photo Sharing!)
    Μπορεί επίσης να υπάρχουν άλλες απαντήσεις, αλλά δεν θα λαμβάνετε πλέον ειδοποιήσεις μέχρι να επισκεφτείτε το φόρουμ και πάλι.
    Με τις καλύτερες ευχές,
    PentaxForums.com

Δεν είναι όλα τα e-mails είναι κάπως έτσι.
    fi ένα για μια θέση από Eaglerapids δεν έδειξε αυτό.
    Ένα για μια θέση από pcarfan έκανε επίσης.
    Ίσως rparmar και pcarfan δεν έθεσε γλώσσα τους ακόμα;
    Ούτε Ι.
    Είναι αυτό επειδή όχι ο καθένας έχει θέσει τη γλώσσα τους; Αν ναι, είναι ένα ερώτημα MySQL που μπορώ να χρησιμοποιήσω για να ορίσετε τη γλώσσα του καθενός στην αγγλική γλώσσα εκεί;

Ευχαριστώ!

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Ευχαριστώ για την σημείωση. Έχουμε ήδη ξεκινήσει τις εργασίες για να αφαιρέσετε vBET σχόλια από τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά το βάζουμε πίσω λόγω άλλων προτεραιοτήτων. Θα επανέλθουμε σε αυτό το έργο να διαβεβαιώσω ότι δεν είναι τα σχόλια vBET περιλαμβάνονται σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ναι, μπορώ να επιβεβαιώσω αυτό επίσης. Ευχαριστώ για τη φροντίδα αυτού του πολύ vBET.

Senior Member

Ευχαριστώ! Ας ελπίσουμε ότι η αναβάθμιση στην έκδοση bugfix (υποθέτω 3.3.0) θα είναι σχετικά ανώδυνη!

Έλαβα 800 e-mail σήμερα το πρωί με όλα τα

ClassName: vB_Database
    MySQL Έκδοση

και έλαβα ακριβώς ένα άλλο 75 e-mail σαν αυτό.

Ξέρω πως εξήγησε πριν, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί συμβαίνει αυτό.

Πλέον έχω αρχίσει μαζικές ανακοινώσεις φόρτο εργασίας του server από dedicated server μου.

Quote Αρχικό μήνυμα από moman View Post
    Ευχαριστώ! Ας ελπίσουμε ότι η αναβάθμιση στην έκδοση bugfix (υποθέτω 3.3.0) θα είναι σχετικά ανώδυνη!
    Όπως πάντα ενημερωμένη έκδοση θα είναι ασήμαντο - μόλις ανεβάσετε τα αρχεία και την εισαγωγή αρχείου προϊόν

3.3.0 Επίσης, θα είναι όχι μόνο διόρθωση σφαλμάτων, αλλά και πολλές βελτιώσεις στην απόδοση θα συμπεριληφθούν.

Quote Αρχικό μήνυμα από chick View Post
    Έλαβα 800 e-mail σήμερα το πρωί με όλα τα

ClassName: vB_Database
    MySQL Έκδοση

και έλαβα ακριβώς ένα άλλο 75 e-mail σαν αυτό.

Ξέρω πως εξήγησε πριν, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί συμβαίνει αυτό.

Πλέον έχω αρχίσει μαζικές ανακοινώσεις φόρτο εργασίας του server από dedicated server μου.
    Ποιο είναι το περιεχόμενο των μηνυμάτων;

Ελπίζω ότι αυτό έχει καθοριστεί σύντομα

Solved Θα συμπεριληφθούν στην επόμενη έκδοση. Τα μηνύματα που ενημερώνονται σε χαμηλό επίπεδο γάντζο, έτσι θα πρέπει να εργαστεί για όλα τα είδη mails ΟΕ, αλλά έχει δοκιμαστεί μόνο σε συνδρομή σε θέματα.

Σε περίπτωση οποιουδήποτε άλλου σκέφτεται με μηνύματα συμβαίνει ακριβώς παρακαλώ γράψτε εδώ: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post2756

PS.
    Νομίζω ότι θα πρέπει να appologise ότι πήρε το soo καιρό - ήταν πραγματικά ασήμαντο για να διορθώσει. Το θέμα ήταν ότι πρώτη φορά όταν ήμουν ψάχνουν για emails άγκιστρα βρήκα αυτό που χρειαζόμουν, αλλά δοκιμαστεί αυτό το λάθος τρόπο αυτό που με κρατά στη συνέχεια. Δυστυχώς - και ελπίζω ότι δεν ήταν τέτοια unconvinient - τώρα θα εξαφανιστεί

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί
  • Ο κώδικας HTML είναι Off