Един пример от електронна поща:
Скъпи Барт,
rparmar току-що отговори на конец, като сте се абонирали да имат право - FA Limited Club - Pentax SLR обектив Дискусия форум на PentaxForums.com. Ако искате да публикувате отговор, моля, отворете нишката от линка по-долу. Моля, не отговаряйте на Този е-мейл.
Тази нишка се намира на адрес:
FA Limited Club - Page 32 - PentaxForums.com
Това е съобщение, че току-що били публикувани:
<!--Старт vBET не ПРЕВЕЖДА област-->
--- Цитат (Първоначално от brecklundin) ---
Плюс това аз съм принуден да го използвате, защото аз просто изпратени 35ltd извън за 43ltd ... перфектно копие на 35ltd и все още не можах да устоя на изкушението на повече сребро.
--- Край на цитата ---
<!--края vBET не ПРЕВЕДЕНИ област--> мога да се отнасят към това! Аз търгуват ми DA35 за DA12-24, защото е по-важно за мен да има тези фокусни разстояния покрити. Но запазих FA43. Въпреки че е по-малко практично от DA35 намирам го изпълва специално ниша.
Това не може да бъде най-доброто техническо пример на обектива в употреба, особено с пост-обработка, но ми харесва. (И така се танцьорка.) FA43 удари отново, където FA77 би са били твърде близо култура.
Анджи Smalis танци Нищо Fields
Image:
http://farm3.static.flickr.com/2713/...0ed07095_o.jpg (Анджи Smalis танци Нищо Полетата на Flickr - споделяне на снимки!)
Може да има и други отговори, но вие няма да получите повече уведомления, докато не посетите форума отново.
Всичко най-хубаво,
PentaxForums.com
Не всички имейли изглежда така.
Fi един за мнение от Eaglerapids не показват това.
Един от pcarfan за поста, както добре.
Може би rparmar и pcarfan все още не техния език?
Нито пък I.