Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 9 на 9

Тема: Странни Е-поща

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Ное 2009

Default Странни Е-поща

Форум потребители се оплакват за това:

Един пример от електронна поща:
    Скъпи Барт,
    rparmar току-що отговори на конец, като сте се абонирали да имат право - FA Limited Club - Pentax SLR обектив Дискусия форум на PentaxForums.com. Ако искате да публикувате отговор, моля, отворете нишката от линка по-долу. Моля, не отговаряйте на Този е-мейл.
    Тази нишка се намира на адрес:
    FA Limited Club - Page 32 - PentaxForums.com
    Това е съобщение, че току-що били публикувани:
    <!--Старт vBET не ПРЕВЕЖДА област-->
    --- Цитат (Първоначално от brecklundin) ---
    Плюс това аз съм принуден да го използвате, защото аз просто изпратени 35ltd извън за 43ltd ... перфектно копие на 35ltd и все още не можах да устоя на изкушението на повече сребро.
    --- Край на цитата ---
    <!--края vBET не ПРЕВЕДЕНИ област--> мога да се отнасят към това! Аз търгуват ми DA35 за DA12-24, защото е по-важно за мен да има тези фокусни разстояния покрити. Но запазих FA43. Въпреки че е по-малко практично от DA35 намирам го изпълва специално ниша.
    Това не може да бъде най-доброто техническо пример на обектива в употреба, особено с пост-обработка, но ми харесва. (И така се танцьорка.) FA43 удари отново, където FA77 би са били твърде близо култура.
    Анджи Smalis танци Нищо Fields
    Image: http://farm3.static.flickr.com/2713/...0ed07095_o.jpg (Анджи Smalis танци Нищо Полетата на Flickr - споделяне на снимки!)
    Може да има и други отговори, но вие няма да получите повече уведомления, докато не посетите форума отново.
    Всичко най-хубаво,
    PentaxForums.com

Не всички имейли изглежда така.
    Fi един за мнение от Eaglerapids не показват това.
    Един от pcarfan за поста, както добре.
    Може би rparmar и pcarfan все още не техния език?
    Нито пък I.
    Дали това, защото не всеки има свои език набор? Ако е така, има заявка на MySQL, които мога да използвам за да настроите език на всички на английски?

Благодаря!

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Благодаря за бележката. Ние вече са започнали работа за премахване на vBET коментари от имейли, но той се връща, защото на други приоритети. Ще се върнем на тази задача, за да се уверя, че vBET коментари не са включени в имейли.

Член
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Да мога да потвърдя това, както добре. Благодаря за да се грижи за това твърде vBET.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Ное 2009

Благодаря! Надявам се, че ъпгрейд към поправката за версия (аз съм приемайки 3.3.0) ще бъде сравнително безболезнено!

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Получих 800 писма тази сутрин, всички с

потребителско име: <!--Старт vBET не е ПРЕВЕДЕНО област--> Ноеми <!--края vBET не ПРЕВЕЖДА област-->
    Име на класа: vB_Database
    MySQL Version

и аз току-що получи още 75 имейли като този.

Знам, че обяснено по-горе, но аз не разбирам защо това се случва.

Плюс това аз съм се масивна съобщенията за натоварването на сървъра от моя всеотдаен сървър.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от moman View Post
    Благодаря! Надявам се, че ъпгрейд към поправката за версия (аз съм приемайки 3.3.0) ще бъде сравнително безболезнено!
    Както винаги, актуализацията ще бъде тривиален - просто качвате файлове и файлови внос продукт

Също 3.3.0 ще бъде не само фиксиране на бъг, но също ще бъдат включени много подобрения в производителността.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от chick View Post
    Получих 800 писма тази сутрин, всички с

потребителско име: <!--Старт vBET не е ПРЕВЕДЕНО област--> Ноеми <!--края vBET не ПРЕВЕЖДА област-->
    Име на класа: vB_Database
    MySQL Version

и аз току-що получи още 75 имейли като този.

Знам, че обяснено по-горе, но аз не разбирам защо това се случва.

Плюс това аз съм се масивна съобщенията за натоварването на сървъра от моя всеотдаен сървър.
    Какво е съдържанието на тези писма?

Всичко за натоварването на сървъра - можете ли да определите какво го причинява? Действителната информация не е достатъчна - тя не може да бъде свързана с vBET, или може да бъде причинена от повече трафик. Така че, ако определите, че vBET е виновен моля отворете нова нишка и ни даде подробности

Член
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Надявам се, че това е фиксирано скоро

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Решени Ще бъдат включени в следващата версия. Мейли се актуализират на ниско ниво кука, така че трябва да работи за всички видове н.е. поща, но е тествана само за абонамент към теми.

В случай, ако всички други мисли с поща се случва, моля, просто напишете тук: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post2756

PS.
    Мисля, че трябва appologise, че tooks Су дълго - това беше наистина тривиално да се коригира. Въпросът е, че първият път, когато бях търсят имейли куки, открих това, което имах нужда, но го тествали в грешен начин, това, което ме държи тогава. За съжаление - и се надявам, че той не е такъв, unconvinient - сега то ще изчезне

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •