Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Σελίδα 2 του 3 FirstΠρώτα 123 ΤελευταίαLast
Αποτελέσματα 11 να 20 του 24

Θέμα: Το Google έχει αφαιρεθεί όλα ευρετήριο μεταφρασμένες σελίδες

Quote Αρχικό μήνυμα από pepito69 View Post
    Το πρόβλημα δεν είναι robots.txt
    Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας, αλλά το πρόβλημα είναι μόνο σε trasnlated αυτά δεν με κύριο φόρουμ. Αλλά εγώ θα απλοποιήσει τα ρομπότ ...
    Ευχαριστώ και πάλι, αλλά αυτό το μυστήριο αποστακτήρες σε.
    Είμαι περίεργος να μάθω, επίσης,

όπως είμαι βέβαιος ότι αυτοί που τρέχουν ελεύθερη / κατέβαλε εκδόσεις θα
    επίσης να είναι ενδιαφερόμενο / ανησυχούν ότι θα μπορούσαν να deindexed επίσης.

Το ερώτημα λοιπόν είναι:

Ήταν αυτό το σφάλμα σας, ή googles σφάλμα.

Πόσων χρονών είναι το domain σας;

Γεια σου,
    domain μου είναι 4 χρονών. Και ποτέ δεν είχε πρόβλημα πριν με το google.
    Πρέπει να πω ότι είχα πολλές URL αναπροσαρμόζονται σε μετάφραση γλώσσες. Πάνω από το φόρουμ vbet και άλλα που έχω δει.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pepito69? 05-03-11 στο 11:10.

I απεγκατασταθεί vbet mod, θα διαγράψει κάθε κανόνα relationed να vbet, περιμένετε 4 ημέρες και το εγκαταστήσετε ξανά από το μηδέν.

I απεγκατασταθεί vbet mod, θα διαγράψει κάθε κανόνα relationed να vbet, περιμένετε 4 ημέρες και το εγκαταστήσετε ξανά από το μηδέν.
    Δεν είμαι σίγουρος αν αυτό πρόκειται να βοηθήσει, έτσι ώστε κάθε φορά που βλέπετε κάποιο
    συνέβη είστε ακριβώς πρόκειται να απεγκαταστήσετε και ξεκινήστε από την αρχή;

Google φαίνεται να έχει σοβαρά προβλήματα με τους άλλους να πάρει μπροστά από
    τίποτα, και κάθε φορά κάτι που φαίνεται να είναι καλή, τότε
    google χωματερές σε όλη σας, η Google ελέγχει λίγο πολύ destinty μας,
    και η Google δεν έχει γίνει γνωστό για να παίξει δίκαιη είτε ... google αρκετά
    πολύ ελέγχει το διαδίκτυο, τι συμβαίνει στο intenet, και
    τι θέλουν να δω να συμβαίνει στο διαδίκτυο, αλλά εγώ δεν είμαι ειδικός,
    αλλά ακούω το ίδιο ole ιστορίες ... Έχω μια καυτή ιστοσελίδα, τώρα όλα
    μια ξαφνική Google δεν μου δείχνει την αγάπη πια ... και οι τομείς
    που ήταν τα αστέρια και να πάρει την κυκλοφορία, αποδεικνύονται για να πάρει πολύ λίγο ...

Τομέας μου είναι πολύ, πολύ νέος ... ήταν κάτω όπως 2 ημέρες, και έχασα
    περίπου 70 backlinks, δεν είμαι σίγουρος αν αυτό ήταν ήδη έρχονται, ή
    δεν χάνω τα backlinks επειδή ήμουν κάτω για 2 ημέρες, και
    με την ιστοσελίδα μου να είναι τόσο νέα, γιατί είμαι πάρει γρήγορα backlinks ούτως ή άλλως;

Το Google είναι περίεργο, αλλά δεν είναι εδώ για να βοηθήσουν,
    είμαστε εδώ για να βγάλουν λεφτά, και να βοηθήσουν τον εαυτό τους πρώτα ....

και μερικές φορές, ακόμη και η μικρότερη αλλαγή τοποθεσίας μπορεί να σας πάρει έξω .... δεδομένου ότι οι περισσότεροι από εμάς
    Δεν ξέρουμε πραγματικά πώς λειτουργεί το σύστημα, τότε θα κάνουμε μια μικρή αλλαγή τοποθεσίας, τότε αρχίζουμε
    χάνοντας τους τόνους της κυκλοφορίας, και η πρώτη σκέψη μας είναι να κατηγορήσει το Google.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dsimms? 05-03-11 στο 18:51.

Θα σας πω σε λίγες εβδομάδες, έχω πάρα πολύ χρόνο ... ευχαριστώ ούτως ή άλλως.
    Υπάρχει πιθανότητα να είναι δικό μου λάθος, εγώ πρέπει να το ανακαλύψουμε.

Θα σας πω σε λίγες εβδομάδες, έχω πάρα πολύ χρόνο ... ευχαριστώ ούτως ή άλλως.
    Υπάρχει πιθανότητα να είναι δικό μου λάθος, εγώ πρέπει να το ανακαλύψουμε.
    Όπως ανέφερα και πριν την ιστοσελίδα μου είναι πολύ νέα. έχει κορυφωθεί περίπου
    1.400 συνδέσεις σε μόλις δύο εβδομάδες μετά σταμάτησε. Δεν είμαι σίγουρος
    τι συμβαίνει τώρα, φαίνεται να χάνει όπως 20-50 συνδέσεις ανά
    ημέρα τώρα, έτσι δεν είμαι σίγουρος τι φταίει, ας ελπίσουμε ότι δεν είναι
    vbet, αλλά ποιος ξέρει σε αυτό το σημείο. Έχω άτομα με ειδικές ανάγκες ένα mod που έχει
    ήταν ύποπτα μαύρο καπέλο, έτσι ελπίζω ότι θα είναι το πρόβλημα,
    Τώρα που έχω απενεργοποιήσει την mod να κάνουν την ημέρα από μερικές ημέρες / εβδομάδες
    για να μάθετε αν μου σύνδεσμοι σταματήσει ρίψη και να αυξηθεί εκ νέου, αλλά
    τότε και πάλι μπορεί να είναι τίποτα αλλά sandbox, ή το Google χορό ....
    αλλά με την περίπτωση ενός 4 ετών τοποθεσία, δεν θα πρέπει να sandboxed.

Πώς ξέρετε ότι είναι ακριβώς vbet Σύνδεσμοι που απομακρύνονται;

Πώς ξέρετε ότι είναι ακριβώς vbet Σύνδεσμοι που απομακρύνονται;
    Εύκολα, απλά πληκτρολογήστε στο site αναζήτησης Google:www.yourdomain.com / forums / το

Οι αλλαγές στον αριθμό των συνδέσεων σε ευρετήριο του Google οφείλεται κατά πάσα πιθανότητα, διαφορετικά οι διακομιστές της Google, δεν είναι ευρετηρίασης τον ίδιο αριθμό των URL, και υπάρχουν περισσότερα από 50 servers.

κάθε φορά που κάνετε:
    το συνδέει με ένα διακομιστή της Google.

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

αλλά νομίζω ότι η Google δεν αρέσει αυτόματο περιεχόμενο όπως λένε στο webmaster οδηγό. Google κινείται εναντίον ότι κατά τη γνώμη μου. Ελπίδα να είναι λάθος, διότι Vbet, θα μπορούσε να είναι ένα υπέροχο mod παρά το γεγονός ότι γνωστά προβλήματα και περιορισμούς.
    Κοιτάξτε, είχα thousends του URL στο ευρετήριο μεταφρασμένες εκδόσεις και τώρα τίποτα!
    Παρακαλώ πείτε μας, όπου στο webmaster εργαλεία είναι γραμμένο ότι η Google δεν αρέσει μεταφραστεί sites; ... Επίσης, εδώ το περιεχόμενο δεν είναι αυτόματη - μετάφραση είναι αυτόματη - το περιεχόμενο είναι το μόνο αυθεντικό από το πολύ τα θέματα που σας γραμμένο από την ίδια τους χρήστες σας.
    Η Google δεν είναι εναντίον μεταφραστεί πλαίσιο - η απόδειξη είναι πολλά φόρουμ που χρησιμοποιούν vBET και την ευρετηρίαση. Μπορείτε απλά να το ελέγξετε στο παράδειγμα στην ιστοσελίδα μας. Αν η Google ήταν εναντίον του τότε δεν θα πρέπει να αναπροσαρμόζονται. Ακόμα και αυτό το πολύ το νήμα που είναι νέο είναι ήδη αναπροσαρμόζονται σε άλλες γλώσσες (έλεγξα για τους Πολωνούς) τι εύκολα αποδείξεις ότι η Google είναι ευρετηρίαση μεταφρασμένες σελίδες.

Έτσι, αυτό είναι το πρόβλημά σας δεν είναι γενικό.

Σε αυτό το vBET στιγμή δεν λειτουργεί στο φόρουμ σας - έτσι δεν είμαστε σε θέση να εργαστούμε για το θέμα σας, ούτε να σας δώσει οποιαδήποτε άλλη υποψία ότι - παρακαλώ ενεργοποιήστε vBET. Όποια και αν ήταν ο λόγος έκδοσης σας, απενεργοποιώντας vBET σας έκανε μόνιμη. Θα έχετε ποτέ ευρετήριο μεταφραστεί σελίδες, αν δεν θα έχει μεταφραστεί σελίδες στο φόρουμ σας. Όπως έγραψα - δεν ξέρουμε πλέον τι ήταν ο λόγος. Θα μπορούσε να είναι ακόμη κάτι προσωρινά από την πλευρά της Google τι θα μπορούσε να πάρει πίσω όπως ήταν, χωρίς καμία αλλαγή. Ίσως ... Τώρα δεν είναι το θέμα πια - τώρα δεν έχετε καμία vBET έτσι αυτή τη στιγμή είναι φυσιολογικό πράγμα που δεν έχετε ευρετήριο μεταφρασμένες σελίδες - επειδή τώρα δεν έχετε μεταφρασμένες σελίδες. Παρακαλούμε πρώτη στροφή vBET καθεξής.

Είμαι τον έλεγχο της το νήμα από την αρχή έτσι συγνώμη είναι fomething είχε ήδη γράψει. Έλεγξα robots.txt σας και είδα wird υπάρχει περιεχόμενο, όπως:
    Απαγόρευση: / forums / pt / * λειτουργία
    Όπως ξέρω robots.txt δεν υποστηρίζουν μπαλαντέρ, όπως * - αυτό θα μπορούσε να είναι το μέρος του προβλήματος. Δεν πρέπει, γιατί πρέπει να πω ότι οι συνδέσεις με την ακριβή έναρξη URL: / Forums / pt / * λειτουργία δεν θα πρέπει να αναπροσαρμόζονται, αλλά ίσως κάτι αλλάζει στο Google ρομπότ και τώρα να μην εισέρχονται σε οποιαδήποτε συνδέσμους που αρχίζει από: / Forums / pt / (Στο παράδειγμα γιατί δεν είναι σημάδια * επιτρέπεται η ανάγνωση και η διεύθυνση URL σταματά σε αυτό το σημείο δεν σας δίνει τη δυνατότητα για τη δημιουργία ευρετηρίου όλων των μεταφρασμένων σελίδων σας). Αυτό θα ήταν κάποια εξήγηση για την κατάστασή σας από το βλέπω τέτοιου είδους κανόνες για όλες τις γλώσσες σας.

Για άλλη μια φορά δεν θα πρέπει να είναι ο λόγος εδώ, αλλά άλλο τρόπο δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε σημάδια * απαγορεύσει σε κανόνες, έτσι ίσως έχει κάτι κοινό με το θέμα σας. Αφαιρέστε / σχόλιο αυτών των κανόνων.

Επίσης, ελέγξτε τι webmaster εργαλεία σας λέει για το δεσμό που έχει αποκλειστεί από το robots.txt. Φυσικά τώρα - γιατί με ειδικές ανάγκες vBET - μπορούμε να έχουμε λάθος εργαλεία webmaster ανάλυση, επειδή μεταφράζεται δεσμοί αυτοί δεν υπάρχει πια στο φόρουμ σας. Έτσι, για άλλη μια φορά - για πρώτη φορά σε vBET, μετά από ότι αυτή τη στιγμή είναι ανάγκη να περιμένουμε, γιατί τα εργαλεία webmaster δεν παρουσιάζουν τα πραγματικά στοιχεία - ιστορικά (και ποτέ δεν ξέρει πότε είναι ενημερωμένο). Έτσι σειρά του πρώτου vBET. Στη συνέχεια, αν σε 2 εβδομάδες δεν αλλάζει τίποτα, θα διερευνήσει περισσότερο. Θα ήταν ευκολότερο εάν vBET θα είναι όλη την ώρα σε λειτουργία, τώρα θα έχουμε επιπλέον πράγμα - Google χρόνο αντίδρασης ...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vBET? 06-03-11 στο 22:56.

Το πρόβλημα δεν είναι robots.txt
    Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας, αλλά το πρόβλημα είναι μόνο σε trasnlated αυτά δεν με κύριο φόρουμ. Αλλά εγώ θα απλοποιήσει τα ρομπότ ...
    Ευχαριστώ και πάλι, αλλά αυτό το μυστήριο αποστακτήρες σε.
    robots.txt δεν είναι ακόμα απλοποιημένο και είναι πιθανές maker θέμα. Και αν διαβάσετε προηγούμενο post μου εδώ θα δείτε πιθανές εξηγήσεις γιατί μόνο μεταφρασμένες σελίδες δεν αναπροσαρμόζονται λόγω της robots.txt σας - δυνατότητες - δεν μπορώ να πω οριστικά ότι ήταν ο κατασκευαστής ζήτημα, αλλά επίσης δεν θα πρέπει οριστικά να πω ότι δεν είναι, ειδικά ότι έχετε εκεί παράνομες καταστάσεις.

Σελίδα 2 του 3 FirstΠρώτα 123 ΤελευταίαLast

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί