Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Σελίδα 2 του 2 FirstΠρώτα 12
Αποτελέσματα 11 να 14 του 14

Θέμα: Οι χρήστες απόσπαση σε διάφορες γλώσσες

Senior Member

Ευχαριστώ για την απάντηση και εξήγηση, θα μπορείτε να κυκλοφορήσει μια ενημερωμένη έκδοση σύντομα ότι φροντίζει για την vBSEO & sitemap αυτόματα;

Αν έχω για να δείξει τις σημαίες για να πάρει την ευρετηρίαση Google μπορώ να εξακολουθούν να έχουν αυτόματη αλλαγή γλώσσας;

Για τα επί παραγγελία BBCode μου είχα να προσθέσω σε php αρχεία κάτω από την εντολή της BBCode CODE για την έκδοση μου μαζί με το επιπλέον αρχείο για τον κωδικό για να κοιτάξουν πίσω στο διατηρεί ακόμα τις ετικέτες <pre> ... κλπ εδώ ένα νήμα δείγμα Αλλαγή εκτύπωση κώδικα VBA με επιλεγμένη σελίδα νομίζεις ότι θα υπάρξουν προβλήματα με τη χρήση vbet για την ιστοσελίδα μου;

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Δεν θα κυκλοφορήσει vBET έκδοση κέικ που νοιάζονται για vBSEO και sitemap ολοκλήρωση αυτόματα. Αυτό δεν είναι δυνατό, επειδή οι mods δεν επιτρέπει ότι (δεν έχουν άγκιστρα). Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ένταξη απαιτεί απλές αλλαγές στον κώδικα - αυτό περιγράφεται πολύ καλά στο αρχείο readme για την εξεύρεση-αντικατάσταση επίπεδο - έτσι είναι enought να γνωρίζουν πώς να χρησιμοποιούν επεξεργαστή κειμένου bo έκανε.

Μπορείτε να το κάνετε δεν πρέπει να έχουν σημαίες για το Google, εάν ενσωματωθούν με γεννήτρια sitemap. Ακόμα έχουμε συμβουλές για να έχουν σημαίες περιλαμβάνεται (ήδη περιγραφεί γιατί). Χωρίζονται Επιλογές για σημαίες διαχείριση και για αναπροσανατολισμό. Έτσι μπορείτε να έχετε σε οποιαδήποτε sonfiguration που θέλετε. Είναι Μηνά που μπορείτε να έχετε σημαίες και αυτόματη ανακατεύθυνση βάση broswer ρυθμίσεις γλώσσας

Αν ειδικό σήμα σας (όπως έγραψα, σύμφωνα με vBulletin BBCodes αρχιτεκτονική είναι κατοχυρωμένα από ειδικό γάντζο vBulletin, ή επίσης από Admin CP - και δεν είμαι ακόμα σίγουρος ότι αυτό γίνεται με αυτόν τον τρόπο) χρησιμοποιείται μόνο στο εσωτερικό της bbocde ΚΩΔΙΚΟΣ τότε βλέπω Κανένα πρόβλημα - το περιεχόμενο του Κώδικα, δεν μεταφράζονται PHP και HTML bbodes

Senior Member

Ok μια τελευταία ερώτηση, αν μπορώ να αγοράσω και να σπάει έθιμο BBCode μου (που είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά του site μου), μπορώ να απεγκαταστήσετε και να πάρετε μια επιστροφή χρημάτων εντός ας πούμε 10 ημέρες;

Αυτή τη στιγμή έχω Google Translate (η οποία αποτελεί τον πυρήνα του mod σας) που μεταφράζει τα πάντα (εκτός facebook), συμπεριλαμβανομένων BBCode κώδικα, εφόσον mod σας λειτουργεί όπως πρέπει, χωρίς μετάφραση BBCode θα ήμουν ευτυχής να το κρατήσει.

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Έτσι, αν είναι όπως την περιγράψατε και το ειδικό σήμα που σας χρησιμοποιείται μόνο στο εσωτερικό της BBCode ΚΩΔΙΚΟΣ τότε μπορείτε να χαλαρώσετε και να είναι ήρεμος για αυτό. Μπορείτε να γράψετε κάποια δοκιμαστικά μηνύματα στο forum μας, έτσι θα δείτε ότι το περιεχόμενο του BBCode κώδικα, δεν είναι μεταφρασμένα από vBET (και το κείμενο γύρω από αυτό είναι). Δείτε εδώ:
    Code:
    This is inside code bbcode and will not be translated if you click any flag. Because of that no text inside of [such]brackets will be changed[/such]

Σελίδα 2 του 2 FirstΠρώτα 12

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί