Επιστροφή στο Forum: Solved Κωδικός ανεπιθύμητα στην Τίτλοι Απάντηση στο θέμα
Γεια σου,
Όταν απαντά κάποιος σε ένα μεταφραστεί trheat παίρνει αυτόν τον κωδικό στην κεραία απάντηση:
What's that...??
kamilkurczak
14-07-10, 13:22
Γεια σου,
this is not translated area code,
This is an issue of course but I can't reproduce it on my test forum.
Firstly I would like to ask you about conflict with other mods. You know, just disable all another mods and try to find this issue again.
Χάρη.
Γνωρίζω ότι συμβαίνει σε περισσότερους ανθρώπους, απλά βάλτε στο google αναζήτηση: you will see....
I will try what you said.
kamilkurczak
15-07-10, 13:39
Είμαι σε αναμονή για την απάντηση?)
Θα απενεργοποιήσετε την επιλογή να εμφανίζονται οι Τίτλοι σε θέση απάντηση από τώρα, μέχρι να βρω το πρόβλημα.
kamilkurczak
16-07-10, 17:27
Είναι μια επιλογή vBulletin; έτσι δεν είναι; Εργασίας του τώρα;
Σε περίπτωση που μπορώ να βρω αυτή την επιλογή
Φυσικά είναι μια επιλογή VB και γνωρίζετε ότι λειτουργεί (-η)
vb επιλογές> επιλογές δημιουργήσετε και να διορθώσετε το μήνυμα>
Νόμιζα ότι ήσουν ένας εμπειρογνώμονας σε VB.
kamilkurczak
16-07-10, 17:44
Ξέρω vB, αλλά δεν μπορούσα να βρω αυτή την επιλογή. Ευχαριστώ,
έτσι ώστε, όταν αυτή η επιλογή είναι εκτός λειτουργίας, όλα λειτουργούν καλά.
Όταν είναι δυνατή δεν λειτουργεί καλά, σωστά;
Όταν αυτή η επιλογή απενεργοποίησης δεν δείχνουν Τίτλοι απάντηση μετά και, στη συνέχεια, δεν είστε σε θέση να δούμε το πρόβλημα σχετικά με Τίτλοι (κωδικός από vbet).
Όμως, όλα τα άλλα προβλήματα που μιλώ σε άλλες treaths εξακολουθούν να υπάρχουν: δεν gzip, τα προβλήματα στις μεταφράσεις, κλπ.
Είμαι αρκετά σαφής τώρα;
kamilkurczak
17-07-10, 19:11
πρόβλημα στη μετάφραση - απάντησε,
αυτό το θέμα - Είμαι εργάζονται σε αυτό.
kamilkurczak
18-07-10, 10:03
έτσι pepitio 69,
Δεν μπορώ να αναπαράγουν αυτό το θέμα στο φόρουμ δοκιμή μου ..
Γράψατε ότι ως επιλογή είναι απενεργοποιημένη να μην εμφανίζεται, αλλά θα πρέπει να το ελέγξετε (βρείτε τη σύγκρουση με άλλα mods), όταν αυτή η επιλογή είναι enalbed.
Έτσι, εάν μπορείτε - ενεργοποιήσετε αυτή την επιλογή και να βρει τη σύγκρουση με άλλα mods (μόλις απενεργοποιήσετε όλα τα mods ένα προς ένα και να προσπαθήσουμε να βρούμε αυτό το θέμα)
Ευχαριστώ, γιατί αναπαράγουν Λοξοτομώ το θέμα του φόρουμ για το τεστ μου και μπορώ να το διορθώσω αυτό λοξοτομεί
kamilkurczak
19-07-10, 08:35
Αν μπορείτε να το ελέγξετε (σύγκρουση) θα είμαι σε θέση να σας βοηθήσουμε, γιατί αναπαράγει το επίκλισης σε φόρουμ δοκιμή μου.
Γεια pepito69:)
Ξέρω ότι έχετε το πρόβλημα, αλλά σας παρακαλώ να σημειώσετε ότι, χωρίς possiblity να αναπαράγουν ένα θέμα που δεν είμαστε σε θέση να χειριστεί αυτό. Έτσι, αν χρειάζονται τη βοήθειά μας εδώ, στη συνέχεια, χρειαζόμαστε περισσότερες πληροφορίες. Kamil σας ζητηθεί να heck για συγκρούσεις. Μπορώ να σας ρωτήσω επίσης σχετικά με την έκδοση vBET που χρησιμοποιείτε - εάν δεν είναι τελευταία έκδοση, τότε παρακαλούμε να ενημερώσετε.
Και θα ήταν υπέροχο αν μπορούσαμε να το ελέγξετε στον server σας, αν δεν μπορούμε να το se σε μας - κατά την έναρξη απλά να μας δώσει οποιοδήποτε λογαριασμό δοκιμές και το νήμα, όπου μπορούμε να το δοκιμάσετε (σειρά του την επιλογή και πάλι) - Maye μόνο τον έλεγχο της παραγωγής θα μας δώσει κάποια υπόδειξη. Αν όχι τότε θα σας ρωτήσω για τις λεπτομέρειες της πρόσβασης. Επίσης - ίσως κάνουμε κάτι λάθος προσπαθώντας να αναπαραγάγετε το ζήτημα. Kamil ενεργοποιημένη την επιλογή, αλλά σας παρακαλώ να πει ακριβώς πώς να το αναπαράγουν. Μπορείς να αναπαράγει τον εαυτό σας την τελευταία έκδοση; Πώς ακριβώς;
Το έλεγξα προσωπικά για παράδειγμα δοκιμής μας και αυτό λειτουργεί μια χαρά. Παρακαλείσθε να συνεργαστούν, εάν θέλετε να έχετε αυτό το θέμα επιλυθεί - είμαστε εδώ για σας, αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε χωρίς εσάς:)
Χάρη Θα προσπαθήσω να συνεργαστούν, αλλά ξέρω ότι έχουν μεγαλύτερο πρόβλημα, τότε αυτό.
Έτσι, μπορούμε να το δούμε και να λύσει το στο φόρουμ σας; :)
kamilkurczak
09-08-10, 11:38
Ακόμα περιμένουμε απάντηση. Καμία απάντηση - υποθέτω ότι είναι εντάξει.
Αν δεν είναι εντάξει, παρακαλώ γράψτε εδώ και εγώ θα ανοίξει αυτό το νήμα και πάλι
Γεια σου,
Όταν απαντά κάποιος σε ένα μεταφραστεί trheat παίρνει αυτόν τον κωδικό στην κεραία απάντηση:
What's that...??
I have always had this issue. Even on the latest update it is still there.
Μεγάλη - πήραμε καμία απάντηση σε αυτό το θέμα, ώστε δεν μπορούσα να συνεχίσω με αυτό. Παρακαλείστε να περιγράψετε πώς αναπαράγονται ακριβώς αυτό το θέμα; Μπορείτε να αναπαράγουν το στο forum μας;
Camon Michal παρακαλώ, κάνουμε μια προσπάθεια για τους πελάτες σας, φυσικά δεν μπορεί να αναπαράγει όλα τα προβλήματα στο φόρουμ σας, αλλά αυτό το πρόβλημα είναι σε πολλά φόρουμ στο διαδίκτυο που χρησιμοποιούν το προϊόν σας. Έχω σχέση με άλλες υπηρεσίες υποστήριξης και να προσπαθήσουμε να βρούμε μια λύση που ψάχνει για την αιτία.
Μην θυμώνεις μαζί μου, παρακαλώ, το προϊόν σας είναι Greta και τώρα μου αρέσει:) αλλά σας, θα πρέπει να κάνει περισσότερα για τους πελάτες σας, όχι μόνο για το συγκεκριμένο ζήτημα, εννοώ σε γενικές γραμμές δεν βλέπω enought επίπτωση και αυτό είναι κάτι που με κάνει να λυπημένος.
Ευχαριστίες
Δεν ξέρω αν μπορείτε να το αναπαράγουν εδώ ή όχι. Αυτό είναι ό, τι συμβαίνει. Μια ξένη γλώσσα νήμα έχει ξεκινήσει. Ο τίτλος στη γλώσσα του και έχει μεταφραστεί.
Ωστόσο, καμία απάντηση σε αυτό το συγκεκριμένο νήμα έχει έναν τίτλο με αυτά τα παράξενα κωδικούς τυλιγμένο γύρω από αυτό
And on another note. You are aware of this, for you were already trying to fix it on my forum, but was never able to.
kamilkurczak
17-08-10, 10:20
είμαστε εξακολουθεί να εργάζεται για λύση, αλλά αυτό δεν είναι εύκολο, επειδή δεν μπορούμε να το αναπαράγει σε φόρουμ δοκιμής μας.
Taurus είστε βέβαιοι ότι αυτό δεν είναι σε σύγκρουση με οποιαδήποτε mods;
kamilkurczak
19-08-10, 09:23
Βρήκα αυτό το θέμα στο φόρουμ σας. Τώρα είμαι εργάζονται για λύση
Είμαι στο φόρουμ σας και δεν μπορείτε να αναπαραγάγετε το ζήτημα. Παρακαλώ δημιουργήστε το νήμα όπου θα είμαι σε θέση να δουν και να αναπαράγουν αυτό:) PM μου με λεπτομέρειες.
kamilkurczak
23-08-10, 13:54
ok βρήκαμε αυτό το θέμα εδώ:
Προβολή BSOD (μπλε οθόνη) crash dump πληροφορίες που αποθηκεύονται στο fi - CreativX
Μπορείς να περιγράψεις το πώς να κάνει ένα σύνδεσμο με αυτό το θέμα και πάλι;
Εγώ απλά προσπάθησα να απαντήσω σε αυτό το νήμα, και έκανε ένα τεράστιο χάος. Μπορείτε παρακαλώ να δούμε ότι Kamil!
kamilkurczak
23-08-10, 14:57
Ήμουν εκεί, έκανα μια θέση και αυτό λειτουργεί καλά. τι έγινε;
Ο άνθρωπος, απλά πηγαίνετε σε εκείνο το νήμα, και να εξετάσουμε το τελευταίο μήνυμα εκεί.
kamilkurczak
23-08-10, 15:12
Τώρα, είμαι στον server σας και είμαι τον έλεγχο της τελευταίας τροποποίησης του αρχείου.
Ναι το βλέπω.
Δεν ξέρω γιατί πρέπει να ρωτήσω σχετικά με το "Επισύναψη" BBCode .. το έχετε εδώ στο φόρουμ σας πάρα πολύ ... είναι πρότυπο για όλους τους πίνακες vBulletin - http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/images/editor/attach.gif
Παρακαλώ σημειώστε ότι vBuletin είναι τεράστια. Είμαι ιδιοκτήτης των 2 φόρουμ. Ένας από αυτούς είμαι λειτουργούν για χρόνια και ποτέ δεν χρησιμοποιείται ακόμη το 90% των επιλογών του. Και σκεφτείτε ότι είμαι υποστηρίζει επίσης δεκάδες φόρουμ με διάφορες συνθέσεις. Λάβετε υπόψη ότι εάν το προσωπικό μας, με ερωτήσεις, το κάνουμε για να λύσουμε τα θέματα ταχύτερα και με πιο ασφαλή τρόπο:)
Επίσης, παρακαλούμε να σημειώσετε ότι εικασίες μπορούν να οδηγήσουν σε λάθος κατεύθυνση, έτσι ώστε το προσωπικό μας μπορεί να ζητήσει, επίσης, ερώτηση για να πάρει ακριβώς την επιβεβαίωση για κάτι. Προσωπικά, το κάνω πολύ συχνά.
Επίσης, το δικό σας φόρουμ έχουν πραγματικά πολλά plugins έτσι θεωρώ ότι η ιδέα της επιβεβαιώνοντας κάνει κάτι έχει προεπιλεγμένη συμπεριφορά στο φόρουμ σας ότι είναι πολύ χρήσιμη.
Και για να απαντήσω στην ερώτησή σας, "γιατί πρέπει να ρωτήσω και κάτι", σε πιο γενικό τρόπο: γιατί wee χρειάζονται αυτές τις πληροφορίες από σας?)
kamilkurczak
24-08-10, 13:05
Γεια σας Ταύρος,
Πρώτον, δεν θα παρατηρήσετε το θέμα με or [langtitle] in your reply post again or not? because I can't reproduce it on your forum now and i made many posts in the test thread.
You worked on the old files. (Probably cache files). This could be a reason for this ussue. This is confirmed by the logs that you sent to Michał. If you cant reproduce it and now this issue does not exist - I will close this threas
Secondly. Now I am working on the issue with the attachment and image. Can you make a new thread on our forum in Troubleshooting? This will facilitate the work.
pepito69 can you write something about this issue here. is this still on your forum?
Thanks.
kamilkurczak
24-08-10, 17:13
Γεια σας Ταύρος,
Δουλεύουμε στο φόρουμ σας και τώρα ξέρουμε περισσότερα για το θέμα της εικόνας στο φόρουμ σας.
Χρησιμοποιήσαμε ένα print_log να κάνουν ένα αρχείο καταγραφής και vBET μεταφράσετε αυτό το κανονικό μήνυμα. Λειτουργεί μετά τη μετάφραση.
Αυτό είναι ένα url για αυτή την εικόνα μετά τη μετάφραση vBET:
http://creativx.net/forums/attachment.php?attachmentid=13403&thumb=1&d=1282517797
Έτσι, δεν πρόκειται vBET θέμα γιατί όπως βλέπετε μετά τη μετάφραση δεν είναι σπασμένα. vBET παράγει αυτό το URL σωστά, αλλά οποιαδήποτε mod προσθέτει αυτό το χώρο για να url.
http://creativx.net/forums/attachments/customization/13403d128251 7797t-alienware-wmp-skin-ultimate-123-jpg
Αυτό είναι ζήτημα της ενσωμάτωσης - propably με vBSEO. Κάτι μετά τη μετάφραση vBET έσπασε αυτό το σύνδεσμο.
Φυσικά και εξακολουθεί να εργάζεται για την ενσωμάτωση αυτή. να δουλεύω σε αυτό το μεγάλο χρονικό διάστημα και εξακολουθεί να προσπαθήσουμε να βρούμε μια λύση, αλλά αν δεν τα καταφέρουμε, θα χρειαστεί να γράψετε σε vBSEO
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):