Επιστροφή στο Forum: Solved VBET εμείς θα πρέπει να έχετε
2 πολύ ονομαστική προγραμματιστές vbulletin.org έχουν προσπαθήσει να καθορίσουν τη συντριβή είπαν vbet και vBSEO είναι σε υπαιτιότητά του. VBSEO πήγε στο νήμα πήρε μια ματιά και σταθερή κάποια μικρά πράγματα, αλλά είπε να μην του και ότι θα έπρεπε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.
έτσι εκκρεμή ζητήματα εξακολουθούν να
1. Google λάθη με ετικέτες "που δώσατε κάποια κωδικούς temp" αυτό δεν λειτούργησε
2. Vbet δεν λειτουργεί
Ζητάμε από εσάς τον ίδιο τον άνθρωπο login και να διορθώνουν αυτά τα θέματα παρακαλώ.
Γεια σας
1. Δεν καταλαβαίνω, μπορεί να σας το εξηγήσω περισσότερο; Ίσως κάποια σχέση με την τοποθεσία όπου γίνεται περιγραφή και πού να κοιτάξει.
2. Τι συμβαίνει ακριβώς;
Σημαντικό πράγμα - τι άλλαξε στο φόρουμ, από την τελευταία φορά που vBET δούλευε;
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ:
Όλα είναι εντάξει - έχετε αφαιρέσει vBET κανόνες, ώστε οι σύνδεσμοι δεν λειτουργούν. Αυτό είναι εντάξει και θα ήταν παράξενο αν θα μπορούσε να λειτουργήσει αυτή τη στιγμή. vBET θα λειτουργήσει ξανά όταν βάζετε vBET κανόνες. αρχείο htaccess. Κάποιος έσπασε σας htaccess κανόνες. - Να του ζητήσω να επισκευάσει τις οδηγίες αυτό ή να το κάνουμε ανάπαυσης για vBET htaccess κανόνες.
Επίσης, βλέπω ότι έχετε vBSEO άτομα με ειδικές ανάγκες (ή, επίσης, δεν λειτουργεί propertly) αυτή τη στιγμή, γιατί οι σύνδεσμοι είναι σε ακατέργαστη μορφή.
Paxel πρόγραμμα, vBSEO Προσωπικό και borbolo δεν μπορούν να το καταλάβουν αυτό. Τα άτομα με ειδικές ανάγκες απλά το vBSEO για την προστασία των δημοσίων σχέσεων και της κυκλοφορίας που ισχύουν σήμερα.
Google λάθη με ετικέτες "που δώσατε κάποια κωδικούς temp" δεν μπορούμε να δουλέψουν ..
Ζήτησα πολλές φορές για να πας σε γρήγορα και διορθώσετε αφού το μόνο που σας γνωρίζει πώς αυτό το πρόγραμμα λειτουργεί πραγματικά. Τώρα καταλαβαίνω γιατί Μπορείτε dont δίνουν υποστήριξη για το δικό σας προϊόν που πλήρωσα για αυτά τα πράγματα αδύνατο της: (
Γλώσσες: (μετακινήθηκε από το ξεχωριστό νήμα από το admin)
Εδώ είναι μια ενημέρωση για την κατάσταση. Μετά από εξαντλητικές ώρες μόνοι πάνω αναφέρονται για θέματα vBet του vBSEO (http://www.vbseo.com) αποφάσισε να συνεχίσει αυτή στο μέγιστο δυνατό τρόπο.
Μου έδωσαν την νέα έκδοση του vBSEO ότι δεν είναι ακόμη προσιτά στο κοινό ακόμη 3,50 ΧΡΥΣΟ! καθώς αισθάνθηκαν τον πόνο μου. Τώρα που είναι πολύ ευγενικό, που επίσης πήγε μέσα και διορθώνονται και wiggled Κάτι γύρω για να φτάσει εκεί το πρόγραμμα να λειτουργήσει χωρίς την ταλαιπωρία της vbet.
Μέχρι τώρα τα μόνα ζητήματα στο χέρι είναι οι εξής:
1. Η Vbet καθορίσει temp έχει προσφέρει δεν είναι έγκυρη.
2. Vbet δεν είναι ακόμη εργασίας. λάθη σε όλη τώρα
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εμπλεκόμενους ότι με βοήθησε ένα σορό. Τώρα, αν μπορώ να πάρω τον τύπο πλήρωσα $ για το προϊόν του "δύο φορές" για να με βοηθήσει θα είμαι ευτυχής τροχόσπιτο.
Είμαι τόσο απογοητευμένος με αυτό το vbet, όπως ένα μεγάλο πρόγραμμα, αλλά υπηρεσία του είναι απλώς να φοβερό: (
Είμαι πολύ νέος και πρέπει να υπάρχει υποστήριξη για αυτά τα τρελά προβλήματα. Μην μου δώσει 3 σελίδες των "δεσμών επίλυσης προβλημάτων," ή HTML κωδικοποίησης. Αυτό είναι σαν να λες σ ένα 3 μηνών μωρό να μαγειρέψουν το δείπνο, απλά δεν πρόκειται να συμβεί. Δεν έχω καμία ιδέα για κάποια από αυτά τα πράγματα.
Αντιλαμβάνομαι ότι τα προβλήματα στον server δεν είναι τίποτα καλό, αλλά έχετε την υποστήριξή μας και να έχεις την απάντησή μας γρήγορα με τη διάγνωση. Ξέρεις τι είναι λάθος με τις διευθύνσεις URL που δεν εργάζονται και πώς μπορεί να διορθωθεί. Επομένως, σας παρακαλώ κάντε το. Έχετε όλα όσα χρειάζεστε και πήρε την υποστήριξή μας σε αυτό το θέμα.
Ζητήσατε μια φορά - πήρε απάντηση. Τώρα βλέπουμε το επόμενο μήνυμα και να απαντήσει σε αυτό. Παρακαλώ πείτε τι δεν καταλαβαίνετε στις οδηγίες μας σχετικά με το αρχείο. Htacces και εμείς θα σας το εξηγήσω. Έχετε την πλήρη υποστήριξη από το forum μας που έρχεται δωρεάν με άδεια vBET. Τυχόν παρεμβάσεις σε διακομιστή-πελάτη που κάναμε στην περίπτωση vBET bug που δεν έχουν καμία λύση ακόμα, ή υπηρεσία επί πληρωμή (εγκατάσταση, ενημέρωση, ένταξη). Δεν υπάρχει κανένα bug - είχατε εργασίας vBET αλλά κάποιος έκανε κάτι πάει στραβά στον κεντρικό υπολογιστή και να αφαιρέσετε τους κανόνες vBET.
Παρακαλούμε σημειώστε ότι δεν είναι δωρεάν υπηρεσία καθαριότητας και εμείς δεν πάμε στο διακομιστή-πελάτη κάθε φορά που κάποιος σπάσει κάτι εκεί. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κανένα λόγο να το πράγμα ότι είναι vBET σφάλμα, γιατί μόλις είδα ότι έχετε παραβεί τους κανόνες, η οποία όπως βλέπω άλλαξε χθες. Βρείτε ποιος είναι ένοχος και τον έκανε καθαρό. Αν θέλετε να σας έκανε να vBET εγκατάσταση αυτή είναι υπηρεσία επί πληρωμή: http://www.vbenterprisetranslator.com/installation-service.php
Έχεις αμέσως τη διάγνωση και λύση. Αυτό είναι αυτό που περιλαμβάνει δωρεάν υποστήριξη από το φόρουμ. Και εμείς θα σας βοηθήσει με αυτό το ζήτημα όσο θα χρειαστεί να το λύσουμε. Αλλά εάν θέλετε υπηρεσία εγκατάστασης η οποία καταβάλλεται ένα που πρέπει να πληρώσει για αυτήν. Είναι φυσιολογικό όπως και σε κάθε κατάστημα. Και αν είστε απογοητευμένοι ότι πρέπει να καταβληθεί σε κατάστημα, τότε είμαι verry συγγνώμη και ελπίζω ότι θα νιώσετε καλύτερα πολύ γρήγορα. Τα προβλήματά σας δεν είναι γιατί vBET. Έχεις άμεση υποστήριξη. Θέλετε καταβάλλεται ένα - κανένα πρόβλημα. Μπορείτε wan καταβάλλεται ένα για δωρεάν - δεν βλέπω να υπάρχει λόγος γι 'αυτό σε περίπτωση που κάποιος έσπασε εργάζονται ήδη εγκατάσταση στο φόρουμ σας.
Εάν είχε ενημερωθεί vBSEO παρακαλούμε να κάνετε την πλήρη ένταξη vBSEO σύμφωνα με τις οδηγίες readme.html από vBET πακέτο.
Σχετικά με "δώσατε κάποια κωδικούς temp" - εγώ ακόμα δεν καταλαβαίνω τι εννοείς - παρακαλώ εξηγήστε. Τι είναι περίπου;
1. Τι καθορίζει γράφετε την επιστολή;
2. Ναι, δεν είναι και δεν πρέπει σε πραγματικά τις ρυθμίσεις σας - όπως έγραψα από την αρχή έχετε λάθος htaccess κανόνες.. Παρακαλούμε να διορθωθεί αυτό, όπως περιγράφηκε στην πρώτη απάντηση.
Επίσης, σας παρακαλούμε να μην το spam στο φόρουμ. Αυτή είναι η θέση για το θέμα σας. Ελπίζουμε ότι ή υποστήριξη θα επιτρέψει σε σας για να λύσει το πρόβλημα γρήγορα:) Αν έχετε οποιεσδήποτε απορίες - παρακαλώ απλά ρωτήστε.
http://www.vbenterprisetranslator.com/purchase.php?do=installations
Έχω ήδη πληρώσει για αυτό! lol
Ο κωδικός αυτός Μας δώσατε συνετρίβη στο φόρουμ. Αυτό είναι μέρος του προβλήματος κανένας λόγος Μπορείτε dont διορθώσετε.
Έχω καλύψει αυτό το φόρουμ με την καθοδήγηση βοήθεια. Ακόμα δεν έχει επιλυθεί.
http://www.vbenterprisetranslator.com/purchase.php?do=installations
Έχω ήδη πληρώσει για αυτό! lol
Όχι - δεν έχετε καταβάλει γι 'αυτό. Μπορείτε καταβάλλεται για μία εγκατάσταση και μία εγκατάσταση έγινε στον server σας. vBET έτρεχε και λειτουργικό μετά από αυτό. Μπορείτε ήδη καταναλώσει τις υπηρεσίες μας. Δεν έχετε καταβάλει για την 2η εγκατάσταση (ή την αναβάθμιση). Εάν αγοράσετε τα παπούτσια στο κατάστημα τότε θα πάρετε αυτές. Δεν χρειάζεται να επιστρέψει μετά από λίγο και να πω ότι θα πρέπει να σας δώσει μια άλλη παπούτσια, γιατί έχουν ήδη καταβληθεί για αυτό. Σας έδωσε ό, τι πληρώσατε για.
Μπορείτε πραγματική κατάσταση οφείλεται στο γεγονός ότι κάποιος έσπασε htaccess κανόνες σας. Εμείς σας έδωσε λύση τι περιλαμβάνει δωρεάν online υποστήριξη. Αλλά αν θέλετε να γίνει εγκατάσταση και πάλι - θα πρέπει να δοθεί και πάλι. Ακριβώς όπως όταν έρχονται στο μαγαζί και πάλι για ψώνια θα πρέπει να καταβληθεί και πάλι για ό, τι θέλετε να πάρετε. Παρακαλώ σημειώστε ότι η υπηρεσία εγκατάστασης που θα καταβληθεί πριν από (και το οποίο έχετε ήδη καταναλωθεί), που σημαίνει ότι κάναμε μία εγκατάσταση κάνοντας vBET λειτουργική στο φόρουμ σας. Δεν σημαίνει ότι για τη διάρκεια ζωής θα πρέπει να λύσουμε όλα τα προβλήματά σας. Όπως έγραψα πριν να ελέγχουν τι συμβαίνει στην πλευρά του πελάτη, όταν ένα bug εμπλέκεται ή υποθέτουμε ότι είναι. Σε περίπτωση που σας έχει ήδη πάρει τη διάγνωση -. Λάθος αρχείο htaccess και ήδη πάρει λύση. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε λύση που σας δώσαμε ή να αγοράσετε την εγκατάσταση / ενημέρωση των υπηρεσιών, εάν μας θέλετε για να το κάνει για σας. Εμείς θα σας καθοδηγήσει σε κάθε βήμα, αν θα έχετε προβλήματα. Απλά παρακαλώ οποία βήμα της οδηγίες που δεν καταλαβαίνετε:)
Ο κωδικός αυτός Μας δώσατε συνετρίβη στο φόρουμ. Αυτό είναι μέρος του προβλήματος κανένας λόγος Μπορείτε dont διορθώσετε.
Αυτό δεν είναι αλήθεια - έλεγξα μόνο το αρχείο σας και δεν έχετε την τροποποίηση αυτή υπάρχει - έχετε τον αρχικό κώδικα. Επίσης, τελευταία ημερομηνία τελευταίας τροποποίησης του vbenterprisetranslator_seo.php στον server σας είναι από τις 22 Απριλίου. Επομένως, σας παρακαλώ να μην προβεί σε ψευδείς δηλώσεις - δεν θα μας βοηθήσει στο να σας βοηθήσει.
Παρακαλούμε αγρανάπαυση οδηγίες που σας δώσαμε για την επίλυση του ζητήματος, ή να αγοράσετε εγκατάσταση / ugrade υπηρεσία, αν θέλετε να μας το κάνει για σας. Έχετε την πλήρη υποστήριξή μας σε κάθε τεύχος θα έχετε την επίλυση αυτής της υπόθεσης. Απλά πείτε ποιο στάδιο δεν καταλαβαίνετε και θα σας υποστηρίξει ευχαρίστως:)
Να θυμάστε ότι δεν ξέρω πώς να το κάνουμε αυτό. Μου είπαν αυτό, θα πάω από ό, τι μου έχουν πει.
Όταν καταβάλλεται για τελευταία εγκατάσταση Έχετε εγκαταστήσει τον αρχικό κώδικα. Τώρα που βρήκαμε λαθών του αρχικού κώδικα "vbenterprisetranslator_seo.php" Νομίζω ότι θα πρέπει να πρέπει να πάει πίσω και διορθώστε το. Δεν μας
Επεξεργασία.
Εντάξει φίλε μου, θα σας στείλουμε ένα άλλο 30 δολάρια, μόνη προϋπόθεση είναι Ι dont πρέπει να πληρώσουν γι 'αυτό και πάλι και σας υπόσχονται να κάνουν ένα plugin στον διαχειριστή cp όπου μπορούμε απλά να αυτόματη ενημέρωση, όταν νέες ενημερώσεις έρχονται διαθέσιμα.
Παρακαλώ σημειώστε ότι σφάλματα λογισμικού είναι φυσιολογικά τα πράγματα. vBET έχει πολύ λίγα σφάλματα τα οποία διορθώνονται πολύ γρήγορα. Μπορείτε να δείτε το λογισμικό που θέλετε σε ολόκληρο τον κόσμο και θα δείτε ότι είναι για τον καθορισμό σφάλματα από έκδοση σε έκδοση. Και vBET έχει πολύ χαμηλή σφάλματα απλά δείτε εδώ: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-bug-reporting/ - αυτό είναι μόλις 6 σφάλματα i όλη την ιστορία της vBET4.x όλη την ιστορία - μερικά είναι ήδη διορθωθεί στην τελευταία απελευθέρωσης. Και όλα είναι ήσσονος σημασίας. Δεν υπήρχε σημαντική ή κρίσιμη ποτέ. vBET είναι το λογισμικό με πολύ καλή ποιότητα.
Για το bug που περιγράφετε δώσαμε γρήγορη λύση η οποία φυσικά θα συμπεριληφθούν στην επόμενη έκδοση.
Δεν μπορούμε να σας δώσουμε καμία υπόσχεση στον τομέα των μελλοντικές ενημερώσεις για πολύ απλό λόγο - vBET εξαρτάται από την VB. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε vB τι θα κάνει στο μέλλον. Επίσης, αν χρησιμοποιείτε άλλα mods (όπως vBSEO) είμαστε επίσης δεν είναι υπεύθυνη και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη για τον κωδικό τους. Είναι σαν να πηγαίνετε να ψωνίσετε και να πει:. "Θα αγοράσω αυτό παπούτσια, αν μου υποσχεθείς ότι κάθε παπούτσια που θα φορέσει ποτέ από αυτό το σήμα θα μου ταιριάζει καλά και φαίνονται καλά με οποιαδήποτε άλλα ρούχα που θα φορέσει ποτέ Κι εγώ θέλουν επίσης ότι σε περίπτωση που αν κάποιος άλλος θα χρησιμοποιήσει τα παπούτσια μου και το έσπασε, τότε θα το επισκευάσουμε δωρεάν για όλη τη ζωή. ". Δεν είμαι σίγουρος ότι έχετε ακόμα συνειδητοποιήσει τι ζητούν. Παρακαλώ σημειώστε ότι απλά αδύνατο να δώσει την εν λόγω εγγύηση.
vB δεν υποστηρίζει τέτοιο πράγμα όπως η αυτόματη ενημέρωση - δεν mod θα σας δώσει ότι και εμείς επίσης δεν μπορεί. Πραγματικά δεν ξέρω γιατί μας ρώτησε για αυτό.
Παρακαλώ σημειώστε ότι σκοπός μας δεν είναι να πάρουμε από τους πελάτες τα χρήματά μας ξανά και ξανά, αλλά για να ενθαρρύνει τους πελάτες μας να κάνουν ενημερωμένες εκδόσεις τους που είναι πολύ καλά περιγράφεται και για το οποίο δίνουμε σε απευθείας σύνδεση υποστήριξή μας σε περίπτωση θέματα. Απλά δείτε πρώτη απάντηση μας - σας δώσαμε λύση. Εμείς δεν κρύβουν κανένα μυστικό της γνώσης. Δίνουμε στους πελάτες μας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, να απαντήσει στις ερωτήσεις τους και να βοηθήσουν σε περίπτωση θέματα. Επίσης, κάναμε το καλύτερο για να κάνουν την εγκατάσταση, την αναβάθμιση και την ολοκλήρωση τόσο εύκολο όσο είναι δυνατόν.
VBET Η εγκατάσταση είναι ασήμαντες (φορτώσουν αρχεία εισαγωγής + αρχείο προϊόν).
Ενημέρωση μοιάζει ίδια με την εγκατάσταση και μόνο περιστασιακά ζητούμε τη λήψη πρόσθετων μέτρων (πάντα λόγω άλλο κωδικό mods δεν είναι δικές μας).
Κάνοντας SEO σχέσεις εργασίας είναι καλά περιγράφεται και αυτό ακριβώς πρέπει περιλαμβάνουν έκδοση του αρχείου htaccess. - Δεν υπάρχει άλλος τρόπος, γιατί δεν είναι σε επίπεδο διακομιστή vBET.
Η ένταξη είναι τόσο εύκολο, καθώς επιτρέπει την ολοκληρωμένη mod. vBSEO δεν θέλει να είναι ωραίο για τους άλλους mods και δεν έχουν άγκιστρα. Η λύση τους τις δυνάμεις μας για να γίνουν 2 αρχεία τροποποίηση για την ενσωμάτωση με vBET. Και παρακαλώ σημειώστε ότι ψάχνουμε για πιο απλές λύσεις - αλλάξαμε ήδη μερικές οδηγίες για την ένταξη φορές για να το κάνουν ασφαλέστερο για το φόρουμ.
Μπορείτε να ασφαλή τα χρήματά σας εάν προσπαθείτε ακριβώς να αγρανάπαυση οδηγίες και να κάνετε μόνοι σας. Μας για την εγκατάσταση και την αναβάθμιση των υπηρεσιών είναι για τους ανθρώπους που δεν θέλουν να περάσουν τον ελεύθερο χρόνο τους σε αυτό και προτιμούν να πληρώσουν. Αν προτιμάτε να πληρώσετε Γιατί το κάνεις τόσο μεγάλη υπόθεση για αυτό - αυτή είναι η απόφασή σας να αγοράσετε υπηρεσία ή να κάνετε μόνοι σας με ακριβείς οδηγίες τι πρέπει να κάνουν. Τα πάντα αυτό που χρειάζεστε είναι σε αυτό το forum και αν δεν θα απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.
Εάν δεν θέλετε να το κάνετε αυτό και θέλουμε υπηρεσία επί πληρωμή, τότε παρακαλούμε ακριβώς κάνει μια παραγγελία και εμείς θα σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στις συνήθεις κανόνες. Θα πάρετε τι πληρώσατε για.
Επίσης, παρακαλούμε να σημειώσετε ότι μπορούμε να εγκαταστήσουμε σας 4.2.2beta έκδοση που έχουν διορθωθεί παρατηρήσει σφάλματα, αλλά δεν είχε κυκλοφορήσει ακόμη. Έτσι δεν θα έχετε κανένα θέμα σε περιοχές που περιγράφονται παραπάνω (μπορείτε επίσης να το διορθώσει τον εαυτό σας απλά χρησιμοποιώντας γρήγορες λύσεις descried σε αυτό το forum).
OK, βεβαιωθείτε ότι έχετε ότι «λύση» που αναφέρατε και σε παρακαλώ εκεί.
θα πρέπει να είναι στο δρόμο του κάθε sec
Πήραμε λίγες παραγγελίες σήμερα. Κανείς από τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας - παρακαλώ PM / e-mail που σκοπό είναι δική σας. Μπορεί να είναι απάντηση σε e-mail επιβεβαίωσης, id ώστε, paypal id συναλλαγή, κάτι που θα μας επιτρέψει να επαληθεύσει ότι μία από τις παραγγελίες αυτές είναι από εσάς:)
Τέλος. Όπως έγραψα πριν από την ολοκλήρωση με vBSEO χρειαζόταν και πάλι λόγω της vBSEO ενημέρωση και κάποιος έσπασε τους κανόνες σας. Παρακαλώ ελέγξτε το φόρουμ σας και να μας ενημερώσετε σε περίπτωση που οποιοδήποτε θέμα:)
Λάθη webmaster μου έχουν πολλαπλασιαστεί επί 10. Είμαστε κριθής αναφέρονται στο google τώρα έχοντας ακόμη προβλήματα με sitemap ανιχνεύσουμε.
Έχω πληρώσει καλά πάνω από $ 4000 δολάρια για τα πάντα και αυτό δεν πρέπει ποτέ να έχει συμβεί. VBSEO και VB.org προγραμματιστές λένε ότι αυτό το πρόγραμμα .. Αυτό που συμβαίνει εδώ υπάρχει κάποιος υπεύθυνος
Τι λάθη webmaster; Δώστε παραδείγματα αυτά. Δεν μπορώ να σας πω τι συμβαίνει αν δεν έχω αρκετό πληροφορίες.
Επίσης, λάβετε υπόψη σας ότι δεν είμαστε υπεύθυνοι για τους άλλους - τα χρήματα που γράφετε για να μην ήταν δαπανούν για vBET και παραπέμπουν σε αυτό δεν έχουν καμία σχέση με την εξεύρεση λύσης σας.
Αν είναι σε vBET πλευρά μας θα σας βοηθήσει ευχαρίστως - πρέπει πρώτα να την καθορίζουν, και αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζουμε πραγματικά τι γράφετε περίπου. Δώστε παραδείγματα των λαθών webmaster σας
Im σε θέση να επισυνάψετε ένα αρχείο csv απευθείας από το Google εδώ ..
Πηγαίνει σε λεπτομέρειες σχετικά με τι είναι λάθος. Αν σας αρέσει μπορώ να σας δώσω το Google webmaster Πληροφορίες για το χρήστη εργαλεία για να συνδεθείτε κλπ.
OK - μπορείτε να μου PM πρόσβαση λεπτομέρειες ή να στείλετε το αρχείο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αλλά δεν χρειάζεται όλα τα λάθη, μόνο παραδείγματα - το οποίο μπορείτε επίσης να συμπεριλάβετε εδώ.
Ακόμα δεν παίρνουν τίποτα από σας ... Πιστεύετε πραγματικά οποιαδήποτε πραγματική Εργαλεία για Webmasters λάθη ή όχι; Εάν ναι - να δοθούν αυτές έτσι θα είμαστε σε θέση να ελέγξει τι συμβαίνει.
Είμαι πίσω συγγνώμη,
e-mail αποστέλλεται με πληροφορίες σύνδεσης.
OK. Ήμουν εκεί και τι μπορώ να σας πω ότι δεν υπάρχει κανένα μήνυμα σφάλματος το οποίο έχει παραχθεί μετά vBET εγκατάσταση ορίστηκε στον server μας. Τα περισσότερα από τα σφάλματα αυτά ήταν foung από το Google ρομπότ στο χρόνο, όταν είχε σπάσει. Htaccess αρχείο στον server σας τι μπορείτε να ελέγξετε τον εαυτό σας με ημερομηνία.
Σημειώστε ότι η Google σας δίνει ημερομηνία κατά λάθος βρέθηκε και όλα αυτά που βλέπετε είναι τα ιστορικά στοιχεία - τα περισσότερα από αυτά είναι ήδη εργάζονται ό, τι μπορείτε απλά να ελέγξετε κάνοντας απλά κλικ στο σύνδεσμο που εμφανίζονται από το Google. Πιό συγκεκριμένα:
- Σφάλματα HTTP - όλα είναι απλά μια ιστορία, συνδέσεις εργάζονται
- Σε sitemap - επίσης ιστορία, όλες οι συνδέσεις λειτουργούν και οι ημερομηνίες δείχνει ότι διαπιστώθηκε όταν το φόρουμ σας ήταν crasched
- Δεν ακολούθησαν - τα άτομα με vbet_lang μέσα θα πρέπει να είναι ιστορική στιγμή - αυτά προκλήθηκε από vBET bug το οποίο έχει ήδη διορθωθεί. Αν βρείτε καινούργια όπως αυτό (αυτό σημαίνει με ημερομηνία μετά την ενημέρωση), παρακαλούμε ενημερώστε μας. Βλέπω ότι εξακολουθεί να υπάρχει κάποιο ζήτημα με τις συνδέσεις που έχουν κατά 20% μέσα - θα φροντίσει γι 'αυτό σήμερα / αύριο.
- Δεν βρέθηκε - αυτά είναι μερικά εικονική συνδέσεις που είναι σπασμένα. Δεν έχει τίποτε να κάνει με vBET, αυτά είναι μόνο δεσμούς με κάποιο ανόητο αριθμούς σε αυτό - αν θα το πάρει ακόμα μπορείτε να σκεφτείτε, όπου είναι εκείνα που βρέθηκαν στο φόρουμ σας. Επίσης, μέρος των εν λόγω μοιάζει παίξει κάποιος με διαμόρφωση vBSEO στον server σας και να ψάχνουν για ημερομηνίες που μπορώ να πω ότι είναι πολύ πιθανή. Έτσι, κατά πάσα πιθανότητα το Google ήταν ανίχνευση του ιστοτόπου σας, όταν είχε άλλη διαμόρφωση vBSEO για συνδέσεις μοτίβα (ο λόγος είναι ότι όλες αυτές / αριθμός / αριθμός-τίτλος συνδέσεις). Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για αυτό, αλλά είμαι βέβαιος ότι δεν έχει καμία σχέση με vBET - αυτές δεν μεταφράζονται συνδέσεις.
- Unreachable - ακριβώς ιστορία, όταν το δικό σας φόρουμ ήταν σπασμένα (3DR Μαΐου παντού) - συνδέσεις λειτουργούν.
Υποθέτοντας ότι: μετά την ενημέρωση που έγραψε ότι ο αριθμός των λαθών Webmaster Tools αυξήθηκαν 10 φορές, αλλά δεν υπάρχει ένα ενιαίο λάθος με ημερομηνία μετά την ενημέρωση ...
Επίσης, κάτι περισσότερο από το 95% των σφαλμάτων που υπάρχουν με την ιστορία και τις συνδέσεις εργάζονται εκεί. Μόνο σφάλματα δεν ακολούθησε το τμήμα προκλήθηκε από σφάλμα vBET - οι περισσότεροι δεν πρέπει να συμβεί πια. 1 τεύχος εξακολουθούν να υπάρχουν και εμείς θα φροντίσουμε γι 'αυτό.
Παρακαλούμε να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τα Εργαλεία για Webmasters και να κρατήσει την προσοχή τι ψάχνεις σε - ένα πραγματικό ή απλώς ιστορία. Αυτό μπορεί να σας ασφαλή πολλά Hart bits?) Μόνο με την εξέταση σχετικά με τις ημερομηνίες σφάλμα το οποίο δείχνει ώρα φόρουμ σας σπασμένα και κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο για να ελέγξετε την πραγματική κατάσταση, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι δεν είναι αληθινό πια και αυτό προκλήθηκε από το φόρουμ λάθος τις ρυθμίσεις σας (η οποία είναι ήδη διορθωθεί).
Παρακαλώ σημειώστε ότι ιστορικά λάθη θα εξαφανιστεί από καιρό σε καιρό στο Εργαλεία για Webmasters σας και πιο πραγματική θα εμφανιστεί εάν αυτή η βούληση.
Έχετε κάποιες ερωτήσεις σχετικά με την πραγματική κατάσταση; Ή χρειάζεστε περισσότερες εξηγήσεις; :)
1 τεύχος εξακολουθούν να υπάρχουν και εμείς θα φροντίσουμε γι 'αυτό.
Σας ευχαριστούμε για το σπουδαίο έργο. Πότε μπορούμε να περιμένουμε να γίνει αυτό;
Είναι ήδη κάνει.
Αυτό είναι link που δεν λειτούργησε πριν από: http://www.hotslot.org/ga/tags/cleopatra 's 20gold% 20slot.htm%
Ο λόγος ήταν ότι μετά το URL ανακατεύθυνσης που λαμβάνονται από «rediredted« παράμετρος έχει αλλάξει και δεν ταιριάζει με ό, τι αναμενόταν από vBSEO. Παρακαλώ σημειώστε ότι έπρεπε να αλλάξω τρόπο που καθορίζουν την πραγματική σύνδεση μετά ανακατεύθυνσης - που είναι μόνο 1 γραμμή κώδικα, αλλά σημαντικές. Τώρα έχουμε μειώσει απλά τον κωδικό γλώσσας από συνδέσμου αντί να υπερισχύει σε αξία από το «κατευθυνθούν» παράμετρο.
Έκανα δοκιμές στο φόρουμ σας και φαίνεται ότι λειτουργεί καλά τώρα. Ακόμα παρακαλούμε να σημειώσει κάποια ελέγχους με μεταφραστεί συνδέσεις και να παρακολουθούν τα σφάλματα Webmaster Tools για μια στιγμή. Σε περίπτωση που οποιοδήποτε θέμα παρακαλώ γράψτε μόνο - εμείς θα σας βοηθήσει ευχαρίστως.
Επίσης, αν αλλάξετε μας δεν θα έχει απρόβλεπτες συμπεριφορές, θα συμπεριληφθεί στο μέλλον τύπου - αλλά για αυτό θα πρέπει να ελέγξτε πρώτα κάνει άλλους διακομιστές συμπεριφέρονται ίδιο τρόπο σε αυτόν τον τομέα.
Σας ευχαριστούμε Michal,
Έχετε κάποιες συστάσεις για το πώς μπορώ να πάρω ιστοσελίδα μου πίσω στις μηχανές αναζήτησης; Υπάρχει ακόμα εκεί, αλλά έχασε τεράστια αξία από το χρόνο διακοπής. Τι vBSEO δομή σύνδεση χρησιμοποιείτε;
τις καλύτερες ευχές
Θα εξακολουθούν να λαμβάνουν έναν τόνο των σφαλμάτων που εξακολουθούν να ισχύουν, ωστόσο.
http://www.hotslot.org/ar/media/tag/slot
http://www.hotslot.org/ar/media/u2-slotfan
Όλα vbet μετατροπές του τμήματος των μέσων ενημέρωσης, επιστρέφουν κακό.
Επίσης, όταν αυτά προέρχονται από;
hotslot.org/366023421
Θα εξακολουθούν να λαμβάνουν έναν τόνο των σφαλμάτων που εξακολουθούν να ισχύουν, ωστόσο.
http://www.hotslot.org/ar/media/tag/slot
http://www.hotslot.org/ar/media/u2-slotfan
Όλα vbet μετατροπές του τμήματος των μέσων ενημέρωσης, επιστρέφουν κακό.
Επίσης, όταν αυτά προέρχονται από;
hotslot.org/366023421
Πρώτη 2: αυτό δεν είναι vBET λάθος - οι δεσμοί αυτοί δεν εργάζονται στην αρχική του - δεν μπορούν να εργαστούν στη μετάφραση. Εύρεση όπου στο φόρουμ σας δημιουργούνται ψεύτικες συνδέσεις για τα μέσα ενημέρωσης και να καταργήσετε αυτές.
Ο τελευταίος που δεν έχει καμία σχέση με vBET - δεν υπάρχει κωδικός γλώσσας. Παρακαλώ σημειώστε ότι είμαστε vBET υποστήριξη - ρωτήστε μας μόνο για vBET που σχετίζονται πράγματα. Φυσικά, εάν δεν είστε σίγουροι - απλά ρωτήστε?)
Προειδοποίηση: require_once (/ home / content / h / o / t / hotslot / html / includes / vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php) [function.require-μια φορά]: απέτυχε να ανοίξει stream: Δεν υπάρχει τέτοιο αρχείο ή κατάλογος στο / home / content / h / o / t / hotslot / html / vbenterprisetranslator_seo.php on line 55
Μοιραίο λάθος: require_once () [function.require]: απέτυχε να ανοίξει το '/ home / content / h / o / t / hotslot / html / includes / vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php »(include_path ='.:/ usr/local/php5 / lib / php ') στο / home / content / h / o / t / hotslot / html / vbenterprisetranslator_seo.php on line 55
Φόρουμ έχει συνετρίβη και πάλι.
Δεν έχετε κανένα vBET αρχεία που θα πρέπει να περιλαμβάνει κατάλογο. Κάποιος να διαγραφεί και έσπασε το φόρουμ σας.
Παρακαλώ να ανεβάσετε FTP τα αρχεία σας από vBET πακέτο. Επίσης, αν δεν καταργήσετε αυτές και δεν ξέρω ποιος ήταν, τότε θα είναι σοφό να αλλάξετε τους κωδικούς πρόσβασης στο FTP σας. Τα αρχεία δεν εξαφανίζονται δια μαγείας ... Αν γνωρίζετε ποιος ήταν - και θα ήταν φρόνιμο να περιοριστεί η πρόσβαση του ...
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):