PDA

Επιστροφή στο Forum: Solved SEO Σύνδεσμοι που δεν λειτουργεί

fadillzzz
30-12-09, 13:18
SEO συνδέσεις δεν εργάζεται για το φόρουμ μου! Παίρνω το σφάλμα Κωδικός 404
(Η μορφή URLs ήταν όλα όπως αυτό: hxxp: / / yyy.DOMAIN.com / LanguageID / forums)

vBET
31-12-09, 17:12
Παρακαλούμε να διαμορφώσετε τον κατάλογο το δικό σας φόρουμ στο Διαχειριστή CP -> vBET -> Κύρια όπως περιγράφεται στο εγχειρίδιο εγκατάστασης.

fadillzzz
01-01-10, 00:43
Έκανα. αλλά είναι ακόμα δεν λειτουργεί ...
και αυτό το σφάλμα συμβαίνει μόνο στο δείκτη φόρουμ, ο σύνδεσμος SEO είναι μια χαρά για το νήμα που δείχνουν σελίδες

vBET
03-01-10, 01:10
Μήπως κάνατε αλλαγές στο. Κανόνων htaccess όπως ήταν περιγράφεται στο εγχειρίδιο εγκατάστασης;

Παρακαλώ δείξτε μου. Περιεχόμενό σας htaccess.

fadillzzz
03-01-10, 09:38
Nevermind ... Πήρα τον φίλο μου να το φτιάξει για μένα ... ότι λειτουργεί άψογα τώρα

vBET
03-01-10, 16:19
Αυτό είναι μεγάλη:) Καλή διασκέδαση με vBET:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Multilingual forum supported by vBET Translator 4.10.1