PDA

Επιστροφή στο Forum: Solved Mod richtik κάτι δεν λειτουργεί.

jaryx
07-12-09, 19:42
Dalem rade. Nieważne. : P

jaryx
09-12-09, 07:39
1η Τα τελευταία θέματα στο vbadvanced γραμμένο στα πορτογαλικά στην οθόνη μαζί με BBCode

como faço pra participar

Τι μπορώ να κάνω για να το πάρει δεν φαίνεται; 2 Μπορείτε να γράψετε για τις Πορτογαλική "como Faco δικαίωμα participare" Τα περιεχόμενα του είπε το ίδιο πράγμα. Αν και το περιεχόμενο όλων εμφανίζει όμορφα και τα δύο σε μετάφραση ή όχι, είναι στον τίτλο αντί για "ç" εμφανίστηκε "FAA $". Μετά την επεξεργασία μου και τη διόρθωση της FAA $ ç τώρα στην οθόνη σωστά. Ποια είναι η αιτία αυτού του σφάλματος; Πώς να το διορθώσω αυτό;

vBET
10-12-09, 22:22
1η Δώστε μου παρακαλώ σύνδεσμο για το πού μπορώ να το βλέπω. 2ος Είστε σε θέση να αναπαράγει - αυτό είναι το πώς γράφετε ένα νέο μήνυμα με τον τίτλο αυτό είναι, επίσης, θάμνοι; Με την ευκαιρία, καθώς θα είναι ευκολότερο στο μέλλον, για κάθε πρόβλημα, γράψτε ένα ξεχωριστό νήμα:)

jaryx
20-12-09, 22:17
τώρα. Ξέρετε ότι η σύνδεση με μια διαφήμιση. 2 Μπορείτε γνωρίζετε την περιγραφή Είμαι σε αναμονή:)

vBET
22-12-09, 00:19
Podeślij μέσω του φόρουμ. Αυτό είναι το μόνο επίσημο κανάλι μέσω του οποίου παρέχεται η βοήθεια σε vBET. Οι πληροφορίες που αποστέλλονται μέσω άλλων καναλιών μπορεί απλά να πεθάνουν, ή να παραληφθεί από έναν άλλο υπολογιστή και να είναι πιο προσιτή για το προσωπικό μας. Ως εκ τούτου sorki για την ταλαιπωρία, αλλά το είδος και πάλι εδώ?)

jaryx
11-01-10, 20:24
Σήμερα, το φόρουμ προτεινόμενα ένα νέο "λουλούδι":

htt p://fifa.pes.com.pl/sezon-1-fifa-10-ps3-f2154/%D0%B7%D0%B0nz%D0%B2%D0%BB%D0%B5%D0z%D0%B8%D0%B5-23440.html
Οποιοσδήποτε υπαινιγμός;

vBET
11-01-10, 20:59
Ναι - δείτε τον τίτλο της ένα νήμα μέσα σε ένα langtitle - δεδομένου ότι δεν προσθέτει (γλώσσα κωδικός). Με την ευκαιρία - ανοίξτε νέα θέματα για τα νέα θέματα): Αυτό θα μας βοηθήσει να διαχειριστούν καλύτερα:)

jaryx
12-01-10, 07:52
Ναι-βλέπε τον τίτλο του το νήμα που βρίσκεται μέσα σε μια ετικέτα langtitle-πώς αυτή Προσθήκη (με τον κωδικό της γλώσσας). Με την ευκαιρία της-παρακαλώ ανοίξετε νέα νημάτων για νέα θέματα) Αυτό θα βοηθήσει εμάς καλύτερη διαχείριση:)Στην πραγματικότητα, δεν νομίζω ότι ήταν η ετικέτα. Στο σώμα του υποκειμένου, καθώς. Το ερώτημα τώρα είναι: Γιατί Έχετε την γλώσσα που έχει οριστεί στο Ηνωμένο Βασίλειο, ακόμη και αν η διεύθυνση IP είναι Rosji.Czy κατά την εγγραφή τους στον πίνακα, αυτό θα επιλεγεί αυτόματα τη γλώσσα, στη βάση της γλώσσας σήμερα είναι σε απευθείας σύνδεση Αχ και επέστρεψε το κύριο πρόβλημα αυτού του θέματος; , η οποία είναι στην κεντρική σελίδα (vbcmps) καθορίζεται σε παίρνω ως εξής: [langtitle = ru] Запись Ως εκ τούτου, θα συνεχίσουμε αυτή τη συζήτηση

vBET
12-01-10, 14:04
Εάν δεν έχετε ρυθμίσει την αυτόματη ανίχνευση γλώσσας μηνύματα, το σύστημα που εμπιστεύεται ο χρήστης. vBET δεν ορίζει αυτόματα τη γλώσσα κατά τη διάρκεια rejestacji - ο χρήστης επιλέγει ο ίδιος. vBET προτείνει (καλούς βαθμούς πρωί) αυτόματα γλώσσα με βάση τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, και δεν βασίζεται σε IP. Όσο για BB Σύνθετη vBET είναι επί του παρόντος καμία μονάδα ενσωματώνει με vB Προχωρημένη Δυναμική langtitle και θα πρέπει να ερμηνευθεί. vB ΔΕΑ είναι απλά ακόμα δεν έχουν ενσωματωθεί και ως εκ τούτου δεν υπάρχει ερμηνεύεται ακόμη langtitle. Έτσι, αυτό απαιτεί την ενσωμάτωση. Αν θέλετε να βοηθήσετε την ένταξη - παρακαλώ γράψτε Pista ολοκλήρωση τμήμα. Επιτρέψτε μου να σας δώσω ένα δείγμα κώδικα για να χρησιμοποιήσετε για να αναλύσει langtitle - θα πρέπει να το χρησιμοποιήσετε στο σωστό μέρος. vBET την πάροδο του χρόνου θα υποστηρίζει τα πιο δημοφιλή μόδας. Επί του παρόντος, έχουμε πολλή δουλειά να versją 3.3.0, η οποία wyjdzei συμπεριλαμβανομένων tygdniu, τότε το 4.0. Στη συνέχεια θα ενσωματωθούν όλες οι άλλες μόδας - vB ΔΕΑ έχει ήδη αναφερθεί ότι η ενσωμάτωση:)

jaryx
12-01-10, 18:40
Περίπου. Σας ευχαριστώ. Με την επιφύλαξη κλείσιμο. :) Ps. Δεν έχετε άδεια για να δημιουργήσει την ενσωμάτωση των θεμάτων στο φόρουμ ... επειδή το έγραψα εδώ:

vBET
23-01-10, 15:10
Έχω ενημερωθεί τα δικαιώματα:) Έτσι, για το μέλλον?)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 you can enjoy automatic translations