PDA

Επιστροφή στο Forum: Solved vBET Θέματα - Αργή Ερωτήματα / Apache Threads.

contemptx
12-01-11, 19:55
Γεια σου,

Έχω χρησιμοποιώντας vBET για λίγο τώρα, και ό, τι λειτούργησε καλά,

Ωστόσο, πρόσφατα, λόγω των αυξημένων επιπέδων της κυκλοφορίας, vBet χρησιμοποιεί 2 - 300 εξερχόμενες συνδέσεις,

Το γεγονός αυτό προκαλεί πολλές Αργή Ερωτήματα που θα εκτελεστούν, καθώς και προκαλώντας apache για να χτυπήσει μέγιστο αριθμό των νημάτων.

Οποία τώρα είναι στο 256 (που πρέπει να χειριστούν εύκολα το 10 εκατομμύρια επισκέψεις την ημέρα και την κίνηση μου δεν είναι ότι τα υψηλά).

ιστοσελίδα μου είναι: cardshare.tv

Έχω ένα αρκετά ισχυρό εξυπηρετητή (dual core quad, 24gig ram κλπ..)

Το φορτίο στο διακομιστή είναι πολύ χαμηλή, έτσι ώστε να μην του ένα φορτίο που σχετίζονται θέμα.

Im τρέξιμο vBulletin 3.8.x

Έχω επίσης τη δυνατότητα πλήρους cache επισκεπτών & εγκατασταθεί άλλες περιπτώσεις, όπως η μνήμη cache vb βελτιστοποίηση & ενεργοποιημένη memcache.

-

Γεια σου, Σε συνέχεια της από προηγούμενο μήνυμα μου,

Έχω μόλις παρατήρησα ότι υπάρχει ένα σφάλμα στο vBet Tools -> Καθαριστικό Cache στην admincp.

Νομίζω ότι αυτό έχει σχέση με το σενάριο, είτε δεν ανιχνεύει έχω μετονομάστηκε admin / mod διευθυντές (π.χ. σκληρό κωδικοποιούνται), ή αν είναι τα δικαιώματα;

Προειδοποίηση: require_once ([διαδρομή] / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php) [function.require-μια φορά]: απέτυχε να ανοίξει stream: Δεν υπάρχει τέτοιο αρχείο ή κατάλογος στο [διαδρομή] / Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (1933): eval () » δ κωδικό στην γραμμή 9

Μοιραίο λάθος: require_once () [function.require]: απέτυχε να ανοίξει το '/ home / cardsh / public_html / forum / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php »(include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') στο / home/cardsh/public_html/forum/Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (1933): eval ()' d code on line 9

Έχω, επίσης, άτομα με ειδικές ανάγκες την πλήρη cache επισκεπτών, όπως αυτή τη στιγμή φαίνεται να κάνει πιο δύσκολο από ό, τι καλό.

contemptx
13-01-11, 00:19
Ενημέρωση:

Έχω καταφέρει να βελτιστοποιήσει την περιοχή και εγκαθίστανται μερικά πράγματα που έχουν rectifyed τα πράγματα, έτσι τα πράγματα είναι δουλεύει μια χαρά τώρα.

Ωστόσο, τα αναφερόμενα σφάλματος που δηλώνει στο σκληρό κωδικοποιούνται λάθος μονοπάτι εξακολουθεί να υφίσταται.

Επίσης, νομίζω ότι ίσως αργή ερωτήματα θα μπορούσαν ελπίζουμε να βελτιστοποιηθεί περαιτέρω στο μέλλον.

mario06
13-01-11, 07:04
Απλά απενεργοποιήστε vBET και επαναφορά του διακομιστή σας, κρατήστε vbet μακριά για λίγες μέρες και να δούμε αν το φόρουμ σας είναι πιο γρήγορη.

kamilkurczak
13-01-11, 11:17
Έχω μια λίστα με συμβουλές για σας - ελέγξτε ότι: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/243-vbet-performance.html

Τι γίνεται με αυτό το δεύτερο θέμα; Δεν μπορώ να το αναπαραγάγει του φόρουμ για το τεστ μου, ώστε να σας εξηγήσουμε τι πρέπει να αλλάξει (το ANME του κλπ. folrum / φάκελο;)

contemptx
13-01-11, 21:05
Τα ονόματα των φακέλων admincp & modcp και στο config.php

kamilkurczak
14-01-11, 10:06
ok, γι 'αυτό θα το δοκιμάσετε σήμερα προσπαθώ να κάνει κάποια συμπεράσματα. Ευχαριστίες

kamilkurczak
14-01-11, 12:00
Χρησιμοποιείτε το admincp forder με άλλο όνομα ή όχι; Αλλάξατε το όνομα αυτού του φακέλου μόνο στο αρχείο config.php ή το όνομα του πραγματικού φακέλου πάρα πολύ;
αν ναι - προσπαθήστε να αντιγράψετε όλα τα αρχεία από vBET ανεβάσετε / admincp φάκελο σε νέο φάκελο.

contemptx
19-01-11, 11:00
Ναι admincp ονομάζεται κάτι σαν: HGUYFhghg78556FJF
Αυτό έχει ενημερωθεί στο αρχείο config.php

Επίσης φρόντισε να ανεβάσετε οποιοδήποτε vBet αρχεία στο / admincp πήγε στο μετονομάστηκε φάκελο admincp.

φάκελο admincp μου έχει αλλάξει από πριν την εγκατάσταση vBet.

kamilkurczak
19-01-11, 11:06
οπότε δοκιμάστε αυτή τη λύση - http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/bug-reporting/1354-cachecleaner.html # post6876
θα πρέπει να εργαστεί τώρα:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Integration with translations by vBET Translator 4.10.1