Επιστροφή στο Forum: Solved Λευκό σελίδες login και κινούμενα μηνύματα.
Εντάξει, είχα μόλις Co-Admin μου σαφή όλα τα cache και τα cookies, και η δοκιμή αυτή. Μετά τη σύνδεση, πήρε μια λευκή σελίδα. Έπρεπε να ανανεώσετε.
Όταν θέλει να κινηθεί οποιαδήποτε μηνύματα ή τα θέματα, αφού ζητά τον κωδικό του, και πάτημα του enter, παίρνει μια λευκή σελίδα.
kamilkurczak
02-11-10, 14:10
Γεια σας,
Ήμουν στο φόρουμ σας και έχω συνδεθεί αλλά δεν είχα το λευκό χώρο (από την Opera και Firefox) μπορεί να σας το εξηγήσω;
Επίσης, δεν συμβαίνει με μένα. Φαίνεται να συμβεί μόνο με μερικούς από τους Συντονιστές μου. Αλλά όταν VBET ήταν απεγκατασταθεί αυτό δεν συνέβη.
kamilkurczak
02-11-10, 14:25
Χμμ Μαΐου είναι η δική σας συντονιστές πρέπει να σβήσω τα cookies τους;
LOL, αυτό είναι το πρώτο πράγμα που πάντα έχουν να κάνουν. Αυτός και η εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης. Δεν είναι ότι Kamil. Θα πρέπει να έχει κάτι να κάνει με την καταγραφή in. επειδή φαίνεται να συμβεί σε οτιδήποτε απαιτεί την καταγραφή in. Όπως μετακινούνται θέσεις. Το πρώτο μήνυμα που χρειάζεστε για να συνδεθείτε ξανά για την επαλήθευση. Εκεί θα πάρετε μια λευκή σελίδα. Στη συνέχεια μετά από αυτό, η μετακίνηση των μηνυμάτων και πάλι, και δεν χρειάζεται να συνδεθείτε πάλι, η λευκή σελίδα δεν συμβαίνει.
Γι 'αυτό πρέπει να είναι κάτι με την καταγραφή in.
kamilkurczak
02-11-10, 14:44
ok Ταύρος, καταργήσατε τα cookies σας, αλλά τι γίνεται με δική σας συντονιστές; Είχαν σαφή όλα τα cookies;
Παραθέτω:
LOL, αυτό είναι το πρώτο πράγμα που πάντα έχουν να κάνουν. Αυτός και η εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης.
Ναι, το έκαναν.
kamilkurczak
02-11-10, 14:57
Χμμ Συγνώμη Ταύρος, αλλά αυτό είναι πολύ δύσκολο να το φτιάξω από μένα γιατί δεν μπορώ να αναπαράγουν αυτό το θέμα (να το κάνεις λοξοτομείτε πολύ), έτσι παρακαλούμε να ελέγξετε, όταν vBET είναι απενεργοποιημένη. Παρακαλούμε να απενεργοποιήσετε vBET τώρα.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ:
Θα ζητήσω Michał γι 'αυτό, μπορεί να μπορεί να το αναπαραγάγει.
Δώσε μου μια στιγμή παρακαλώ Kamil. Προσπαθώ κάτι με αυτούς τους Συντονιστές. Θα υποβάλει έκθεση μέσα σε λίγα λεπτά.
Συγνώμη Kamil. Θα πρέπει να εξαντληθεί για λίγο τώρα. Θα υποβάλει έκθεση σχετικά με αυτό αργότερα και πάλι. Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας μέχρι τώρα.
kamilkurczak
02-11-10, 15:20
Ααα συγνώμη για αυτό.
Μπορώ να το αναπαράγει σε φόρουμ δοκιμή μου όταν προσπαθώ να συνδεθώ από την μεταφρασμένη σελίδα.
Γι 'αυτό και θα το φτιάξω του φόρουμ για το τεστ μου. Τώρα είμαι εργάζονται για λύση.
Παρακαλώ ρωτήστε moderators σας τι θα συμβεί όταν προσπαθείτε να συνδεθείτε από την κανονική σελίδα και τι θα συμβεί όταν προσπαθείτε να συνδεθείτε από τη μεταφρασμένη σελίδα.
Από κανονική σελίδα δεν συμβαίνει. Λυπάμαι, επίσης, δεν συνειδητοποιούν ότι συμβαίνει μόνο από μεταφρασμένες σελίδες. Αλλά είμαι ευτυχής ότι κινούμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση. Επιτρέψτε μου να ξέρω πότε θα βρεθεί μια λύση.
Σας ευχαριστούμε!
kamilkurczak
03-11-10, 10:10
ok το βρήκα. Πρόσκληση σε απροσδιόριστες λειτουργία.
Γρήγορη λύση για σας:
1. ανοικτή, να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο και να επεξεργαστείτε αυτό το αρχείο: Forums / includes / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
2. Αναζήτηση:
vbet_handleTextDirection($_REQUEST['language']);
3. Paste ΠΡΙΝ ότι:
require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_lang.php');
4. αποθηκεύσετε και να ανεβάσετε το αρχείο.
Παρακαλώ δοκιμάστε το και επιβεβαιώστε. Σε περίπτωση που αυτό θα καθορίσει το πρόβλημά σας - εγώ θα κινηθεί αυτό το νήμα στην ενότητα Bug.
Επιβεβαιώστε ότι επειδή θα δοκιμαστεί αυτό το θέμα στο φόρουμ δοκιμή μου με νεότερο αρχείο (με κάποια άλλη λειτουργία).
Εάν αυτό δεν εξακολουθούν να λειτουργούν - παρακαλούμε να αναπαράγουν αυτό το θέμα στο φόρουμ σας, εξετάστε τα αρχεία καταγραφής φόρουμ σας με τα λάθη και να βρούμε Κλήση για απροσδιόριστο σφάλμα λειτουργία από σήμερα (και επικολλήστε αυτό το μήνυμα εδώ) Ευχαριστώ
Για vB4 - σταθερές και θα συμπεριληφθούν στην επόμενη relase.
Συγνώμη Kamil. Αλλά αυτό που θα πρέπει να βρω; στο υπ 'αριθ. 2 λέτε Εύρεση: και έπειτα να επεξεργαστούν?
kamilkurczak
03-11-10, 10:37
Παρακαλώ κοιτάξτε τώρα στο προηγούμενο post μου.
Εντάξει, δοκιμάζεται ακριβώς. Και είναι μεγάλη εργάζεται τώρα ο άνθρωπος! Δεν υπάρχει πλέον λευκές σελίδες!
Μπορείτε άνθρωπος da!
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ Kamil.
kamilkurczak
03-11-10, 11:29
Ευχαριστώ για την επιβεβαίωσή σας. Θα συμπεριληφθούν στην στην επόμενη relase.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):