Mám stejný problém.
Používám 3.5.2 a Vbseo Sitemap Generátor 2.6 beta 2
Sitemap generátor nefunguje. Začíná a nejsou úplné.
Mám stejný problém.
Používám 3.5.2 a Vbseo Sitemap Generátor 2.6 beta 2
Sitemap generátor nefunguje. Začíná a nejsou úplné.
Má vytvářet jakékoli vlákno odkazy? Pokud máte spoustu odkazů a generování mapa stránek trvá dlouho, může to mít ani dostatek času na dokončení. Zkontrolujte prosím, zda to stále, když spoušť znovu. Pokud ano a bude dokončena v 2 nebo více žádostí, pak byste měli zvážit, aby více času na posouzení.
Pokud ne - prosím, ujistěte se, že změny kódu je vhodné.
Mám "VBSEO Mapa generátor zlato v3.0". Neexistuje žádný kód, jako jste se zmínil na úvodní stránce v vbseo_sitemap.php souboru.
Je tu nějaký kód, jako je tento:vbseo_log_entry ("[showthread] forum_id: $ forumid, thread_id: $ threadrow [ThreadId], Příspěvků: $ totalposts, stránky: $ totalpages, zobrazení: $ threadrow [Zobrazení] $ před");
Mám vložit kód na titulní straně u tohoto kodexu, prosím?$ Addons = preg_split ('# [\\ r \\ n $ ]+#', vboptions [' vbseo_sm_addons ']);
vbseo_set_sitemap_type ("addon");
foreach ($ $ addony jako addon)
if ($ addon & & file_exists (VBSEO_DAT_FOLDER_ADDON. $ addon))
{
vbseo_log_entry ("[addon moduly] $ addon", true);
patří (VBSEO_DAT_FOLDER_ADDON $ addon.)
}
vbseo_flush_index ();
vbseo_clean_progress ();
if ($ vboptions ['vbseo_sm_ping'])
{
vbseo_sitemap_ping ();
}
vbseo_log_entry ("Mapa byla vytvořena <a href="index.php"> Klikněte zde pro návrat </ a>. ', true);
Právě jsem poslal e-mailem kontaktovat na vbent *** slator.com o tom. Díky!
Dobrý den,
řešení pro verzi 3.0 generátoru Mapa je v pořádku, ale Gold Edition - nebyly testovány.
Já se podívat
Jakýkoli vývoj, prosím?
ok budu kontrolovat za vás
Stejné se mnou. Generátor začíná a přichází s
V ten samý okamžik jsem klepněte na tlačítko (takže myslím, že výsledek se opakoval sekund, 372, musí být rozhodně špatně) - a pak umírá. Žádné XML vytvořen žádný ping, nic. php_value max_execution_time je nastaveno na 540."[§ START] showthread [18,484.1 Kb používají mem] [372.670 s (372.670 s)]"
A mimochodem: jsem kontaktoval podporu vbseo za to. Odpovídali takto:
Zní to jako vBET a vbSEO by měl nějaký neshody ..Původně odeslal vbseo Support