Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Stránka 1 z 2 12 PosledníLast
Výsledky 1 na 10 z 12

Závit: Vbet break My forum

Hybridní Zobrazení

Předchozí Příspěvek Previous Post   Next Post Další Příspěvek
    Senior Member
    Datum registrace
    02. 2010

Default Vbet break My forum

Když jsem se povolení vbet, na některých stránkách závit přestávky v nabídce Nástroje, tedy na odkaz v horní části vlákna - v rozbalovací nabídce přestávky, rozbalovací zmizí, to se vrátí, když zakážete vbet.

Za druhé Nástroje témat na dně závitu chybí to ikony, tito vypadají, když zakážete vbet. Nástroje témat, ale nesmí se zobrazí v dolní vůbec a dont na všechny mé další stránky.

Nakonec "Odpovědět" zmizí. I v tomto případě chyb sám, pokud bych zakázat vbet.

Všechny 3 chyby dějí současně a na stejné stránce.

Stává se to pouze pro hosty. Díky.

Viz zde - Věčný "Získání síťové adresy" na síťové karty - Počítačové Juice

Senior Member
    Datum registrace
    02. 2010

Zde je to, co stránka by měla vypadat;

Získání síťové adresy znovu a znovu - Počítačová Juice

Nástroje témat rozevírací v horní části stránky díla, Odpovědět ikona tam a Nástroje témat na okraj je nezobrazuje.

Jak už jsem řekl, že pokud zakážu vbet všechny stránky vypadají jako je tento / \\

Pokud se mohu povolit vbet některé stránky vypadají jako první příklad, tak vbet přestávky, jak můj blog vypadá a funguje.

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

To se stane, když Celý soubor Cache pro hosty je zapnutý, nebo na tom nezáleží?

Datum registrace
    10. 2009

OK, takže - víme, že důvod nyní. Omlouváme se za potíže - Tato funkce je stále ještě v beta fázi, jsme neměli žádné problémy vůbec na našich serverech, ale vidím, že některé otázky jsou na jeden. Takže zkontrolovat potřebujeme mít přístup pro správce CP a FTP. Už jsem vidět, že na rozbité straně jsou některé skripty nejsou součástí - je třeba podívat se na to proč.

Také prosím nejprve zkuste odstranit příslušný soubor mezipaměti (najdete jej v / Vbet_guestcache / en / adresář - byste měli poznat podle názvu - to není jen odstranit všechny soubory tam. Možná vB právě vytvořené tyto stránky z nějakého důvodu a vBET vyrovnávací paměti, a teď je vidět cache výsledek. Pokud se to stane znovu po vyrovnávací zúčtování - zašlete nám přístupové údaje a my vám to vyřešit.

Dalším způsobem, proč by se mohlo stát, že se něco změní váš výsledek poté, co downloadů. Moc nevěřil, že to - v takovém případě by všechny strany mají stejný problém. Také vidím nedostatek důležitých js skripty a takové věci jsou prostě součástí šablony nepřidal dynamicky do celého výstupu.

Takže - Zkontrolujte vyrovnávací čištění a sdělte nám výstup.

Senior Member
    Datum registrace
    02. 2010

Pokud se i vypnout celý soubor cache, funguje to dokonale.

Senior Member
    Datum registrace
    02. 2010

OK, takže jsem odstranil stránky a mezipaměti znovu perfektní.

Takže vbet cache celé své forum, a to nejen přeložených stran?

Senior Member
    Datum registrace
    02. 2010

Mohu vyloučit všechny anglické stránky?

Datum registrace
    10. 2009

OK - tak jak jsem pochopit, že není žádný problém. Příčinou byla vBulletin sám, který z nějakého důvodu generované stránky, aniž by některé skripty (možná jste změnili konfiguraci).

Cache vymazána v pořádku a nyní se Soubor Cache pro hosty naladěn na. Problém vyřešen, a pohybuje se na řešení problémů.

V tuto chvíli nemáme možnost vyloučit normální stránky - ale můžeme přidat. Prosím, otevřete nové vlákno v žádosti o funkci, která

Senior Member
    Datum registrace
    02. 2010

Je to stále dělá to, na některých stránkách, a ne jiní, je-li bot je první stránky, na vyrovnávací paměti s chybami, jak je vysvětleno, pokud je uživatel jako první stránku, že cache na tlačítko OK.

Myslím, že je to proto, bot nelze provést Ajax tak to vidí trochu jinak stránky na normální prohlížeče.

Datum registrace
    10. 2009

Ne - není to proto, že spuštění nelze provést Ajax. Vzhledem k tomu, k provedení Ajax si ned mít skriptu zařazeny do HTML výstupu. Všechno ostatní se děje na bázi HTML první výstup HTML (zobrazení stromu se mění, atd.)

Zdá se, že na forum boty, prostě dostane další výstup, běžné hosty. A v tuto chvíli vBET Podívejte se na všechny hosty stejné bytosti. Můžete mi říct, používáte nějaké speciální mod nebo některé konfigurace vBulletin, který určuje se host boty a v takovém případě vrátí jiný výsledek?
    Zjistíme-li, jak se to dělalo na forum můžeme jednoduše vytvářet různé soubory mezipaměti pro boty a pro normální hosty, nyní - Všichni hosté jsou pouze pro naše hosty Plná funkčnost mezipaměť souborů a my vyrovnávací výsledek, který dostaneme. Takže v tuto chvíli můžete:
    - Tuto funkci zakázat
    - Souhlasí, že se všichni hosté uvidí to samé bez ohledu na to jsou boty nebo lidé
    - Funkce vypnutí, což vám dává různé výstup pro boty

Jak už jsem psal - jsme schopni zvládnout, pokud budeme vědět, jak jsou boty určeny na forum.

Stránka 1 z 2 12 PosledníLast

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •