Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Výsledky 1 na 3 z 3

Závit: 404 chyb

Člen
    Datum registrace
    10. 2009

Default 404 chyb

Já nálezu, kdy URL obsahuje "nebo%, které generují chybu 404 na přeložených stran. Existuje nějaký způsob, jak odstraňování těchto znaků ven?

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Jen jsem zkontrolovat na našem serveru a funguje dobře (http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1600).

Ujistěte se, že používáte poslední verzi vBET. Zkontrolujte, zda vaše vBSEO nastavení je vhodné v závislosti na začlenění instrukcí v readme.html z obalu vBET. Pokud se po této otázce bude stále existovat, dejte nám vědět a poslat další údaje o PM.

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Ok. Zjistil jsem, že na vašem serveru, problém byl přesně znak%. A zdá se, že když se ho týkají něčeho narazil. Htaccess přepisování úrovni. To dokonce ani správně přesměrováni na vbenterprisetranslator_seo.php tak vBET byl dokonce ještě nejedná. Vím, že to funguje i bez překladu, ale zdá se, že při přesměrování parametry se podílel a% bylo v URL to nefunguje už na serveru.

Problém vyřešen řezání znak% z nepřekládají odkaz. Už jsem nastavit na serveru. Řešením je upravit vlastní charakter výměny v / Include / config_vbseo.php. Takže pokud to bylo prázdné, než to bude vypadat teď:
    PHP Code:
    $vbseo_custom_char_replacement = array('%' => ''); 
    Naposledy upravil vBET; 24-02-10 na 22:12.

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •