Sunt constatarea atunci când URL-uri conţin un "sau% pe care le generează o eroare 404 pe pagini traduse. Există nici un fel de separare a acestor caractere out?
Sunt constatarea atunci când URL-uri conţin un "sau% pe care le generează o eroare 404 pe pagini traduse. Există nici un fel de separare a acestor caractere out?
Tocmai am verificat pe serverul nostru şi este de lucru bine (http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1600).
Vă rugăm să vă asiguraţi că utilizaţi ultima versiune de vBET. Verificaţi configuraţia vBSEO nu este necesar in conformitate cu instructiunile de integrare în readme.html din pachet vBET. Dacă după această problemă va exista în continuare să ne spui şi trimite detalii suplimentare prin PM.
Ok. Am descoperit că pe server-ul dvs. a fost exact problema cu caracter%. Şi se pare că, atunci când acesta a fost implicat ceva sa prăbuşit la nivel htaccess. Rescrierea. Ea chiar nu a redirecţionat către vbenterprisetranslator_seo.php în mod corespunzător, astfel vBET nici nu a fost implicat încă. Ştiu că a fost de lucru fără obţinute, dar se pare că, atunci când parametrii de redirectare a fost implicat şi% a fost din URL-ul nu a mai funcţiona pe server.
Problemă rezolvată prin reducerea de caractere% din legătură într-nu traduse. Am deja a stabilit pe server. Soluţia este de a edita de înlocuire personaj personalizat în / Include / config_vbseo.php. Deci, dacă a fost gol înainte de a va arata acest lucru acum:
PHP Code:
$vbseo_custom_char_replacement = array('%' => '');
Ultima modificare făcută de vBET; 24-02-10 la 22:12.