IM odmítl porušit můj fór, nepodporuje: P rovinu fakta
IM odmítl porušit můj fór, nepodporuje: P rovinu fakta
1.) Je důležité dát jasně najevo, že nemá integrace byla vytvořena vhodně zejména uživatele prohlášení naznačuje, že to nebyl - není urážka, je to otázka ověřování, možné příčiny problémů. Jsme to učinila prohlášení a pak řekl, že jsme to udělali prohlášení.
2.) V tomto okamžiku máte otevřené pouze jedna záležitost, která nebyla nikdy potvrzena dělá to existuje vůbec, ani je vBET problém, protože nechceš ukázat. Dříve měl otevřít jeden další problém, který byl způsoben špatnou integrace, takže nebyla způsobena, vBET, ale o lidskou chybu a špatných konfigurací. Kde jsou vaše mnoho otázek? Rovněž přečtěte licenční smlouvy - štěnice nejsou důvodem pro vrácení. Jsme vyřešit chyby, pokud ty existuje. V tomto okamžiku neexistuje žádný jakékoli otevřené chybové hlášení.
3.) Můžete použít vBET - potvrzeno sami, že to funguje.
vBET pracuje pro vás - jste potvrdil to a naši pracovníci (Já osobně). Jste schopni ale vBET instalace a správně nastavit a spustit. Nesprávné konfigurace/instalace není důvodem pro vrácení.
Nikdy nikdo vás urazil. Přestaň s tím.
vBET pracuje. Tato velmi fórum je důkaz a mnoho dalších jsou naši klienti fóra důkaz. Jste jen že špatné instalace konfigurace a potvrdil si to po tom vhodně pracoval na své fórum. Tak kde je to? vBET pracuje na vaše fórum - osobně jste to potvrdil.
Samozřejmě můžete ohlásit - to nic nezmění. vBET pracuje, vůbec nemáte důvod pro náhradu a chcete zrušit naši právní dohodu. Přečtěte si licenční smlouvu. Všechny funkce vBET jsou popsány na tomto fóru a všechny jsou pravdivé.
Potřebujete další pomoc s tímto problémem?![]()
Licenci, kterou jsem zakoupil patří k softwaru, který způsobuje problémy pro další pluginy, které použít
Podpora - Pokud vám přístup k vaší cestě k manipulaci s VBSeo, to není řešení a Im nepřijímá, VBSeo je příčinou nulové otázky na webu
1.) Integrace vs kód manipulace, Im inženýr, kód manipulace není integrace faktické formulace je "Kód manipulace nutné" jeho klamavá reklama na trhu jako integrace
2.) Není člověk, měl znovu napsat své HTACCESS získat váš systém správně fungovat, a soubor HTACCESS nebyl pro mě pracovat, kde pomocí služby doručování obsahu
3.) Jeden jazyk ********************.Kam říkal, více než jeden pracoval? Opět to není práce jedinou funkci z 52 opracované, jaký že práce, můj Bůh člověka
Jste mi terapeut v podstatě urážka: P to je urážlivé
Konfigurace vs manipulace, způsobil další pluginy přestane pracovat, například VBTube zřehmě zobrazení videa, vbnotifications nebyly již pěkné malé karty je 1/3. stránky kód odpadu
Váš modul způsobila tyto problémy
Povolení VBEt způsobí celé fórum mít problémy (abych povolit modul = fórum zlomil říkáte neřekla si mi znovu?)To není jediná instance, nechci, aby vás mají přístup, protože vím, že budeš pracovat s KÓDEM a nechci, aby kód manipulovat, manipulace kód znamená fórum modul upgrady atd stala noční můra
Opravdu chci pomoc bez HAVING povoleno VBET na mé fóra, žádný kód manipulace s to pomoci, manipulaci s kódem není Nápověda
Naposledy upravil techanalyst; 12-10-11 na 17:08.
Byl již objeven, psaní falešné vět - potřebujeme potvrdit, dělá problém existuje. To může být také konflikt s jinými modul nebyl vBET věc.
Polský zákon dává žádnou politiku 30 dní. To já nevím vaše místní zákony, ale myslím, že to není obchod politiky zákon a i když je to zákon - jste si koupili licenci v Polsku a exportován do vaší země. vBET licence je podle polského práva - jasně je zahrnut v licenční smlouvě. Nabízíme vám podporu a pracovní vBET - jste ji odmítnout a je to vaše rozhodnutí. Jsme není náhrada z důvodu uživatel rozhodl odmítnout podporu.
Přečtěte si licenční smlouvu - všechny potenciální chyby jsou normální věc v jakékoliv životního cyklu softwaru a není základnou pro náhradu. Rovněž není potvrzeno, máte na všech chyba nebo problém - je to jeden z výpovědi a byl již potvrdila, že psaní nepravdivá prohlášení. Tak za prvé - i když existuje chyba - korekce chyb, kterou bez náhrady a dohodnout na které v licenční smlouvě - najdete tyto části v snad každý licenční smlouva k softwaru. A odmítá podporu pomoci s potenciální vBET otázka na bug je ani důvod pro náhradu.
Potřebujete další pomoc s tímto problémem?![]()
To není falešný větu, kurzy práce s to zakázána, druhý si přestali povolit
Dobře to opravit bez manipulace S THE CODE mé fóra nebo jiné moduly tvrdit že
To není brouk, Software nebude hrát s jiným softwarem, vzhledem k další software = 95 % z mého fóra jeden modul je méně hodnotnou
To může být také konflikt s jinými modul nebyl vBET věc.
Dobře pracují s VBet off: P povolit to zlomí **************************************** povolit nebo zakázat Photopost Pro, VBTube atd atd atd, nabídky práce ať tak či onak
Je to řešení - jste ji odmítnout. Uvědomte si prosím, že standardní způsob podpory oficiálně odeslat zprávu problém na vBulletin je nejprve zeptejte se na podrobnosti o všech přístup. Takže to není nic mimořádného - je to normální v tomto obchodě. Odmítnout podporu, která je skutečnost a není důvod pro náhrady - je to vaše vlastní rozhodnutí. Upozorňujeme také, že jsme se snaží problém reprodukovat nejprve na naše testovací kanalizace. My nemůžeme se problém reprodukovat. Také nikdo jiný nemá problém. Rovněž není potvrzeno, že problém skutečně existuje, a musíme vzít v úvahu, protože už napsal nepravdivá prohlášení na našem fóru.