Важно: Оваа страница е користење на колачиња (cookies). Со користење на овој веб-сајт без исклучување на колачиња во прелистувачот, значи дека се согласувате за негово користење.
Купи сега! Карактеристики Превземања

Заработи со нас!

Ако сакате да почнете да заработуваат пари со vBET приклучат на Affiliate програмата.
Страница 3 на 5 FirstПрво 12345 ПоследнаLast
Резултати 21 да 30 на 48

Тема: Одговори со Qoute престана да работи

Im одбива да се скрши мојата форуми не, поддршка: P добие фактите

Michał Podbielski (vBET персонал) vBET's Avatar
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

1.) Важно е да се направи јасно ги интеграција е направен соодветно особено кога корисникот извештаи укажуваат на тоа дека тоа не е - тоа не е навреда тоа е прашање потврдување можни причини за прашања. Ние не направија изјава, а потоа кажа дека ние не даде изјава.
    2.) Во овој момент ќе се отвори само едно прашање кое не е некогаш потврди дали воопшто постои ниту е vBET прашање, затоа што одбиваат да го покаже. Претходно сте имале отворен уште една прашање кое беше предизвикано од погрешно интеграција, така што не била предизвикана од vBET но од човечка грешка / погрешно конфигурација. Значи каде се вашите многу прашања? Исто така прочитајте договорот за лиценца - грешки не се причина за наплата. Ние реши грешки ако тие постои. Во овој момент не постои било отворено извештај за бубачка.
    . 3) Можете да ги користите vBET - ќе се потврди дека тоа е работа.

vBET работи за вас - вие потврди дека и нашиот персонал премногу (мене лично). Вие сте во состојба да, но vBET инсталирате и конфигурирате тоа правилно и да ја стартувате. Ред конфигурацијата / инсталација не е причина за наплата.

Никој никогаш не те навредив. Стоп за тоа.

vBET работи. Ова многу Форумот е доказ и многу други наши клиенти форуми се доказ. Вие само имаше лоша инсталација / конфигурација и ти самиот потврди дека откако ќе го направите тоа соодветно се работи на вашиот форум. Значи каде е вашата точка? vBET работи на вашиот форум - вие лично го потврди.

Се разбира можете да го пријавите профилот на - тоа ќе се промени ништо. vBET работи, немате причина за наплата на сите и едноставно сакате да се скрши нашиот правен договор. Ве молиме прочитајте Договор за лиценца. Сите vBET карактеристики се опишани на овој форум и сите се вистинити.

Дали ви треба повеќе помош со ова прашање?

Лиценцата Јас купи припаѓа на софтвер кој предизвикува проблеми за други приклучоци јас го користам

Поддршка - Ако јас ви даде пристап до вашите случува да се манипулира со имала, тоа е не е решение и IM не прифаќа дека имала предизвикува нула прашања на мојот сајт

Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Quote Напишано од techanalyst View Post
    Im одбива да се скрши мојата форуми не, поддршка: P добие фактите
    Вие никогаш не беше побарано да се скрши вашиот форум. Забележете дека можете едноставно да ни овозможи да ви помогне со испраќање пристап детали (ве праша за тоа веќе неколку пати). Исто така, можете да работат на тест случаи.

Дали ви треба повеќе помош во оваа тема?

Quote Напишано од vBET View Post
    1.) Важно е да се направи јасно ги интеграција е направен соодветно особено кога корисникот извештаи укажуваат на тоа дека тоа не е - тоа не е навреда тоа е прашање потврдување можни причини за прашања. Ние не направија изјава, а потоа кажа дека ние не даде изјава.
    2.) Во овој момент ќе се отвори само едно прашање кое не е некогаш потврди дали воопшто постои ниту е vBET прашање, затоа што одбиваат да го покаже. Претходно сте имале отворен уште една прашање кое беше предизвикано од погрешно интеграција, така што не била предизвикана од vBET но од човечка грешка / погрешно конфигурација. Значи каде се вашите многу прашања? Исто така прочитајте договорот за лиценца - грешки не се причина за наплата. Ние реши грешки ако тие постои. Во овој момент не постои било отворено извештај за бубачка.
    . 3) Можете да ги користите vBET - ќе се потврди дека тоа е работа.

vBET работи за вас - вие потврди дека и нашиот персонал премногу (мене лично). Вие сте во состојба да, но vBET инсталирате и конфигурирате тоа правилно и да ја стартувате. Ред конфигурацијата / инсталација не е причина за наплата.

Никој никогаш не те навредив. Стоп за тоа.

vBET работи. Ова многу Форумот е доказ и многу други наши клиенти форуми се доказ. Вие само имаше лоша инсталација / конфигурација и ти самиот потврди дека откако ќе го направите тоа соодветно се работи на вашиот форум. Значи каде е вашата точка? vBET работи на вашиот форум - вие лично го потврди.

Се разбира можете да го пријавите профилот на - тоа ќе се промени ништо. vBET работи, немате причина за наплата на сите и едноставно сакате да се скрши нашиот правен договор. Ве молиме прочитајте Договор за лиценца. Сите vBET карактеристики се опишани на овој форум и сите се вистинити.

Дали ви треба повеќе помош со ова прашање?
    1.) Интеграција vs код манипулација, јас сум инженер, код манипулација не е интеграција фактичка текстот е "Код манипулација бара" Неговите лажно рекламирање на пазарот дека интеграцијата
    2.) Не човечки, морав повторно да ги пишувам моите htaccess да добиете вашиот систем да работи правилно, и свој Htaccess датотека не работат за мене каде јас го користам Content Delivery Услуги
    3.) Еден јазик ******************** .. каде да кажам повеќе од една работеле? Повторно Тоа не функционира една функција од 52 часови, hows кои работат, мојот Бог човекот

Вие не навреда ти ми рече да ја видите терапевт основа: P Тоа е навреда

Конфигурација vs манипулација, тоа предизвика други додатоци да престане да работи, пример VBTube не се прикаже Видео, vbnotifications веќе не беа убави мали јазичиња се 1/3rd страната на ѓубре код

Вашиот додаток предизвика овие прашања

Quote Напишано од vBET View Post
    Вие никогаш не беше побарано да се скрши вашиот форум. Забележете дека можете едноставно да ни овозможи да ви помогне со испраќање пристап детали (ве праша за тоа веќе неколку пати). Исто така, можете да работат на тест случаи.

Дали ви треба повеќе помош во оваа тема?

Овозможувајќи VBEt ќе предизвика целиот ФОРУМ да имаат прашања (ме прашуваа да им се овозможи приклучок = форумот скршил велејќи дека не ме прашуваат да го вклучите повторно?) Тоа не е единствен пример, јас воопшто не сакаат да имаат пристап, бидејќи знам Ќе манипулира CODE и Јас воопшто не сакаат код изманипулирани, манипулација на код го подразбира форум приклучок надградби и сл стане кошмар

Сигурен дека сакам помогне, без да се от VBET на мојот форум, не код манипулација Тоа помош, манипулирање код не помагаат
    Последен пат изменето од techanalyst; 12-10-11 на 17:08.

Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Јас оневозможи VBet проблемот оди подалеку едноставен, што друго можам да почекаме и да видиме е скршен човек сте дебели како зрак челик

Ако јас купам еден џемпер и freys во рок од 30 дена, јас го земам назад и тие или ме вратат или да ми даде нешто друго својата едноставна, немаш ништо да ми понуди, неуки период

Ти реков ова прашање, сега сакаш пристап до мојата форуми админ панелот? Зошто би го сториле тоа, вашата загриженост е само за ваша приклучок Јас воопшто не се грижи ако таа работи на ванила сајт, тоа не функционира на рудникот, јас го купив со намери и разбирање што би но тоа не
    Вие веќе беше откриена пишување лажни казни - ние треба да потврди дали за ова прашање воопшто постои. Исто така, тоа може да биде во конфликт со други приклучок не vBET работа.
    Полскиот закон што не дава 30 дена политика. Не знам вашите локални закони, но мислам дека тоа е продавница политика не законот, па дури и ако тоа е закон - што си ја купил лиценца во Полска и ќе го извезува во вашата земја. vBET лиценца е под полска законот - тоа е јасно вклучени во договорот за лиценца. Ние ви нудиме поддршка и работат vBET - вие само го одбие и тоа е вашата одлука. Ние не враќање, бидејќи на корисникот одлучи да го одбие поддршка.

Ве молиме прочитајте Лиценца - сите потенцијални грешки се нормална работа во било кој софтвер циклус и тоа не е основа за враќање на средствата. Исто така, тоа не е потврдено дали имате воопшто било грешка или проблем - тоа е една од вашите изјави и тоа беше веќе потврди дека сте пишување лажни изјави. Значи прво - дури и ако не е бубачка - ние точни грешки без наплата и вие се согласувате за тоа во договорот за лиценца - ќе најдете таквите делови во можност секој софтвер договорот за лиценца. И одбива поддршка за да им помогне со потенцијални vBET прашање / бубачка е ниту причина за наплата.

Дали ви треба повеќе помош со вашиот проблем?

Тоа не е лажна реченица, цитати работи со него Петров, втората Јас овозможи тие престануваат

Парична казна да ја поправите тоа БЕЗ манипулирање кодот на мојот форуми или други додатоци hows тоа

Ова не е грешка, вашиот софтвер не играат убаво со друг софтвер, со оглед на други софтверски = 95% од мојот форум вашиот еден додаток е помалку вредни

Исто така, тоа може да биде во конфликт со други приклучок не vBET работа.

Добро тие работат со VBet исклучување: ПИ се овозможи тоа да се скрши ************************************** ** I овозможите или оневозможите Photopost Про, VBTube итн итн итн, цитати работа или начин

Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Лиценцата Јас купи припаѓа на софтвер кој предизвикува проблеми за други приклучоци јас го користам

Поддршка - Ако јас ви даде пристап до вашите случува да се манипулира со имала, тоа е не е решение и IM не прифаќа дека имала предизвикува нула прашања на мојот сајт
    Тоа е решение - само да го одбие. Ве молиме имајте во предвид дека стандарден начин за поддршка на официјално испрати прашање извештај до vBulletin е прв да прашам за сите пристап детали. Значи тоа не е ништо вонредна - тоа е нормално во оваа трговија. Можете да одбијат поддршка што е факт и тоа не е причина за наплата - тоа е ваша одлука. Исто така, имајте на ум дека ние се обидуваме да се репродуцира ова прашање прво на нашиот тест канализација. Ние не можеме да се репродуцира на ова прашање. Исто така, никој друг има проблем. Исто така, тоа не е потврдено дека прашањето навистина постои и треба да се земе предвид, бидејќи вие веќе напиша лажни изјави на нашиот форум.

Страница 3 на 5 FirstПрво 12345 ПоследнаLast

Тагови за оваа тема

Правила на пишување

• Можете може да не да отвораш нови теми
  • Можете може да не да испраќате мислења
  • Можете може да не да вршите прикачувања
  • Можете може да не ги уредувате своите мислења
  •