Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Výsledky 1 na 5 z 5

Závit: Průměrný čas potřebný k přijímání výrobku po Purhase?

Nováček
    Datum registrace
    06. 2011

Default Průměrný čas potřebný k přijímání výrobku po Purhase?

Dobrý den. Jak dlouho to trvá obvykle získat tento produkt? Koupil jsem si můj prostřednictvím Western Union 4 dny a jsem stále čekají na přístup k download stránku pro stažení produktu. Velmi se těším na tento produkt a chcete, aby ji používat co nejdříve. Jedná se musí-mít úpravy pro všechna fóra.

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Průměrná doba: INSTANT

Všechny platby Paypal mají licenci okamžitě (automaticky).

Prosím, mějte na paměti, že jste zaplatili prostřednictvím Western Union a pošlete nám ŠPATNĚ údaje o platbě. Pošlete správné o víkendu, takže to je první den, kdy můžeme potvrdit platbu v bance. V tuto chvíli narazíte na nějaké problémy s jedním z našich fór (forum.simple-nlp.pl). Budeme kontrolovat platbu v bance, když jsme zvládnout tyto problémy. Doufám, že budeme schopni to udělat dnes. Vaše licence bude platit po zaplacení budou potvrzeny.

To je jasně popsán v platební stránky:
    Přijímáme také platby prostřednictvím Western Union ...

Vezměte prosím na vědomí, že budeme vytvářet licence pro vás poté, co dostaneme peníze, tak placení PayPal umožňuje dostat licenci okamžitě.
    To není předem prodej otázka, protože to je o platbu, která je již hotovo. Pohybuji se toto vlákno do potíží.

PS.
    Opravdu líto, že musíte čekat. Doufám, že budeme řešit problém rychle a kontrolu plateb v bance dnes
    Naposledy upravil vBET; 27-06-11 na 13:42.

Nováček
    Datum registrace
    06. 2011

My špatný ....

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

V pořádku. Nechtěl jsem zacházet se to včera kvůli tobě selhání serveru, ale dnes jsem byl v bance a vzal si Western Union převodem. Vaše licence je již vytvořen Také jako omluvu pro své čekání my Vám zdarma instalace služby, které běžně stojí 30 dolarů Jen prosím PM mi své přístupové údaje.

Nováček
    Datum registrace
    06. 2011

Thumbs up

Quote Původně odeslal vBET View Post
    V pořádku. Nechtěl jsem zacházet se to včera kvůli tobě selhání serveru, ale dnes jsem byl v bance a vzal si Western Union převodem. Vaše licence je již vytvořen Také jako omluvu pro své čekání my Vám zdarma instalace služby, které běžně stojí 30 dolarů Jen prosím PM mi své přístupové údaje.
    Wow díky moc si super!

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •