Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Výsledky 1 na 9 z 9

Závit: Problémy s pamětí

Senior Member
    Datum registrace
    02. 2011

Default Problémy s pamětí

Začínám následující chyby při kliknutí na "Rád přijal" Vbseo a "Rád Vzhledem k tomu," tlačítka na stránce uživatelského profilu:

PHP Code:
    Fatal errorAllowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 200593 bytesin /home/xxxx/public_html/forum/includes/functions.php on line 6862

Fatal error
    Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 491520 bytesin /home/xxxx/public_html/forum/includes/class_core.php(4430) : eval()'d code on line 458 
    Jak říkám, to se začalo dít po instalaci Vbet ale myslím, že budu potřebovat trénovat tady, protože údaje neodpovídají symptomy.

Informace o paměti:

Od phpinfo: memory_limit Local - 128M Master - 128M

Od php.ini:
    PHP Code:
    Suhosin Settings.

suhosin.post.max_vars 2048

suhosin
    .request.max_vars 2048

suhosin
    .cookie.encrypt Off

suhosin
    .memory_limit 32M

suhosin
    .session.encrypt Off 
    VBulletin: PHP Limit paměti 32M

Server paměti používají v současné době: 25,00% (262.136 z 1048576)

Chybové zprávy o tom, že musím zlepšit paměť, ale nevidím žádné jiné příznaky nedostatku paměti při použití fórum a měl jsem žádné zprávy od mého členů. Domnívám se však, že bude vidět "má rád" fatální chybu.

Už vás narazit na žádné problémy, jako je to při používání Vbet? Byl bych vděčný za jakékoliv tipy, co to zkusit.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Zaměstnanci
    Datum registrace
    05. 2010

Dobrý den,
    Ok budu testovat to na své zkušební forum. Si můžete jednoduše vyzkoušet, že vBET takže tento problém - stačí vypnout vBET a zkuste to znovu - Pokud problém existuje, a stil vBET je zakázáno - to není vBET problém. Pokud se problém zmizí - to je vBET problém a my opravit.

Za druhé - můžete zvýšit limit memory_limit v php.ini na 64 MB a restartovat server. (Prosím, jen si o tomto problému v Google).
    s vBET máte 52 více obsahu, a 52 více uživatelů na fóru (pokud máte všechny jazyky povoleny) - náklady na paměti serveru. Stále ještě pracuji, aby vBET efektivnější (nové UVOLŇOVÁNÍ velmi brzy).
    Zde máte seznam hinst:http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html

Díky
    Naposledy upravil kamilkurczak; 15-03-11 na 18:41.

Senior Member
    Datum registrace
    02. 2011

Počkám si poslechnout, co jste objevili na testovací stránky, než jsem se do paměti nastavení v php.ini.

Senior Member
    Datum registrace
    02. 2011

Jsem upravil můj php.ini a zvýšení limitu paměti na 64M a pak restartovat Apache, ale vBulletinu Zdá se, že toto nastavení ignorovat a stále stěžuje, že existuje dostatek paměti (stejné chyby, jako jsem publikoval v po 1).
    Naposledy upravil norku; 16-03-11 na 00:22.

Senior Member
    Datum registrace
    02. 2011

Dobrý den,

Byli jste schopni opakovat chyby? Nemohu pochopit, proč vBulletinu AdminCP ukazuje 32M limit paměti, když se php.ini 64M.

Datum registrace
    05. 2010

Ne, nemůžu reprodukovat na své zkušební forum (i klikli na tlačítko rád na uživatelovu stránku).
    Věděli jste restartovat server po změně v php.ini?
    Zeptejte se, prosím o tom svého hostitele poskytovatele

Senior Member
    Datum registrace
    02. 2011

Ano, jsem restart Apache po změně php.ini, ale to nemělo žádný vliv. Velmi zvláštní. Podíval jsem se na obecné paměti, a to bylo hluboko pod 32M stejně tak velmi zvláštní, že jsem stále tyto chyby paměti. Požádal jsem svého hostitele, aby se tímto.

Senior Member
    Datum registrace
    02. 2011

Vyřešen. Měl jsem neúplné php.ini v kořenovém adresáři. Vše funguje správně nyní.

Datum registrace
    05. 2010

OK pro potvrzení této vyřešen

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •