Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 9 з 9

Тэма: Памяць пытанні

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лютага 2011
    Паведамленняў
    138

Default Памяць пытанні

Я атрымліваю наступныя памылкі пры націску на "Сімпатыі" Vbseo і «Любіць Улічваючы 'кнопкі на старонцы профілю карыстальніка:

PHP Code:
    Fatal errorAllowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 200593 bytesin /home/xxxx/public_html/forum/includes/functions.php on line 6862

Fatal error
    Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 491520 bytesin /home/xxxx/public_html/forum/includes/class_core.php(4430) : eval()'d code on line 458 
    Як я ўжо сказаў, гэта пачатак адбывацца пасля ўстаноўкі Vbet але я думаю, я буду патрэбна трэніроўка тут, таму што лічбы не ўпісваюцца сімптомы.

Інфармацыя аб памяці:

З phpinfo: memory_limit Мясцовае - 128M Master - 128M

З php.ini:
    PHP Code:
    Suhosin Settings.

suhosin.post.max_vars 2048

suhosin
    .request.max_vars 2048

suhosin
    .cookie.encrypt Off

suhosin
    .memory_limit 32M

suhosin
    .session.encrypt Off 
    Vbulletin: PHP Ліміт памяці 32M

Сервер Выкарыстоўваная памяць на дадзены момант: 25,00% (262136 з 1048576)

Паведамленні аб памылках мяркуючы, што мне трэба павялічыць памяць, але я не бачу ніякіх іншых сімптомаў недахопу памяці падчас выкарыстання форуму, і я меў ніякіх паведамленняў ад маіх сяброў. Я мяркую, аднак, што яны таксама будуць бачачы фатальная памылка "Любіць".

У вас, хлопцы сустракаюцца якія-небудзь праблемы, як гэта ў той час як выкарыстанне Vbet? Я быў бы ўдзячны за любыя парады аб тым, каб паспрабаваць.

VBulletin прадпрыемства Перакладчык (vBET) персанал
    Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

прывітанне,
    Добра я пратэставаць яго на маім тэставым форуме. Вы можаце проста паспрабаваць, што vBET рашэння гэтай праблемы - проста адключыце vBET і паспрабаваць зрабіць гэта зноў - Калі праблема існуе, і сілаў vBET адключаная - гэта не vBET пытанні. Калі праблема знікне - гэта vBET пытанне і мы выправім гэта.

Па-другое - вы можаце павялічыць мяжа memory_limit у php.ini да 64 МБ і перазагрузіце сервер. (Калі ласка, толькі што прачытаў аб гэтай праблеме ў Google).
    з vBET ў вас ёсць яшчэ 52 Змест і яшчэ 52 карыстальнікаў на форуме (калі ў вас ёсць усе мовы ўключана) - кошт памяці сервера. Мы ўсё яшчэ Workin зрабіць vBET больш эфектыўнай (у новым relase вельмі хутка).
    Тут у вас ёсць спіс HINST:http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html

Дзякуй
    Апошні раз рэдагавалася kamilkurczak; 15-03-11 у 18:41.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лютага 2011
    Паведамленняў
    138

Я буду чакаць, каб пачуць, што вы выявіце на сваім палігоне, перш чым я да ўстаноўкі памяці ў php.ini.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лютага 2011
    Паведамленняў
    138

Я адрэдагаваў мой php.ini і павелічэнне памяці мяжа 64M і затым перазапусціць Apache, але VBulletin, здаецца, ігнаруючы, што ўстаноўка і да гэтага часу скардзяцца, што недастаткова памяці існуе (тыя ж памылкі, як я адправіў у пост 1).
    Апошні раз рэдагавалася norku; 16-03-11 у 00:22.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лютага 2011
    Паведамленняў
    138

Прывітанне,

Ці атрымалася вам паўтараць памылкі? Я не магу зразумець, чаму Vbulletin AdminCP паказвае 32M ліміт памяці, калі php.ini мае 64M.

Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

Не, я не магу прайграць гэта на маім тэставым форуме (я націснуў на кнопкі любіць на старонку).
    Вы перазагрузіце сервер пасля змены php.ini?
    Калі ласка, спытаеце аб тым, што ваш хост правайдэр

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лютага 2011
    Паведамленняў
    138

Так, я перазапуску Apache пасля змены php.ini, але гэта не падзейнічала. Вельмі дзіўна. Я праверыў маё агульнае выкарыстанне памяці, і гэта было нашмат ніжэй 32M ўсё роўна гэта вельмі дзіўна, што я атрымліваю гэтыя памылкі памяці. Я папрасіў майго гаспадара, каб разабрацца ў гэтым.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лютага 2011
    Паведамленняў
    138

Вырашаны. У мяне была няпоўнай php.ini ў корані. Усё працуе нармальна зараз.

Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

нармальна для такога пацвярджэння вырашанае

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні