Я атрымліваю наступныя памылкі пры націску на "Сімпатыі" Vbseo і «Любіць Улічваючы 'кнопкі на старонцы профілю карыстальніка:
PHP Code:
Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 200593 bytes) in /home/xxxx/public_html/forum/includes/functions.php on line 6862
Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 491520 bytes) in /home/xxxx/public_html/forum/includes/class_core.php(4430) : eval()'d code on line 458
Як я ўжо сказаў, гэта пачатак адбывацца пасля ўстаноўкі Vbet але я думаю, я буду патрэбна трэніроўка тут, таму што лічбы не ўпісваюцца сімптомы.
Інфармацыя аб памяці:
З phpinfo: memory_limit Мясцовае - 128M Master - 128M
З php.ini:
PHP Code:
; Suhosin Settings.
suhosin.post.max_vars = 2048
suhosin.request.max_vars = 2048
suhosin.cookie.encrypt = Off
suhosin.memory_limit = 32M
suhosin.session.encrypt = Off
Vbulletin: PHP Ліміт памяці 32M
Сервер Выкарыстоўваная памяць на дадзены момант: 25,00% (262136 з 1048576)
Паведамленні аб памылках мяркуючы, што мне трэба павялічыць памяць, але я не бачу ніякіх іншых сімптомаў недахопу памяці падчас выкарыстання форуму, і я меў ніякіх паведамленняў ад маіх сяброў. Я мяркую, аднак, што яны таксама будуць бачачы фатальная памылка "Любіць".
У вас, хлопцы сустракаюцца якія-небудзь праблемы, як гэта ў той час як выкарыстанне Vbet? Я быў бы ўдзячны за любыя парады аб тым, каб паспрабаваць.