Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Stránka 1 z 2 12 PosledníLast
Výsledky 1 na 10 z 13

Závit: Pomozte mi

Hybridní Zobrazení

Předchozí Příspěvek Previous Post   Next Post Další Příspěvek
    Nováček
    Datum registrace
    11. 2010

Thumbs up Pomozte mi

1) Pro Set "Počet znaků před Balení text" 0 ", kde mohu toto nastavení?

2) Jak mohu zjistit, moje fórum je UTF-8 charactersets když vidím v HTML znaková sada ukažte tento počet ISO-8859-1

3) Jak se mi to nastavení hodnoty Set CharacterSet malými písmeny?

Zakázán
    Datum registrace
    11. 2010

Ahoj

1)
    Jak je uvedeno v Do-Not-upload -> readme.html soubor:
    Všechny konfigurace jsou vedle CharacterSet Admin CP-> Nastavení-> Možnosti-> - Zobrazit všechny nastavení -
    Můžete si najít tuto možnost Možnosti zobrazení (showthread) část
    Oznámení: V závislosti na tu druhou otázku, jak se zdá, že fórum musí být ve formátu UTF-8, takže si pamatujte, že tento krok je nutný pouze NOT pro kódování UTF-8.

2)
    Pokud je nastaveno na ISO-8859-1, pak se vaše fórum není v UTF-8, protože to je hodnota "charset" atribut HTML nastavení typu obsahu v šabloně "headinclude ... pro každou stránku svého fóra
    Zapamatovat si, Že tato možnost by měla být nastavena jen jednou těsně předtím, než jsou všechny příspěvky napsané do vašich forum! To proto, že to může být znak, nepořádek, když změníte později.
    Pokud opravdu potřebujete provést změny, můžete si přečíst o tom Do-Not-upload -> readme.html soubor FAQ část

3)
    To není nastavení Přečti si to znovu -> Soubor CharacterSet hodnotu v malých <- To znamená, je třeba nastavit hodnotu CharacterSet malými písmeny (ne velkými písmeny). Toto je nastavení:
    Admin CP -> Jazyky a fráze -> Správce jazyků
    Musíte napsat utf-8 místo UTF-8

Nováček
    Datum registrace
    11. 2010

1) tak, aby svůj návrh, musíme změnit na našem fóru formát převést na UTF-8 nebo jen pobyt v aktuální nastavení?

2) Je velmi důležité, se kterým se v UTF-8?

3) Když jsem toto nastavení změnit $ Vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ TTL); na $ Vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbet_vbseo_filter_replace_text ($ TTL); portálu prázdná. Tak, jak to vyřešit?

4) Jak se mohu vrátit zpět na naši hlavní jazyk fóra po překládat irského jazyka pomocí tohoto vbtranslator
    jako abc.com / forum.php? language = ga Zpět na abc.com / forum.php

5) Proč potom, co jsem použít plugin, a převést na jiný jazyk, moje statistika plugin, který je Ukázat TOP plakát, nové vlákno, nové pracovní místo a další nenásledoval převést. Jak na to? Ještě jednou náš popis v každé části naší subforum také nešel převést také. Jak to opravit?

6) Jak změnit design vlajky?

7) Jak mohu najít soubor. Htaccess v mé forum tyto pokyny?
    vBSEO integraci

My forum: cutimalaysia.my

8) Proč se mi CMS vBulletin, neprokázal vlajku?
    Naposledy upravil vBET; 04-12-10 na 11:30. Důvod: Bad URL

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Zaměstnanci
    Datum registrace
    05. 2010

1) můžete zůstat na současné nastavení. Pokud jste se používat utf-8 forum stačí nastavit tuto možnost: Počet znaků před Obtékání textu na 0

2) Ne, není to důležité, ale pokud máte NOT utf-8 charactersets Prosím, všechny důležité kroky od readme.html soubor Do-Not-upload forder k NOT utf-8 charactersets forum

3) Prosím, všechny integraci s vBSEO kroků od readme.html soubor Do-Not-upload složky. Všechny kroky. Byl jsem na forum a URL adresy nejsou přeloženy. Měli byste integrovat dvě vBSEO soubory:
    _createurl.php
    _url.php

Pokud to bude opět (prázdná strana), prosím zkuste najít v souboru protokolu název problému. Tento log soubor je na vašem serveru. (Můžete zeptat abaut, že váš host provider)

4)
    Code:
    abc.com/forum.php?language=ga
    to není SEO URL. Pokud chcete mít spojení bez jazyk parametru -? Prosím integrovat adresu URL na SEO.
    Prosím:
    1. Přejít na admincp-> vBET-> Hlavní
    2. soubor Typ vazby na VBSEO_URI
    3. soubor Překlad odkazy typu k vytvoření URL odkazů SEO podle konsensu (tj. "/ en / adresa)
    4. upravovat. htaccess (přidat všechny vBET rulse Před montáží vBSEO pravidla najdete v. htaccess v Do-Not-upload složky)

Jak se zpět do hlavní jazyk? Stačí kliknout na hlavním jazykem flag (na našem fóru - to je angličtina flag)

5) Vysvětlete to lepší. Zde vložte adresu URL vlákna s tímto problémem. Používáte nějaké zvláštní Mod?

6) Můžete změnit polohu vlajky. K tomu je - prosím:
    1. Přejít na admincp-> vBET-> Vlajky
    2. soubor Vlajky místo možnost, jak takové chceš mít. Pokud nastavíte Zvyk - Musíte dát $ Vbenterprisetranslatorflags do šablony ručně.

7) Kde? Jděte na FTP (některé správce jako Total Commander) a přejděte do složky fórum root. V dolní části byste měli mít. Htaccess souboru.
    vBET. htaccess najdete v Do-Not-upload složky. Dejte vBET pravidla, než pravidla vBSEO.

8) Byl jsem na fóru a vidím vlajku, tak prosím, vysvětlit tuto otázku řešit lépe a vložte sem URL na stránku s otázkou (pokud můžete)
    Naposledy upravil kamilkurczak; 03-12-10 na 19:48.

Nováček
    Datum registrace
    11. 2010

Quote Původně odeslal Cuti Malaysia View Post
    1) Pro Set "Počet znaků před Balení text" 0 ", kde mohu toto nastavení?

2) Jak mohu zjistit, moje fórum je UTF-8 charactersets když vidím v HTML znaková sada ukažte tento počet ISO-8859-1

3) Jak se mi to nastavení hodnoty Set CharacterSet malými písmeny?
    takže chci potvrdit, moje forum nastavení se právě teď není utf-8 charactersets? Je to správné?

Quote Původně odeslal kamilkurczak View Post
    1) můžete zůstat na současné nastavení. Pokud jste se používat utf-8 forum stačí nastavit tuto možnost: Počet znaků před Obtékání textu na 0

2) Ne, není to důležité, ale pokud máte NOT utf-8 charactersets Prosím, všechny důležité kroky od readme.html soubor Do-Not-upload forder k NOT utf-8 charactersets forum

3) Prosím, všechny integraci s vBSEO kroků od readme.html soubor Do-Not-upload složky. Všechny kroky. Byl jsem na forum a URL adresy nejsou přeloženy. Měli byste integrovat dvě vBSEO soubory:
    _createurl.php
    _url.php

Pokud to bude opět (prázdná strana), prosím zkuste najít v souboru protokolu název problému. Tento log soubor je na vašem serveru. (Můžete zeptat abaut, že váš host provider)

4)
    Code:
    abc.com/forum.php?language=ga
    to není SEO URL. Pokud chcete mít spojení bez jazyk parametru -? Prosím integrovat adresu URL na SEO.
    Prosím:
    1. Přejít na admincp-> vBET-> Hlavní
    2. soubor Typ vazby na VBSEO_URI
    3. soubor Překlad odkazy typu k vytvoření URL odkazů SEO podle konsensu (tj. "/ en / adresa)
    4. upravovat. htaccess (přidat všechny vBET rulse Před montáží vBSEO pravidla najdete v. htaccess v Do-Not-upload složky)

Jak se zpět do hlavní jazyk? Stačí kliknout na hlavním jazykem flag (na našem fóru - to je angličtina flag)

5) Vysvětlete to lepší. Zde vložte adresu URL vlákna s tímto problémem. Používáte nějaké zvláštní Mod?

6) Můžete změnit polohu vlajky. K tomu je - prosím:
    1. Přejít na admincp-> vBET-> Vlajky
    2. soubor Vlajky místo možnost, jak takové chceš mít. Pokud nastavíte Zvyk - Musíte dát $ Vbenterprisetranslatorflags do šablony ručně.

7) Kde? Jděte na FTP (některé správce jako Total Commander) a přejděte do složky fórum root. V dolní části byste měli mít. Htaccess souboru.
    vBET. htaccess najdete v Do-Not-upload složky. Dejte vBET pravidla, než pravidla vBSEO.

8) Byl jsem na fóru a vidím vlajku, tak prosím, vysvětlit tuto otázku řešit lépe a vložte sem URL na stránku s otázkou (pokud můžete)

1) poté, co jsem udělat nějaké nastavení, je to nastavení, aby vbtranslator aktivní a umí konvertovat jazyk a link správně právě teď?

2) Je to stejné tranlsator vBulletinu přesné překládat s pomocí Google Translate?

3) poté, co jsem zkontrolovat některé části na můj blog je does't změny
    Například tento odkaz http://www.cutimalaysia.my/ga/f269/berita-ekonomi

ale tento příspěvek je možné převést corectly
    http://www.cutimalaysia.my/ga/airgea...-rm2-20-a/t756

Pro vaši informaci můj primární jazyk je v Malajština. Prosím, pomozte mi, všechno odkazem na tuto otázku?
    Naposledy upravil Cuti Malaysia; 04-12-10 na 13:59.

Datum registrace
    05. 2010

Quote Původně odeslal Cuti Malaysia View Post
    takže chci potvrdit, moje forum nastavení se právě teď není utf-8 charactersets? Je to správné?

1) poté, co jsem udělat nějaké nastavení, je to nastavení, aby vbtranslator aktivní a umí konvertovat jazyk a link správně právě teď?

2) Je to stejné tranlsator vBulletinu přesné překládat s pomocí Google Translate?

3) poté, co jsem zkontrolovat některé části na můj blog je does't změny
    Například tento odkaz Eacnamaíoch Nuacht

ale tento příspěvek je možné převést corectly
    Airgeadra Malartú 1 USD; RM2.20?

Pro vaši informaci můj primární jazyk je v Malajština. Prosím, pomozte mi, všechno odkazem na tuto otázku?
    Můžete zkontrolovat nastavení fóra. Stačí jít na admincp-> Jazyky a vět-> Správce jazyků-> Edit Settings-> HTML znaková sada
    Pokud používáte ne UTF-8 - to je v pořádku!

1) Byl jsem na forum a překladatelské práce dobře. Překlad v url s vBSEO práce goot (máte dobrou integraci se)

2) Ano, vBET pracuje na motoru Google Translator

3) Byl jsem na forum a překladatelské práce dobře. Kde je problém? Vysvětlete prosím, lépe

Nováček
    Datum registrace
    11. 2010

Quote Původně odeslal kamilkurczak View Post
    Můžete zkontrolovat nastavení fóra. Stačí jít na admincp-> Jazyky a vět-> Správce jazyků-> Edit Settings-> HTML znaková sada
    Pokud používáte ne UTF-8 - to je v pořádku!

1) Byl jsem na forum a překladatelské práce dobře. Překlad v url s vBSEO práce goot (máte dobrou integraci se)

2) Ano, vBET pracuje na motoru Google Translator

3) Byl jsem na forum a překladatelské práce dobře. Kde je problém? Vysvětlete prosím, lépe

1) problém nemůžu dělat ani různé UTF-8, nebo ne, v mém HTML znakovou sadu, je ukázat tento znak ISO-8859-1 <<<Je to UTF-8 nebo ne. Prosím potvrdit.

2) Tak, znamená to, že Vbet na našem portálu pracuje správně?

3) Proč vlajku pro překladatele Erotika na našem portálu na této adrese URL http://www.cutimalaysia.my/iklan/index.php ne show?
    Naposledy upravil Cuti Malaysia; 06-12-10 na 20:42.

Datum registrace
    05. 2010

1) ISO-8859-1 To není utf-8, a to je v pořádku
    2) překlady děl dobrý, ale když jsem se snažil přeložit příspěvek zobrazený mod (podle JavaScript) to nefungovalo. Měli bychom integrovat naše mod s mod.

Prosím, nové vlákno v oblasti integrace a popsat části tohoto mod (nám název a adresu URL této mod. Je to zdarma mod nebo ne?)

3) Já se podívat.

Nováček
    Datum registrace
    11. 2010

Uveďte prosím zkontrolujte pm

Zakázán
    Datum registrace
    11. 2010

to znamená přesně to, co je psáno

Překlad funguje dobře - Jasné

Ale když se snažíme překládat příspěvek zobrazený mod, nepracuje - Která část této věty není jasné, pro vás? jako důsledek:

bychom měli integrovat naše mod s mod -Tento mod ovlivňuje, functionallity náš (vBET) a potřebuje integrace, tedy:

vytvořit nové vlákno v oblasti integrace části a popsat tento mod (nám název a adresu URL této mod. Je to zdarma mod nebo ne?)

Stránka 1 z 2 12 PosledníLast

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •