Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 1 od 2 12 ZadnjeLast
Rezultati 1 do 10 od 13

Thread: Pomagajte mi

Hibridni pogled

Prejšnji Post Previous Post   Next Post Naslednji Post

Thumbs up Pomagajte mi

1) Za Set "Število znakov Pred zavijanje besedilo" do 0 ", kjer lahko najdem to nastavitev?

2) Kako naj vem, moj forum je utf-8 charactersets, če vidim na HTML Set Character kažejo, ta številka ISO-8859-1

3) kako se mi zdi to nastavitev za Set characterset vrednost v male črke?

Prepovedani

Hello

1)
    Kot je opisano v ne-ne-upload -> readme.html datoteka:
    Vse konfiguracije poleg characterset so jih Admin CP-> Nastavitve-> Možnosti-> - Show All Settings -
    Lahko najdete to možnost v Thread Display Options (showthread) oddelek
    Obvestilo: Glede na vaše drugo vprašanje se zdi, da vaš forum mora biti v UTF-8 formatu, zato ne pozabite, da je ta korak potrebno samo NE za UTF-8 charsets.

2)
    Če je nastavljena na ISO-8859-1, potem vaš forum ni v UTF-8, ker je vrednost "charset" atribut HTML za nastavitev vrste vsebine v predlogo "headinclude" ... za vsako stran na vašem forumu
    Ne pozabite, Da mora biti ta možnost nastavljena samo enkrat, tik preden so vse objave napisane v vašem forumu! To je zato, ker je lahko char-nered, ko jo spremenite kasneje.
    Če res potrebujete za spremembe, si lahko preberete o tem v ne-ne-upload -> readme.html datoteko v Pogosta vprašanja oddelek

3)
    To ni nastavitev Preberi jo še enkrat -> Set characterset vrednost z malimi <- To pomeni, morate nastaviti characterset vrednost v male (ne velikimi črkami). To je nastavitev v:
    Admin CP -> Jeziki in fraze -> Language Manager
    Moraš napisati utf-8 namesto UTF-8

1), tako kot vaš predlog, moramo spremeniti naš forum format pretvori v UTF-8 ali pa samo bivanje na trenutne nastavitve?

2) Ali je zelo pomembno, je nastavitev pri UTF-8?

3), ko sem spremeniti to nastavitev iz $ Vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ TTL); do $ Vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbet_vbseo_filter_replace_text ($ TTL); moj portal postane prazna. Torej, kako to rešiti?

4) Kako lahko vrnem nazaj v naš primarni forum jezik prevajati po irski jezik z uporabo te vbtranslator
    kot abc.com / forum.php jezik =? ga nazaj abc.com / forum.php

5) Zakaj potem, ko sem uporabo tega plugin in pretvoriti v drug jezik, moja statistika plugin, ki se kažejo top plakat, nova tema, novo delovno mesto in drugi, ni upošteval za pretvorbo. Kako to narediti? Še enkrat naš opis v vsaki točki v naši subforum prav tako ni upošteval, da tudi spremeniti. Kako to popraviti?

6) Kako spremeniti zastavo design?

7) Kako lahko najdem datoteko htaccess v mojem forumu slediti teh navodil.?
    vBSEO integracija

moj forum: cutimalaysia.my

8) zakaj na mojem cms vBulletin, ni pokazal zastavo?
    Nazadnje urejal vBET; 04-12-10 pri 11:30. Razlog: Bad URL

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Osebje

1) lahko ostanejo na trenutno nastavitev. Če ne uporabljate utf-8 forum samo nastavite to možnost: Število znakov Pred zavijanje Text na 0

2) ne to ni pomembno, če pa imate NE utf-8 charactersets Prosimo, da se vse pomembne korake od readme.html datoteke ne-ne-upload forder do NOT utf-8 charactersets forum

3) Prosimo, da vse integracijo z vBSEO korakov od readme.html datoteke ne-ne-upload mapo. Vse korake. Sem naletela na vaš forum in vaši url-ji niso prevedeni. Boste morali vključevati dve vBSEO datoteke:
    _createurl.php
    _url.php

Če bo spet (prazna stran), prosimo, poskusite najti v log datoteko ime vprašanje. Ta log datoteka je na strežniku. (Lahko prosite abaut, da je vaš gostitelj ponudnik)

4)
    Code:
    abc.com/forum.php?language=ga
    to ni SEO url. Če želite imeti povezave brez? jezik parameter - prosim vključiti url za SEO.
    Prosimo, da:
    1. pojdite na admincp-> vBET-> Glavni
    2. nastavite Link Type do VBSEO_URI
    3. nastavite Prevajanje povezave tipa za Ustvarjanje URL-jev v skladu s SEO link soglasja (tj. '/sl/naslov')
    4. uredite .htaccess datoteko (dodaj vse vBET rulse befor vBSEO pravila, ki jih lahko najdete v .htaccess datoteko v ne-ne-upload mapa)

Kako nazaj na glavni jezik? Kliknite na vaša glavna zastavo jezik (za naš forum - to je angleška zastava)

5) Prosim, da pojasnite bolje. Prosimo, da tukaj prilepite url da nit s tem vprašanjem. Ali uporabljate kakršne koli posebne Mod?

6) lahko spremenite položaj zastav. Če želite to narediti - prosim:
    1. pojdite na admincp-> vBET-> Flags
    2. nastavite Zastave Place možnost kot taka, ki jo želite imeti. Če nastavite Po meri - Ki ga moraš $ Vbenterprisetranslatorflags v predlogo z roko.

7) Kje? pojdite na vaš FTP (nekateri vodja, kot Total Commander) in pojdite v mapo forum root. Na dnu bi morali imeti svoj htaccess datoteko..
    vBET .htaccess datoteko lahko najdete v ne-ne-upload mapo. Dal vBET pravil pred vBSEO pravila.

8) sem bil na vašem forumu in vidim zastav, zato vas prosimo, pojasnite to vprašanje bolje in prilepite tukaj url do strani z izdajo (če lahko)
    Nazadnje urejal kamilkurczak; 03-12-10 pri 19:48.

Quote Originally Posted by Cuti Malaysia View Post
    1) Za Set "Število znakov Pred zavijanje besedilo" do 0 ", kjer lahko najdem to nastavitev?

2) Kako naj vem, moj forum je utf-8 charactersets, če vidim na HTML Set Character kažejo, ta številka ISO-8859-1

3) kako se mi zdi to nastavitev za Set characterset vrednost v male črke?
    Torej, želim ponovno potrditi, moj forum nastavitev prav zdaj je v ne utf-8 charactersets? je prav?

Quote Originally Posted by kamilkurczak View Post
    1) lahko ostanejo na trenutno nastavitev. Če ne uporabljate utf-8 forum samo nastavite to možnost: Število znakov Pred zavijanje Text na 0

2) ne to ni pomembno, če pa imate NE utf-8 charactersets Prosimo, da se vse pomembne korake od readme.html datoteke ne-ne-upload forder do NOT utf-8 charactersets forum

3) Prosimo, da vse integracijo z vBSEO korakov od readme.html datoteke ne-ne-upload mapo. Vse korake. Sem naletela na vaš forum in vaši url-ji niso prevedeni. Boste morali vključevati dve vBSEO datoteke:
    _createurl.php
    _url.php

Če bo spet (prazna stran), prosimo, poskusite najti v log datoteko ime vprašanje. Ta log datoteka je na strežniku. (Lahko prosite abaut, da je vaš gostitelj ponudnik)

4)
    Code:
    abc.com/forum.php?language=ga
    to ni SEO url. Če želite imeti povezave brez? jezik parameter - prosim vključiti url za SEO.
    Prosimo, da:
    1. pojdite na admincp-> vBET-> Glavni
    2. nastavite Link Type do VBSEO_URI
    3. nastavite Prevajanje povezave tipa za Ustvarjanje URL-jev v skladu s SEO link soglasja (tj. '/sl/naslov')
    4. uredite .htaccess datoteko (dodaj vse vBET rulse befor vBSEO pravila, ki jih lahko najdete v .htaccess datoteko v ne-ne-upload mapa)

Kako nazaj na glavni jezik? Kliknite na vaša glavna zastavo jezik (za naš forum - to je angleška zastava)

5) Prosim, da pojasnite bolje. Prosimo, da tukaj prilepite url da nit s tem vprašanjem. Ali uporabljate kakršne koli posebne Mod?

6) lahko spremenite položaj zastav. Če želite to narediti - prosim:
    1. pojdite na admincp-> vBET-> Flags
    2. nastavite Zastave Place možnost kot taka, ki jo želite imeti. Če nastavite Po meri - Ki ga moraš $ Vbenterprisetranslatorflags v predlogo z roko.

7) Kje? pojdite na vaš FTP (nekateri vodja, kot Total Commander) in pojdite v mapo forum root. Na dnu bi morali imeti svoj htaccess datoteko..
    vBET .htaccess datoteko lahko najdete v ne-ne-upload mapo. Dal vBET pravil pred vBSEO pravila.

8) sem bil na vašem forumu in vidim zastav, zato vas prosimo, pojasnite to vprašanje bolje in prilepite tukaj url do strani z izdajo (če lahko)

1) po tem, ko naredim nekaj konfiguracijo, se vse nastavitve za make vbtranslator aktivno in moči spremeniti jezik in pravilno povezavo prav zdaj?

2) Ali je to tranlsator vBulletin enako natančno prevajati z Google Translate?

3) potem, ko sem preveriti nekaj dela na mojem forum does't spremeniti
    na primer to povezavo, http://www.cutimalaysia.my/ga/f269/berita-ekonomi

vendar pa lahko ta post pretvorite corectly
    http://www.cutimalaysia.my/ga/airgea...-rm2-20-a/t756

za vaše podatke, moj glavni jezik je v Malajščina. prosim pomagajte mi, ki se nanašajo vse to vprašanje?
    Nazadnje urejal Cuti Malaysia; 04-12-10 pri 13:59.

Quote Originally Posted by Cuti Malaysia View Post
    Torej, želim ponovno potrditi, moj forum nastavitev prav zdaj je v ne utf-8 charactersets? je prav?

1) po tem, ko naredim nekaj konfiguracijo, se vse nastavitve za make vbtranslator aktivno in moči spremeniti jezik in pravilno povezavo prav zdaj?

2) Ali je to tranlsator vBulletin enako natančno prevajati z Google Translate?

3) potem, ko sem preveriti nekaj dela na mojem forum does't spremeniti
    na primer to povezavo, Eacnamaíoch Nuacht

vendar pa lahko ta post pretvorite corectly
    Airgeadra Malartú 1 USD; RM2.20?

za vaše podatke, moj glavni jezik je v Malajščina. prosim pomagajte mi, ki se nanašajo vse to vprašanje?
    Lahko preverite svoj forum nastavitve. Samo pojdite na admincp-> Jeziki in stavki-> Language Manager-> Edit Settings-> HTML Character Set
    Če uporabljate ne utf-8 - to je OK!

1) Bil sem na vašem forumu in prevod dela dobro. Prevajanje v url z vBSEO deli goot (imate dobro integracijo sedaj)

2) Da, vBET deluje na motorju prevajalec google

3) sem bil na vašem forumu in prevod dela dobro. Kje je vprašanje? Razložite, da je bolje prosim

Quote Originally Posted by kamilkurczak View Post
    Lahko preverite svoj forum nastavitve. Samo pojdite na admincp-> Jeziki in stavki-> Language Manager-> Edit Settings-> HTML Character Set
    Če uporabljate ne utf-8 - to je OK!

1) Bil sem na vašem forumu in prevod dela dobro. Prevajanje v url z vBSEO deli goot (imate dobro integracijo sedaj)

2) Da, vBET deluje na motorju prevajalec google

3) sem bil na vašem forumu in prevod dela dobro. Kje je vprašanje? Razložite, da je bolje prosim

1) vprašanje ne morem narediti različnih bodisi UTF-8 ali ne, na moje HTML Character Set, je pokazati značaj ISO-8859-1 <<<Je to UTF-8 ali ne. Prosimo, da ponovno potrdi.

2) Torej, pomeni, da vBET na našem portalu mestu deluje pravilno?

3) Zakaj zastavo za prevajalca vBulletin na našem portalu na tej url http://www.cutimalaysia.my/iklan/index.php ni pokazal?
    Nazadnje urejal Cuti Malaysia; 06-12-10 pri 20:42.

1) ISO-8859-1 to ni v utf-8 in to je OK
    2) prevod deluje dobro, vendar ko sem poskušal prevesti delovno mesto, ki vam ga prikaže mod (z javascript), to ni delovalo. Torej, moramo povezati našo mod z vašo mod.

Prosimo, da se nova tema v oddelku integracije in opis tega mod (nam ime in url te mod. Je brez mod ali ne?)

3) bom preveril.

Zapišite pregled pm

Prepovedani

to pomeni, točno, kaj je napisano

prevod deluje dobro - Jasna

Toda, ko smo poskušali prevesti mesto prikazan vaš mod, ne deluje - Ki je del tega stavka ni jasno, za vas? kot Zato:

moramo povezati našo mod z vašo mod - ta mod vpliva na dlna naša (vBET) in potreb povezovanja, kot sledi:

narediti novo temo v oddelku integracije in opis tega mod (nam ime in url te mod. je brez mod ali ne?)

Strani 1 od 2 12 ZadnjeLast

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •