Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Stránka 1 z 2 12 PosledníLast
Výsledky 1 na 10 z 14

Závit: Uživatelé vysílání v různých jazycích

Senior Member
    Datum registrace
    Září 2010

Default Uživatelé vysílání v různých jazycích

Ahoj mohl byste mi říct, že pokud uživatel příspěvky v holandské řekl po shlédnutí fóra v nizozemštině, když vidím místo bude anglicky?

Také čím více databází nebo databázové tabulky jsou k dispozici?

Je tu další zatížení serveru?

Je to bezpečné SEO?

Může být automatické všechny překlady, tj. všech španělských vždy vidět ve španělštině všech ruských bude vždy vidět v ruštině ********** atd.?

S pozdravem,
    Simon

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Dobrý den, je možné rozpoznat zprávu vBET jazyk (konfigurovatelné). Takže pokud uživatel napíše zprávu do HIE každý podporovaný jazyk, pak vBET pozná svůj jazyk (pomocí Google) a pak se automaticky neprůhledné, že v příslušných BBCode.

vBET vytváří nové tabulky vyrovnávací paměti, ale provedeny žádné změny v nativním vBulletin tabulkách.

Samozřejmě, že bude další zátěž - to není přeloženo magicky

Celý překlad je automatické

Senior Member
    Datum registrace
    Září 2010

Text automatically translated from: Spanish to: Czech
    Translated text
    Test:
    Jmenuji se Simon, nejsem blázen
    Original text

Senior Member
    Datum registrace
    Září 2010

Myslím, že pak se ptát im je to možné spustit bez vlajky na vrcholu, nebo volbu jazyka rozbalovací?
    Chci návštěvníci na mé stránky automaticky zobrazit stránku v jejich jazyce (za předpokladu, že jejich webový prohlížeč je nastaven, aby jejich země standard) bez nutnosti kliknout na tlačítko, nebo něco jako Nechci mít příznaky, nebo rozevírací, ale v poště je užitečná, mám také vlastní kód bb to je analyzován pomocí samostatného souboru PHP regex bude to problém?

Senior Member
    Datum registrace
    Září 2010

Text automatically translated from: Spanish to: Czech
    Translated text
    Test 2:
    Jmenuji se Simon, nejsem blbej! Edit pro dual jazykový test
    Original text
    Líbilo se mi tento test
    Naposledy upravil Simon Lloyd; 01-10-10 na 14:30.

Senior Member
    Datum registrace
    Září 2010

I když mám rád mod (i zkoušky udělat ive) Obávám se, že podpora doba odezvy je velmi špatná, jsem vyslán včera v 14:14 (GMT) a stále žádná odpověď 19 hodin později!

To mi nedává důvěru ke koupi.

Senior Member
    Datum registrace
    Září 2010

No tak kluci od 30 hodin se odpovědi, co chcete prodat věci, nebo ne?

Senior Member
    Datum registrace
    Září 2010

Quote Původně odeslal Simon Lloyd View Post
    Myslím, že pak se ptát im je to možné spustit bez vlajky na vrcholu, nebo volbu jazyka rozbalovací?
    Chci návštěvníci na mé stránky automaticky zobrazit stránku v jejich jazyce (za předpokladu, že jejich webový prohlížeč je nastaven, aby jejich země standard) bez nutnosti kliknout na tlačítko, nebo něco jako Nechci mít příznaky, nebo rozevírací, ale v poště je užitečná, mám také vlastní kód bb to je analyzován pomocí samostatného souboru PHP regex bude to problém?
    Poslední době žádají Pak jsem zvyklý neobtěžoval koupit to, ale nainstalovat jednoduché Google vývojářů jQuery verzi pouze pro překlad stránek!

Odpovězte, prosím, můj querie a tyto pokud možno:

Mám vbseo a vbseo Mapa je něco navíc musím udělat po zakoupení mod (vzhledem k tomu, že někdy dostanu odpověď zde), abyste se ujistili, že všechno funguje?

Datum registrace
    10. 2009

Dobrý den. Vezměte prosím na vědomí, že naše služba není 24 / 7. V pracovní dny jsme každý den. O víkendech obvykle příliš, lze ještě není tak často. Také máme zákazníky z celého světa, je tak někdy doba odezvy ovlivňuje časový rozdíl (většinou spíme v noci ).

Omlouvám se za tuto pozdní reakci. Vezměte prosím na vědomí, že Kamil (naši zaměstnanci chlap) právě vrátil z dovolené, takže od pondělka se vrátíme k lepší odezvy

I v tomto případě - jsem slečnu na vaši otázku, protože to bylo fallowed o testovací zprávu. Když jsem sem přišel, viděl jsem jen test a nedal pozor na zprávy před jejím (jak bylo poslat minutu po minutě). Omlouváme se - byla to moje chyba. I teď jsem zmatená, co to je a musel vrátit na začátek tohoto rozhovoru zjistit, proč píšete o nějakých 30 hodin, když jsem tu byl včera a nic řešit se mnou. Teď vím, že nic, co jsem si všiml - Stýská se mi Vaše zpráva o omyl ladem testovací zprávu. Ještě jednou prosím vzít mou omluvu.

Odpověď na otázku, můžete zcela vypnout a nastavit příznaky možnost přesměrovat uživatele automaticky jejich jazyků založit na nastavení prohlížeče (vBET používá hlavičky poslat prohlížeč pro to). Ale to se nedoporučuje:
    1. Ve výchozím nastavení Google nebude vidět vaše další stránky. Bude-li přidat do těch Mapa stránek. Nebudete-li to, pak se tyto stránky nebudou indexovány, takže nebudete získat další provozu z nových míst - lidé prostě nenajde se o tom
    2. Uživatelé mohou pocházet z toho, že jejich počítačů. Tj. pokud je někdo z Polska, ale půjde na fórum z nějaké internetové kavárny v Anglii, pak se řekne prohlížeč vBET, že jazyk by měl být angličtina. Zakázáním vlajky nebude dát uživateli možnost změnit jazyk.

Vlastní BBCode by neměl být problém, pokud to jsou opravdu BBCode. Už jsme měli problém s jedním mod, který byl za použití své vlastní "BB kódy", ale problém byl, protože opravdu není použití BBCode - jen text, který si sami analyzován. Vezměte prosím na vědomí, že BBCode není jen text [] analyzován regulárního výrazu. BBCode je zvláštní ochranné známky, která je zapsána v motoru, vBulletin a je analyzován motorem vBulletin (musíte plugin příslušným háčky). Pokud nechcete používat to tak, pak se opravdu nemusíte BBCode, jen zvláštní označení uznávané váš kód. V takovém případě můžete mít problém. Protože v takovém případě není BBCode, tak to nebude analyzován Erotika a při lang BBCode je analyzovat, bude se text překládat s speciální znaky, které nejsou BBCode, i když jsou uvnitř [] (protože vBulletin nepoznal tak nech to být) - takže tento text bude posílat na překlad, a Google může poškodit vaše speciální znaky (např. tím, že prostor před uzavřením]).
    Naposledy upravil vBET; 02-10-10 na 22:47.

Datum registrace
    10. 2009

Quote Původně odeslal Simon Lloyd View Post
    Poslední době žádají Pak jsem zvyklý neobtěžoval koupit to, ale nainstalovat jednoduché Google vývojářů jQuery verzi pouze pro překlad stránek!

Odpovězte, prosím, můj querie a tyto pokud možno:

Mám vbseo a vbseo Mapa je něco navíc musím udělat po zakoupení mod (vzhledem k tomu, že někdy dostanu odpověď zde), abyste se ujistili, že všechno funguje?
    Jen jsem odpověděl na vaši otázku, když jste napsal tento

Můžete také integrovat s generátorem stránek, na které URL si stránky součástí Mapa stránek. To není nutné (pokud máte příznaky, bude Google najdete těchto stránkách tak, ještě to může trvat déle, v tomto případě).
    Naposledy upravil vBET; 02-10-10 na 23:12.

Stránka 1 z 2 12 PosledníLast

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •