PDA

Zobrazit plnou verzi: Vyřešeno Nechte Název oddílu bez překladu CMS

trevis
28-05-10, 04:12
Vytvořil jsem sekci pomocí CMS režimu Vzhledem k tomu, že nechtěli, aby název oddílu k překladu.

Žádné entanto aconteceu que o nome da seção na postranním panelu ficou correto (původní), mas na parte de cima (Home -> Články -> Oddíl) text byl přeložen jako není žádoucí.Je se lze snadno napravit?

vBET
29-05-10, 01:51
Můžete mi prosím dát nám URL na přesné místo, takže budeme schopni vidět a kontrolovat html výstupu?

trevis
29-05-10, 03:18
Prosím, použijte celou obrazovku: ScreenToaster - Nechte Název oddílu bez překladu Screencast CMS (http://tiny.cc/zfj0e)

vBET
31-05-10, 09:09
OK já to vidím. A v navigační lišty je použita stejná hodnota jako v levém menu?

trevis
31-05-10, 12:45
OK já to vidím. A v navigační lišty je použita stejná hodnota jako v levém menu?
Ano, http://trevis.com.br/navbar-oracle.png

vBET
31-05-10, 17:58
Ne - to není totéž. Jak vidíte, tady nemáte nepřekládají oblasti ... Prosím nastavte také nejsou přeloženy prostor pro text navigační lišty:)

trevis
31-05-10, 20:05
A jak jsem to udělal?

vBET
31-05-10, 20:41
Nechceme používat VB CMS než dost - to je otázka pro tým VB. Obecně - odkud se berou ty hodnoty, které se vykazují v screen shot? Jak jste to? Tyto hodnoty jsou nastaveny tak, někde najít místo, upravit jej a zahrnují uvnitř nejsou přeloženy oblasti.

vBET
10-06-10, 15:53
Žádná odpověď - za vyřešit. Upozorňujeme, zde v případě, pokud problém přetrvává.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 gives automatic translations