Zobrazit plnou verzi: Vyřešeno 4,2 vBet umístění je špatně
Snažil jsem se jen umístění "Zápatí-Top" Bohužel je to pod boční panel?Je pravděpodobně chyba.
Prosím, pošlete nám odkaz na vaše fórum, nebo screen shot z této situace.
I - používáte standardní rozvržení některé úpravy? Pleas si, že výchozí pozice bude fungovat správně ve výchozím rozložení. Pro ostatní to může fungovat, nebo ne - záleží, jak byla upravena dispozice. Pro tyto případy si můžete vždy používat vlastní místo.
Takže jsem v současné době používají výchozí motiv v vBulletin.Hier odkaz: 2kolo planet - vše o tuningu (http://www.2-wheel-planet.de/)
Ověřil jsem si, že v HTML výstupu, a to je jak má být - vBET vlajky jsou těsně před zápatí (těsně před <div id = "footer"). To je, jak možnost "footer-Top" funguje - umístění vlajky vBET těsně před zápatí. Ve vašem případě jsou uvedeny v pravém sloupci, protože rozvržení je upraveno v tomto sloupci.
Stačí, když budete používat vlastní místo a ručně dát UVNITŘ <div id = "footer" bloku v zápatí šablony. Najdete zde všechny rady v parametru Popis:) Pokud máte nějaké otázky o tom, prosím zeptejte se:)
Dobře, možná je to opět chyba, Celé filmy: (
Ne, já bych se ji považují za chybu. Vaše další pravém sloupci změny výchozího vzhledu, kde je pouze jeden sloupec. A místa výchozí příznak bude určitě pracovat na standardním nastavení. Při změně rozložení pak výsledky mohou být jiné, než se čekalo - je to jen jednoduchá injekce dalšího obsahu není žádná inteligentní algoritmus, který by stál více zdrojů, než to stojí za to a nikdy pracovat pro všechny možné rozložení stejně.
To je důvod, proč podporovat vlastní místo pro vlajky. Můžete mít své vlajky kamkoli budete chtít. Stačí použít vlastní místo pro něj:)
Právě jsem se vrátit zápatí End. No, to je víceméně standardní rozvržení s sidebar povoleno.
Ano, a to sidebar mění pozice obsahu, který se přidává do zápatí:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):