Zobrazit plnou verzi: Vyřešeno Zapnutí / vypnutí vbet bez problémů
Simon Lloyd
26-05-11, 08:44
Dobrý den, je možné si v příští verzi byste to udělat tak, že alespoň pro vbet testovací účely lze vypnout, když jej zakázat teď nemohu dostat na moje stránky vůbec a musí si s. Htaccess ... atd. v Aby fóra použitelné.
Tam by měl být způsob, jak aktivaci nebo deaktivaci vBET snadno, stejně jako mnoho jiných mods, že tento druh integrace je velmi cenné pro uživatele a Poradce při potížích.
kamilkurczak
26-05-11, 20:49
Dobrý den,
Za prvé - pokud zakážete vBET - naše pravidla v htaccess nefungují - proč? proto, že nemáte kód vlajky v URL.
Za druhé, pokud máte vBET integrovaný s vBSEO - nemáme žádné možnosti - můžete pouze nahradit staré soubory vBSEO znovu (vBSEO systém nemají háčky systému).
Na konci - fórum po zakázání vBET měl pracuje normálně (prázdné obrazovky, atd.)
Pokud máte prázdnou obrazovku po vypnutí vBET - kontrola v souborech protokolu serveru pro některé chyby - Prověříme to.
Stejně jako Kamil píše -. VBET, když je vypnuté pravidla htaccess by neublíží nic.
Také pravda, o integraci vBSEO - není tam žádný systém souborů háčky, takže změny jsou nutné.
To není tento požadavek. Zakázáno vBET by měly být neškodné, pokud tomu tak není, pak prosím vztah chybu a budeme kontrolovat, že:) Já jsem toto vlákno se pohybuje chyby části. Uveďte, prosím, více informací (pokud je vidět bílá obrazovka, musí být chyba v logu), takže budeme moci pracovat na tom.
Simon Lloyd
27-05-11, 07:58
Michal to není chyba, to je moje místo není žádný způsob, jak jednoduše vypnout vBET, budou další mods:
Aktivovat produkt?
Ano Ne
A vy byste vybrat tu, kterou chcete a pak uložit do admincp, tato funkce neexistuje v vBET což je důvod, proč jsem se tento požadavek, abyste mohli přidat tuto funkci do budoucna:)
kamilkurczak
27-05-11, 10:17
Můžete povolit nebo zakázat vBET v admincp-> Plugins-> Správa výrobky - máte stejné výsledky
Simon Lloyd
27-05-11, 10:41
Ok, ale i přijmout, že by bylo hezké mít v rámci MO vBET Hlavní:)
kamilkurczak
30-05-11, 18:15
Co si myslíte, že tato volba je nutné?
Simon Lloyd
30-05-11, 18:45
Nevím, co si ostatní myslí Kamil, ale pro mě myslím, že je zejména pro nové majitele fóra, kdo by neznal jít pluginy a výrobky> Správa Produkty> zakázat výrobek, většina se jen podívat na "Turn to on / off "v Možnosti AdminCp> vBulletin.
kamilkurczak
31-05-11, 20:55
Jak je to s otázkou po vypnutí vBET? Můžete potvrdit, že tento problém stále ještě existuje?
Simon Lloyd
31-05-11, 21:01
Jediný problém, který nastává tehdy, když zákaz vbet opětovné povolení je, že lang kód značky, které jsou již analyzovány takto Jen jsem zdravotně postižené vBET vyzkoušet a pak se znovu povolit a dříve analyzovat [lang] tag není analyzován nebo přeložit
kamilkurczak
31-05-11, 21:13
Ano, to je správné -, protože tento jazyk značky, které jsou v databázi (vzpomenout si na jazyk) a vBET parser je zakázáno.
Prosím, aby nové vlákno v rysech Žádost s tímto návrhem, je toto vlákno řešit a budu ji přesunout do řešení problémů
Díky:)
Simon Lloyd
31-05-11, 21:20
Kamil, díky, ale lang značek nyní již nebude zobrazovat přeložené jazyka po vypnutí znovu umožní vBET, jinými slovy, je vBET znovu zapnuta, ale dříve přeložených příspěvky již nejsou přeložené?
kamilkurczak
31-05-11, 21:41
Pokud zakážete vBET - langs tagy nejsou analyzovány,
Pokud povolíte vBET ještě jednou - langs tagy analyzovat:)
pouze tehdy, pokud máte vypnuté vBET langs značky nejsou analyzovány a zprávy nejsou přeloženy:)
Simon Lloyd
31-05-11, 21:42
Po vBET je zakázán a povolen opět údržbu> Rebuild závit informace musí být spuštěn, aby rozboru [lang] Tagy
Simon Lloyd
31-05-11, 21:44
Vyřešeno se po spuštění nástroje na údržbu, ale to by mělo být něco, co dát do návodu nebo Otázky a odpovědi:)
kamilkurczak
31-05-11, 21:49
Díky za potvrzení:) vyřešena nyní
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):