Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 1 на 3 123 ПоследенLast
Резултати 1 за 10 на 26

Тема: Заглавие превод прекъсна в vBadvanced (нови теми)

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Exclamation Заглавие превод прекъсна в vBadvanced (нови теми)

Това е новите теми в vbadvanced пост е написана изцяло на френски език и преведени на италиански, но както можете да видите от снимката, заглавието не е пълен и shoud бъдат: Wii Shift 04.03

Аз не писмо / ограничения дума в vBadvanced, в действителност 57 букви в заглавията, са много чести в моя форум.

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Най-вероятно сте задали много кратък писма максимум за титлата там (ако е дори конфигуриране). Така че това, което се случва, че vbadvanced преряза титлата от (пространства добави, за да се избегне оценката):
    [Л angtitle = FR] Wii, [/ л angtitle]
    остави само
    [Л angtitle = FR] W. ..

vBET разпознава счупени langtitle, така че го свърши и превод. И Google превод на френски W. .. изглежда да бъде: W. ..

Ето какво най-вероятно се случва. Ако отговорът е "да" - тогава няма да има никакви бъгове. vBET просто работи добре, а ти просто нарязани заглавие на кратък. Моля, проверете други дългосрочни заглавия и брои до колко тези признаци са нарязани, а също така и за конфигуриране на тази дължина (или попитайте VBA екип).

Моля, потвърди се, че е подходящо обяснение и да имате нужда от бъдещите ни помогне в този брой

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Проблемът е Vbet, тук прашник пример за автоматично vBets преведени и редовно:

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от mario06 View Post
    Проблемът е Vbet, тук прашник пример за автоматично vBets преведени и редовно:

Моля, обърнете внимание, че [л angtitle = FR] отнема 14 знаци, така че [л angtitle = FR] i. .. прави 15 знака от оригиналното заглавие

В заглавието ви: [Guida] Безплатно Отключи д... ако без да броим [Guida] (Могат да бъдат някои не заглавие префикс), след това от заглавието, което остава 13 символа. Не съм сигурен, защо не 15 - може би алгоритъм отнема известно допълнително за представки.

За мен това изглежда подобно положение, описан по-горе. Но ние можем лесно да го проверите. Моля:
    1. Отваряне на файла / Включва / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
    2. Търсене:
    PHP Code:
    $output =& vbet_parseTitleGlobally($output,true); 
    3. Коментар - така замени:
    PHP Code:
    //$output =& vbet_parseTitleGlobally($output,true); 
    4. Качи файл към сървър и да проверява не преведени страница, където сте го видите (да сте влезли в случай на гост кеш)

Моля, кажете, как тя ще изглежда след това. След това отмените промените.
    Последната промяна е направена от vBET; 25-06-10 В 22:25.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

В заглавие: [Guida] Отключи e. .. ако без да броим [Guida] (може да бъде заглавие, някои не префикс), след това от заглавието остава 13 символа. Не съм сигурен, защо не 15 - може би алгоритъм отнема известно допълнително за представки.
    [Guida не е префикс това е част от заглавието , която има 57 символа включително пространства.

Моля, обърнете внимание, че [л angtitle = FR] отнема 14 знаци, така че [л angtitle = FR] i. .. прави 15 знака от оригиналното заглавие
    14 символа (BBcode)
    +
    10 знака, включително интервалите (заглавие име)
    =
    24 символа (общо)

така че проблемът е в vBet

1. Отворете файла / включва / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
    2. Търсене:
    PHP код:
    $ Изход - и vbet_parseTitleGlobally ($ изход, вярно);
    3. Коментар - така замени:
    PHP код:
    / / $ Изход - и vbet_parseTitleGlobally ($ изход, вярно);
    4. Качи файл към сървър и да проверява не преведени страница, където сте го видите (да сте влезли в случай на гост кеш)

Моля, кажете, как тя ще изглежда след това. След това отмените промените.
    Аз ще трябва да изчакаме, докато друг автомобил преведени конец се появи

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Просто някои тестови пост, т.е. копие на тази, която ви е описан в началото.

Моля, направи това потвърждение, ние ще ви помолим за достъп детайли, да го проверите и да реши, когато ще получим потвърждение, че не е просто нарязани заглавие твърде кратък стойност

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Все още чака за потвърждение

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

не работи, да кажем, че преди аз имам И. .. сега получавам [Л angtitle = SK] I. ..
    Последната промяна е направена от mario06; 07-07-10 В 09:18.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от mario06 View Post
    не работи, да кажем, че преди аз имам И. .. сега получавам [Л angtitle = SK] I. ..
    Така че, както виждате alrady го нарежете толкова кратко. Това не е vBET кауза - моля да го пробвате от dissabling vBET - ще получите същото. Въпросът е, защото Министерството на отбраната ви реже право на собственост върху такива кратко ...

Моля, потвърдете, че с vBET dissabled все още е толкова кратък)[Л angtitle = SK] I. ..), А също и в такъв случай, моля, намерете конфигурация за вашия Министерството на отбраната, което ще позволи да се направи това рязане по-дълго или да поиска персонал на vBadvanced HEP ви с този въпрос.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

, ако аз просто редактирайте заглавието копие / паста заглавието след това работи така че vbet свързани.
    Последната промяна е направена от mario06; 14-07-10 В 04:16.

Страницата 1 на 3 123 ПоследенLast

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •