I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 4 e 5 FirstI parë ... 2345 I funditLast
Results 31 te 40 e 43

Thread: vBET 3.3.4 lëshuar

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    38

Quote Postimi origjinal është bërë nga Taurus View Post
    Po, e kuptoj këtë. Unë me të vërtetë shpresoj se Michael mund të lloj këtë.
    Nuk ka probs. Unë kam qenë vetëm duke sugjeruar këtë, sepse kur kam drejtuar në një problem të ngjashëm dje, unë u përshëndet me heshtje këtu. I guess anëtarëve të komunitetit duke ndihmuar njëri-tjetrin? Unë personalisht nuk do të përpiqet një përmirësim të madh në qoftë se dija mbështetje nuk do të ishte në dispozicion për 6 ose 8 orëve të ardhshme apo më shumë.

Senior Member
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    257

Thanks njeri Steve! I really appreciate it!

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga Taurus View Post
    Kam nevojë urgjente për ndihmë. Pas upgrade kam këtë gabim në krye të forumit tim:

Warning: array_merge () [function.array-bashkojë]: Argument # 1 nuk është një koleksion në [rrugën] / global.php (400): eval () 'd code on line 1153

My forum tërë messed up plotësisht. Për disa arsye ndodh kjo vetëm nëse nuk është futur me emrin tuaj Pra, për mysafirët. Nëse keni hyrë në, çdo gjë është e mirë.

EDIT: OK e kuptova se pas kam me aftësi të kufizuara 'Full Cache dokumentit për mysafirët (BETA!)' Përdor çdo gjë është e mirë. Pra, nuk duhet të jetë diçka e gabuar atje. (Dhe unë u chmod 777-R vbet_guestcache)
    Ju lutemi të hapur temë të re për këtë në Raportet Bug. Ne do të jetë në gjendje për të menaxhuar këtë atje.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga steve View Post
    Ok, unë e nevojshme për të shtypur gabime PHP, cache u kontrolluar për moshën fotografi në fotografi që nuk ekzistonte dhe ishte përgjimi jashtë. Cache fotografi është një shtesë awesome, në qoftë se ju mund ta përdorni atë që ju shprehi keqardhje atë.
    Kjo është në qëllimin - ne nuk e shikoni ka fotografi ekziston, për të shmangur operacionet e panevojshme io. Sipas PHP manual (PHP: filemtime - Manual) Funksioni filemtime false për fotografi jo ekzistuese. Ne nuk ishte në dijeni për ndonjë mesazhet e gabimit - sipas manual këtë funksion nuk duhet të dërgojë ndonjë gabim në rast të file 'nuk ekzistuese. Ju lutem thread hapur të reja në Troubleshoting ose Bug Raportet për atë me shembullin e mesazheve tuaja gabim?

Për të gjithë - ju lutem mos trajtojnë këtë temë, si vendi i vetëm në lidhje me këtë version vBET. Për problemet apo bugs - ju lutem shkruani në seksionet e duhura. Ne nuk do të jetë në gjendje për të menaxhuar çështjet tuaja, nëse ato do të jenë këtu.

Anëtar
    Antarësuar
    Mar 2010
    Postime
    31

Text automatically translated from: Vietnamese to: Albanian
    Translated text
    I upgraded nga 3.3.4 deri në 2 ditë. Në lidhjen e parë në google parashtrohet jo aq sa çdo ditë, dhe sot pa ul. Unë nuk e kuptoj pse, pavarësisht të gjitha temat dhe ende në rritje pas normalisht. Kush është si unë?
    I ra nga 145.000 në 139.000 lidhjet në Google
    Original text

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga haiduongbk View Post
    Translated text
    I upgraded nga 3.3.4 deri në 2 ditë. Në lidhjen e parë në google parashtrohet jo aq sa çdo ditë, dhe sot pa ul. Unë nuk e kuptoj pse, pavarësisht të gjitha temat dhe ende në rritje pas normalisht. Kush është si unë?
    I ra nga 145.000 në 139.000 lidhjet në Google
    Original text

Arsyeja e vetme mund të bëhet nga vBET (por jo në kohë të shkurtër) është se disa faqe të përkthyera nuk do të gjenerojë. Nëse ju gjeni se disa faqe nuk janë të arritshme - ju lutem vini re që ajo të na. Ju mund ta gjeni atë në mjetet webmaster.

Anëtar
    Antarësuar
    Mar 2010
    Postime
    31

Translated text
    Thanks Michal. Unë do të të ndjek atë më shumë kohë. dhe të mësojnë shkakun.
    Original text

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga haiduongbk View Post
    Translated text
    Thanks Michal. Unë do të të ndjek atë më shumë kohë. dhe të mësojnë shkakun.
    Original text
    Kryesisht e zakonshme është se njerëzit harruan se kanë bërë ndryshime në robots.txt 2-3 muaj më parë (po reagon në kohë Google tillë - ajo mund të jetë më shpejt nëse keni super të lartë Page Rank). Gjithashtu nganjëherë njerëzit shikojnë në rezultatet e kërkimit në Google - ku është treguar vetëm një numër i përafruar e faqe të indeksuara, jo një e vërtetë. Pra, përafrimi mund të ndryshojë në një të mirë dhe nuk do të thotë se asnjë nga faqet tuaja u hoq nga indeksi. Gjithashtu - Google është i madh dhe ka shumë të bazave të të dhënave të cilat kohë pas kohe janë të përditësuar, përsëriten dhe kështu me radhë - ky mund të jetë efekti i vetëm i bazës së të dhënave të punës Google algoritme. Gjithashtu Google po ndryshon algoritme është e indeksimit dhe dmth eshte e mundur qe disa nga faqet tuaja indeksuar tashmë konsiderohen tani si dyfishimin e përmbajtjes (p.sh. faqet më të anëtare në 99% të njëjtë) dhe hiqen nga indekset.

Aq kohë sa ju nuk e shihni numrin e madh të gabimeve në mjetet tuaj webmasteri ju mund të supozojmë se kjo është vetëm se si funksionon Google. Por nëse ju shikoni gabime - atëherë ajo është në anën tuaj dhe pastaj ju duhet të reagojnë.

Senior Member
    Antarësuar
    Dhjetor 2009
    Postime
    276

Quote Postimi origjinal është bërë nga vBET View Post
    Nuk duhet të ketë gjë të tillë si ndikim negativ për shkak të performancës cache file. Kjo është për shkak se cache dokumentit nuk rritet ... Ne krijojmë skedar të veçantë për çdo URL kërkesës. Pra, çdo fotografi cache është thjesht statike skedar HTML (output cached për kërkesë). Kur serveri juaj arka vBET më shumë dhe më thjesht të krijon fotografi të gjithnjë e më shumë. Pra, çdo herë kur fotografi të tilla është lexuar:
    1. Ajo është rezultat i lexuar vetëm për këtë të veçantë URL
    2. Ne edhe nuk e lexojnë atë të kujtesës - thjesht lumë atë të klientit duke përdorur funksionin PHP: readfile

Për shkak të se edhe nëse faqja juaj rezultati është me të vërtetë i madh - fotografi kështu cache është gjithashtu e madhe, ajo nuk do të ketë ndikim negativ të performancës, sepse ajo thjesht do të derdhet këtë fotografi e madje pa e lexuar të tërë atë në kujtesë. Pra, ju do të shihni përparësitë nuk disavantazhet.
    Hrmm, unë si ideja e të dhënave caching përkthyer, por nuk do të jetë më efikas nëse ajo përdoret diçka si memcache? Në vend të leximit të të dhënave nga disku do ta lexojnë atë nga memoria.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga tavenger5 View Post
    Hrmm, unë si ideja e të dhënave caching përkthyer, por nuk do të jetë më efikas nëse ajo përdoret diçka si memcache? Në vend të leximit të të dhënave nga disku do ta lexojnë atë nga memoria.
    Mbështetja e bibliotekave cache ekzistuese është në listën e TODO jashtë. Gjithashtu, cache të plotë dosjen për mysafirët mund të jenë shumë të mëdha për forume të mëdha. Shumë e madhe për ta mbajtur atë tërësisht në kujtesë - ne do të shikojmë për zgjidhje të cilat do të lejojë të kombinojnë avantazhet e cache mbajtur në kujtesë dhe në disk.

Faqe 4 e 5 FirstI parë ... 2345 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •