Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 3 на 3

Тема: Това, което ще доведе до командироването, знамена * не *, за да се покаже?

Член
    Дата на присъединяване
    Мар 2010

Default Това, което ще доведе до командироването, знамена * не *, за да се покаже?

Аз съм работи vBulletin V4.2PL2 и VBET 4.4.6.

I ° мозъчни ° съм работих около моя прокси проблем, работи бавно, но накрая той ще преведе страницата ако щракнете върху един от знамената в горния край.

I ° не ° вижте нормален език флагове на осчетоводявания обаче. Предполагам, че настройка, но след продължаващи над моите настройки на няколко пъти, не мога да намеря това, което mis-set да ги ИЗКЛЮЧИТЕ.

Помощ!

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Здравей. Обърнете внимание, че изпълнение по-добре е когато кешът се напълни. В този момент, вашият сървър, трябва да изчакате за нови преводи идват от някоя от доставчик на превод - когато тези, които са кеширани е много по-бързо

За проблем - какво означава като нормален флагове? Всички флагове настройки, ще намерите в Admin CP - > ЗАЛОГ - > флагове. Има опция за падащото меню и за флагове в ред (може би тези са нормални) - така местоположение за тези, които са в един ред е установен от параметър Знамена Място.

Моля кажете, та да помогне

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Няма отговор - счита проблема си е отишло. Ако не, моля пишете в тази тема

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •