Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 3 од 3

Тема: Шта би изазвати постављање заставе * не * да прикаже?

Default Шта би изазвати постављање заставе * не * да прикаже?

Трчим вБуллетин В4.2ПЛ2 и ВБЕТ 4.4.6.

Ја мислим * * Ја сам радила око мог проки проблем, перформанс је спор, али ће се на крају преведе страницу ако кликнете на једну од застава на врху.

Ја * не * види међутим нормалне заставе језик на постовима. Сумњам поставку, али после иде преко мојих подешавањима више пута, ја не могу да нађем оно што сам погрешно постављен да укључите ове ОФФ.

Хелп!

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Здраво. Имајте на уму да је учинак бољи када кеш је попуњен. У овом тренутку ваш сервер мора да сачека нове преводе док они долазе из преводилачког сервиса - када они који су кеширани је много брже

О овом питању - шта мислите нормалним заставама? Све заставе подешавања ћете наћи у Админ ЦП -> БЕТ -> Заставе. Постоји опција за падајућег менија и заставама у низу (можда су то нормални) - тако да локација за оне у низу одређује параметар Заставе Место.

Молим вас, реците то да помогне

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Без одговора - сматра проблем је нестао. Ако не пишите у овој теми

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове