Аз не направите никакви промени. Аз съм на vBulletin 3.6.8 с vBET3.4.1.
Е Google да променя API си превод или нещо?
Аз не направите никакви промени. Аз съм на vBulletin 3.6.8 с vBET3.4.1.
Е Google да променя API си превод или нещо?
Просто надстроих до vBET 3.5.2 сега страницата ми превод е абсолютно празни. Какво съм се липсва?
OK. Аз имам този движение googletest.php. Изглежда като аз съм спряно от Google
Начална превод тест за Google API v1
Резултати от изпитването: {"responseData": нула, "responseDetails": "Съмнения Условия за ползване на услугата злоупотреба Моля!", "ResponseStatus": 403}
Тест грешка:
Време (в милисекунди) на връзката: 566.118164062
Моят Microsoft API тест изглежда добро. Не ми vBET все още превод с Microsoft API?
От превод тест MS
Резултат от изпитването: "Здравейте"
Тест грешка:
Време (в милисекунди) на връзката: 492.813964844
Здравейте,
Да може но тест, който могат да бъдат подвеждащи, то тест превод само в една секунда
Моля да проверявате:
-е сте задали-е актуализирате = качите отново папка качване на - веднъж - > vbet_translation_options Ако не Моля, направете товаadmincp - > vBET - > превод доставчици - > употреба Google само: №
Да го направих "употреба Google само: №" и I качване vbet_translation_options папка.
Сега когато щракна върху флаг, получавам следната грешка:
Фатална грешка: Недефинирана функция save_settings() в /home/smera/public_html/forums/includes/vbenterprisetranslator_class_translator.php призовава линия 28
Грубо помня, започнах да над грешка, след като направих някои промени, въз основа на ЧЗВ препоръка за производителността. Чувството, той може да е свързан с кеша на паметта или нещо
Последната промяна е направена от myandy99; 30-10-11 В 19:00. Причина: повече подробности
Ли премахване/редактиране всички файлове, (различна от тази за vbseo интегриране)
Може ли Моля, кажете ми кои стъпки (от подсещане за изпълнение на ЧЗВ) са направени?
Ако не помните някой от това, моля PM ми вашия достъп подробните аз ще провери го на вашия сървър
Спомням си на проблема след промени на кеша на паметта от няма нещо. Но сега въпреки промених кеша на паметта обратно на "Няма" проблемът все още съществува
I не премахване/редактиране всички файлове, (различна от тази за vbseo интегриране)
Последната промяна е направена от myandy99; 01-11-11 В 13:22.
Линия на Кодекса, възникване на неотстранима грешка изглежда са следните. Мога ли да получавам някои отговори?
Code:save_settings(array ('vbet_provider_availability_'.$provider => $availability));
Вие грешка се появява, becouse на системата не може да намери функция save_settings което е vBulletin функция и трябва да бъде в adminfunctions_options.PHP точно сега аз не знам защо тя не може да се намери, моля reconsider reupload всички vBet файлове, или PM мен достъп до информация, моля, и аз ще го проверите.
Това е едва ли е възможно тази грешка е предизвика чрез промяна на кеша на паметта стойност