Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 10 на 10

Тема: Тя не работи и превод

Член
    Дата на присъединяване
    Нов 2010

Default Превод работи и то не

Ето какво се случва.

Аз моя сет, език по подразбиране на Холандски.
    Имам сайт, на холандски език и правя мнение в холандски.
    Този пост се показва правилно.
    При преминаване на английски език (моя сайт по подразбиране), превод на английски език работи добре и оригинален холандски текс показва до глоба, както добре.
    Все пак, когато включите на сайта на Холандски, оригиналния текст не се показва правилно.

Например, влязох в холандски:
    Трупче EEN ANDERE тест hopelijk gaat Het ню WEL goed.

Но сега се показва това, когато разглеждате сайта на Холандски:
    Трупче EEN-Andere testen hopelijk gaat ню WEL Het Goed.

Когато се върнете обратно на английски, всичко показва до глоба отново, включително оригиналните холандски текст.

Вижте тази тема: Сайт преводач
    Последната промяна е направена от Wulf; 05-08-11 В 05:20.

Член
    Дата на присъединяване
    Нов 2010

Друг проблем е със странни символи при смяна на някои други езици. Например, това е това, което получавам, когато аз избирам:

Френски: Un Autre отношение де тест, J 'ESPA ¨ отново Que C'est коригираната.
    Шведски: ETT Annat тест еа ¶ rhoppningsvis DET Ã ¤ R okej.

Член
    Дата на присъединяване
    Нов 2010

Съжалявам за странното заглавие конец. По някаква причина, той се опитва да превежда, когато аз афиш.

Деинсталирах и ре-настанявам всичко днес, но все пак същите резултати. По някаква причина, когато се върна на английски език, изглежда, че иска да превърне отново оригиналния текст в собствения си език.

Моята HTML набор от символи е ISO-8859-1 и аз направих всички форум, както и vBSEO промени, както е обяснено в README файла.

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от Wulf View Post
    Ето какво се случва.

Аз моя сет, език по подразбиране на Холандски.
    Имам сайт, на холандски език и правя мнение в холандски.
    Този пост се показва правилно.
    При преминаване на английски език (моя сайт по подразбиране), превод на английски език работи добре и оригинален холандски текс показва до глоба, както добре.
    Все пак, когато включите на сайта на Холандски, оригиналния текст не се показва правилно.

Например, влязох в холандски:
    Трупче EEN ANDERE тест hopelijk gaat Het ню WEL goed.

Но сега се показва това, когато разглеждате сайта на Холандски:
    Трупче EEN-Andere testen hopelijk gaat ню WEL Het Goed.

Когато се върнете обратно на английски, всичко показва до глоба отново, включително оригиналните холандски текст.

Вижте тази тема: Сайт преводач
    Тя изглежда като теб са преведени на текст, където не е необходимо (това е защо тя се променя). Първо - моля, проверете имате ли vBET шаблони, не са се променили. 2-ри - връзката ви не работи. Моля, осигуряват работни например.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от Wulf View Post
    Друг проблем е със странни символи при смяна на някои други езици. Например, това е това, което получавам, когато аз избирам:

Френски: Un Autre отношение де тест, J 'ESPA ¨ отново Que C'est коригираната.
    Шведски: ETT Annat тест еа ¶ rhoppningsvis DET Ã ¤ R okej.
    Моля имайте по един въпрос на конец. В противен случай ние няма да бъде в състояние да го управляват. Моля отворете нова тема за това.

PS.
    Изглежда като тя е двойно по-кодирани. Това може да бъде свързана с предишната.

ЗАБЕЛЕЖКА:
    Моля, проверете имате ли всички плъгини, които премахва HTML коментари. Тя изглежда като теб - щанд на вашите въпроси, изглежда като нещо отстранени коментари vBET (не се превежда отново и да не се кодира отново). Така Вашия щанд проблеми ще изчезнат, когато изключите източване на HTML коментари.

Моля кажете, та да помогне

Член
    Дата на присъединяване
    Нов 2010

Как ще го намериш плъгин, който премахва HTML коментари? Ние имаме няколко плъгини на нашия сайт, но не сте сигурни откъде да започнете.

Съжаляваме, изтрити предходния работен пример. Добавих отново и може да се намери тук: (Холандия) vertaler на сайта

Аз също даде възможност на полски така че чувствайте се свободни да се изпробва.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

vbseo има опция за премахване на HTML коментари - ако използвате vbseo е добро място да започнете.

Търсене за пример, аз съм почти сигурен, че става дума за HTML коментари - видях го изпитани също и на нашия форум и не може да възпроизведете проблема. Моля, само да намерите това, което е рязане на HTML коментари и изключите тази функционалност.
    Последната промяна е направена от vBET; 06-08-11 В 10:49.

Член
    Дата на присъединяване
    Нов 2010

Благодаря, аз ще трябва да мине през mmods на моя сайт и ще започне wwith vBSEO.

Аз намерих тази тема, която се занимава с един и същ проблем. Въпреки това, аз не vB4: компресор на моя сайт.
    http://www.vbenterprisetranslator.co...r-problem.html

Член
    Дата на присъединяване
    Нов 2010

Намерих тази настройка под VBSEO - Други подобрения. Промених се на "не" и изглежда, че това реши проблема.

За почистване на HTML код?
    Изберете 'Yes', за да премахнете ненужните символи празно и HTML коментари от изходния код на вашия форум страници. Това увеличава C2C (Content кодекс) съотношение и намалява размера на страница, води до нетно увеличение на производителността и изисква се намаляване на честотната лента.
    ЗАБЕЛЕЖКА: Ако коментари (или HTML тагове) в рамките на вашите страници не са затворени правилно, със съответните им тагове края, а след това тази опция може да доведе до вашите страници да се показват неправилно. Бъдете сигурни, че вашите шаблони съдържат грешки HTML тагове и кода на.
    Може да искате да се включат в файла README с инструкции за инсталиране на. Той в момента не се споменава за промяна на настройките vBSEO.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Наистина добра идея - аз съм го добавите в интеграция инструкции точно сега! Благодаря

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •