Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 1 на 3 123 ПоследенLast
Резултати 1 за 10 на 23

Тема: Преведено форум връзки, показващи грешки 404

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Jul 2011

Exclamation Преведено форум връзки, показващи грешки 404

Имам чрез инсталиране на този процес вече няколко пъти и не мога да изглежда да определи тези грешки 404.

Проблем: Преведено форума са създаване на грешки 404 (индекс и URL адреси нишка изглежда да работят)

URL: phoneforum.com / форуми /

Приятелски URL адреси: Аз използвам режим Пренаписването Friendly URL адреси - Canonical URL Стриктно

vBet Main: Форум Directorys / форуми

Моят форум Htaccess е както следва

# Автор: Мати Азия
    # Version 1.6

RewriteEngine На
    Опции + FollowSymLinks
    RewriteBase / форуми /

# # # Това е малко допълнителна сигурност и могат да бъдат премахнати

RewriteRule ^ включва /(.*) index.php
    RewriteRule ^ Vb /(.*) index.php
    RewriteRule ^ пакети /(.*) index.php

# # # Това е действителната пренапише

RewriteRule архив / index.php? / $ 2 и език = $ 1 [L, QSA]
    RewriteRule index.php? език = $ 1 [L, QSA]
    RewriteRule $ 2? Език = $ 1 [QSA]

RewriteRule ^ теми / ([0-9 ]+)(?:/?$|(?:-[^/]+))(?:/?$|(?:/ страница ([0-9] +) ?)) showthread.php? т = $ 1 страница = 2 $ &% {QUERY_STRING}
    RewriteRule ^ членове / ([0-9] +) member.php? U = 1 $ &% {QUERY_STRING}
    RewriteRule ^ форуми / ([0-9 ]+)(?:/?$|(?:-[^/]+))(?:/?$|(?:/ страница ([0-9] +) ?)) forumdisplay.php? е = $ 1 и страница 2 = $ &% {QUERY_STRING}
    RewriteRule ^ блогове / ([0-9 ]+)(?:/?$|(?:-[^/]+))(?:/?$|(?:/ страница ([0-9] +) ?)) blog.php? U = 1 $ & страница = 2 $ &% {QUERY_STRING}
    RewriteRule ^ вписванията / ([0-9 ]+)(?:/?$|(?:-[^/]+))(?:/?$|(?:/ страница ([0-9] +) ?)) entry.php? б = 1 $ & страница = 2 $ &% {QUERY_STRING}
    RewriteRule ^ списък /([^/]*/)([ 0-9] +) list.php? R = $ 1 $ 2 &% {QUERY_STRING}
    RewriteRule ^ съдържание /(.*) content.php? R = 1 $ &% {QUERY_STRING}
    RewriteRule ^ джаджа / конфиг / ([0-9] +) widget.php? R = довереник / $ 1 &% {QUERY_STRING}

Всяка идея, това, което аз греша?

Тиа!
    Последната промяна е направена от vBET; 31-07-11 В 13:16. Причина: Обърнат оригинални съобщение тексасци

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Като виждам сега работи добре. Смятате ли, все още има проблем или е фиксиран вече?

Моля, кажете, направи, все още се нуждаят от помощ и ако да, то моля дайте URL на страница, където съществува този въпрос.

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Jul 2011

Благодаря за отговора!

Не, това все още не работи правилно. Индексът страница и нишки работят, но отделните форума категория не.

бивши: phoneforum.com/forums/da/36-Canadiske-Wireless-Carriers

Едно нещо, което забелязвам в сравнение с този форум е, че действителните форума категория са преведени, които този форум поддържа английски URL, дори при използване на не-английски превод.

Аз се чувствам като това е проблем (може и да греша), но аз не съм сигурен как да се промени, че.

Благодаря отново за отговора.
    Последната промяна е направена от vBET; 31-07-11 В 13:20. Причина: Заден оригинален тексасци съобщение - авторът се опитва да промени историята на конец

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Примерът ви е дал, е да не съществуващото съдържание - тя не работи, дори когато не е преведено:
    phoneforum.com/forums/36-Canadiske-Wireless-Carriers

Аз все още не може да види всеки въпрос - аз бях там и аз виждам, и е преведен съдържание. Моля, покажете ми URL адрес, където мога да го видя - ви е дал, не съществува, така тя не може да се преведе ...

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Jul 2011

Точно така, Това е точно проблема.

Това е категория по подразбиране на форума, упоменати в английски екран по подразбиране:
    phoneforum.com/forums/forums/36-Canadian-Wireless-Carriers

Аз се позова, какво се случва, когато тя е преведена. Действителният URL връзка получава преведени, както и резултатите в 404.

phoneforum.com/forums/da/36-Canadiske-Wireless-Carriers

Връзките форум не работят, когато са преведени на всеки език, от английски. Всички те водят до грешка 404 страници. Индексът и конци не работят, когато са преведени само не, Форум Връзки категория.
    Последната промяна е направена от vBET; 31-07-11 В 13:22. Причина: Обърнат texns оригиналното съобщение - автор се опитва да промени историята на конец

Дата на присъединяване
    Окт 2009

ОК - сега виждам проблем. Тя е само за форум URL не за теми - Търсех в грешното място.

Виждам причина на издаване връзки се пренасочват и 2-ри / форуми / се отстранява от там. Setting:
    http://www.phoneforum.com/forums/pl/...ezprzewodowych
    Аз съм пренасочени към:
    http://www.phoneforum.com/forums/pl/...ezprzewodowych

Не знам защо се случва така. Може би сте грешен vBET конфигурация за форума директория. Или можем да се опитаме с определянето директория за него (не трябва да бъде необходима). Моля, PM мен достъп до подробности, за да ви Admin CP и FTP - аз ще го проверя.

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Jul 2011

Благодарение Михал

PM Очаквайте
    Последната промяна е направена от vBET; 31-07-11 В 13:23. Причина: Обърнат тексасци оригиналното съобщение - автор се опитва да промени историята на конец

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Както ви писах вчера от PM въпроса е така, защото са с двойно / форуми във вашите URL. vBET премахва един от тези, защото е една и съща директория на вашия нов форум и vBET трябва да се уверя, че код на език ще бъде след него. Така форум директория се отстранява, и след това се прибавя отново в предната част на URL само преди езиков код. За да избегнете това и да имат подходящо за вашия нов форум връзки генерирани трябва да използвате тази бързо решение на проблема след всяка актуализация vBET (сега тя вече е направено на вашия форум):
    1. Отворен / Включва / vbenterprisetrasnlator_functions_url_tracking.php
    2. Търсене:
    Code:
    if (0 === strpos($address, $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_forumdir'].'/')) {
    $address = substr($address, strlen($vbulletin->options['vbenterprisetranslator_forumdir']));
    }
    3. Премахване / коментар.

Това ще реши въпроса с грешна генериране на URL адреси. Все още имате проблем с пренасочване. Аз съм все още работи върху него.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Всеки на данните за достъп до, които изпращате, не работи вече - аз не съм в състояние да довърши работата си ... Моля PM подходящи подробности за достъп, така че аз ще бъда в състояние да продължи.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Както получи информация от PM, който се планира да промени тур / форуми / форуми връзки и не се нуждаят от нашата подкрепа точно сега. Аз съм за тази тема, както е решен. Ако вие ще имате един и същ въпрос, след промените, моля пишете тук. В случай на други въпроси, моля, отворете една нишка на една емисия.

Страницата 1 на 3 123 ПоследенLast

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •