Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 3 на 3 FirstПърви 123
Резултати 21 за 24 на 24

Тема: VB 4.1.4 и vbet 4.2.3 - бъркотия

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Фев 2011

Така че никога не сте видели всеки стил въпроси, освен от една малка грешка (....Текстът е преведен в Аякс редактор (както описах, преди тя да е вече решен в 4.4.0, но оформлението е ОК - няма проблем CSS.)? Аз трудно да се повярва. Аз ги видях в Chrome, Opera, Safari, IE и FF. Погледнах това в продължение на часове, преди началото на конеца.

Не съм казал дали сте били в състояние да възпроизведат симптомите, които описах. Знаете ли, следвайте стъпките ми в пост 19?
    Последната промяна е направена от norku; 16-06-11 В 23:56.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Фев 2011

Thumbs up

Трябва да тръгвам сега, но всичко изглежда да работим отново. Ще следим ситуацията с кеш паметта на телефона през целия ден утре (днес).

Много благодаря за времето, което слагате в тази вечер Отличен подкрепа М., както обикновено, и много много оценявам!
    Последната промяна е направена от norku; 17-06-11 В 00:02.

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от norku View Post
    Така че никога не сте видели всеки стил въпроси, освен от една малка грешка (....Текстът е преведен в Аякс редактор (както описах, преди тя да е вече решен в 4.4.0, но оформлението е ОК - няма проблем CSS.)? Аз трудно да се повярва. Аз ги видях в Chrome, Opera, Safari, IE и FF. Погледнах това в продължение на часове, преди началото на конеца.

Не съм казал дали сте били в състояние да възпроизведат симптомите, които описах. Знаете ли, следвайте стъпките ми в пост 19?
    .
    Не е трудно да се повярва на всички - това е достатъчно, че отидох на нишка, която е вече кеширани (и вярвам, че проблем с е със счупени кеш). Така че по този начин видях всичко, тъй като предполагам, за да бъдат.

Честно, какво щях да имат за цел да направи себе си 10 пъти повече работни ... Подкрепата е безплатно - моята работа е тук, за да решим проблема възможно най-бързо. Никой не ми плаща за да правиш ти 10 пъти по-дълго Това е проста - не съм видял всеки въпрос. Моля, да го вземете като факт.

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от norku View Post
    Трябва да тръгвам сега, но всичко изглежда да работим отново. Ще следим ситуацията с кеш паметта на телефона през целия ден утре (днес).

Много благодаря за времето, което слагате в тази вечер Отличен подкрепа М., както обикновено, и много много оценявам!
    Велики - Предполагам, че почистване на кеша разрешило проблема. Аз не знам защо кеша счупи. Ако това се случи отново, тогава ние ще проверим защо тя може да се случи - сега ви позволява просто се предположи, че е счупен, преди да сте актуализирали до 4.3.0.

Не е нужно да наблюдавате кеша през цялото време. vBET 4.3.0 не трябва да кешира резултатите, които отидоха с грешка от Google. Дори и да се случи, тогава най-вероятно потребителите ще ви го отбележат и ние ще се справим с това. Разбира се, разумно е да го проверите веднъж или два пъти за кратко време.

В този момент емисия счита за решен. Ако това се случи отново, моля, просто напишете тук и ние ще се отвори отново.

Също така, моля обновяване на vBET 4.4.0, ако искате да избегнете 3 проблеми с vBulletin 4.1.4 нови ckeditor, (всички описани в vBET 4.4.0 Бележки към изданието). vBET 4.3.0 е издаден преди vBulletin 4.1.4 и не е напълно съвместим с новия редактор. vBET 4.4.0 е (както знаем в този момент )

Страницата 3 на 3 FirstПърви 123

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •