Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 2 на 3 FirstПърви 123 ПоследенLast
Резултати 11 за 20 на 24

Тема: VB 4.1.4 и vbet 4.2.3 - бъркотия

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Бях там точно сега, но достъп до данни за администратор фалшиви сметка, която сте създали не работи вече.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Фев 2011

Quote Първоначално публикувано от vBET View Post
    И това е нещо - бях проверка на полски Както виждате - нищо не е очевидно ... Особено, когато пишете в същото мнение, че това се случва за всички преводи и очевидно не за полски превод

Имам 3 през нощта, точно сега, така че аз ще го проверете отново по-късно. Надявам се, че е ОК за вас

PM е на пътя с нови фалшиви администратор

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Аз просто го chcked отново. Аз внимателно сравнение не е преведено newreply.php с преведени newreply.php и аз не намери CSS въпрос ...

Аз наистина не виждам проблем. Може би не знаете къде да търсите. Моля, дайте точни инструкции. Стъпка по стъпка. Без думи като "всяка". Просто даде точната конец, за да започне, точен превод, за да отидете на точната стойност, за да пишат на бърз отговор, преди да преминат към разширено един. И да се опише това, което виждате погрешно след това - след смяната.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Фев 2011

Ако можех просто да качите няколко снимки ...

Повярвайте ми, аз съм са точните. Проблемът е видимо за мен в всички теми - няма значение кой ви кликнете върху.

Същото е и с езика знамена под навигационната лента. Няма значение кой ще изберете.

Нека вървим:

Вашия език по подразбиране е настроена на полски в usercp на манекена сметка администратор, така че, когато влезете във вас, ще бъде гледане форум / PL /

Отиди на forumhome и кликнете върху всеки конец.

Кликнете върху "редактиране на мнение" на всеки пост

Щракнете върху "Go напреднали"

Трябва да видите никакви проблеми на всеки един етап.

Сега,

кликнете върху всеки флаг под навигационната лента (полски флаг, очевидно не )

Отиди на forumhome и кликнете върху всеки конец.

Кликнете върху "редактиране на мнение" на всеки пост (ще видите началото бъркотия ...)

Кликнете върху "Advanced", за да видите в пълен разцвет бъркотия.

Edit:

Можете да изпълняват едни и същи трик, като отговор на конец и след това "напреднали"
    Последната промяна е направена от norku; 16-06-11 В 22:14.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Аз очевидно не разбирам какво искаш да кажеш ... Но открих, че сте включили опция, която показва Google искания и времето за изчакване - това променя резултатите само за администратори (добавяне на информация за превод връзки в предната част на цялата данни отговор), така че може би това е причината. Моля, проверете резултатите си с пуснати разстояние опция Превод отговор Време.

Ако все още се случва след това, моля пишете ми някои снимки на екрана, със заострени области, които са погрешни. Току-що в сравнение всяка част на резултат страница с превод на полски и италиански, и аз не виждам разлика в оформлението. Знаете ли, лопатар собствените си инструкции по сметка, които сте направили за нас?

Също така още едно нещо, което може да бъде тук най-важното - кой браузър използвате? Както казах, имаме нужда от точни инструкции. Ние трябва да знаем всяка стъпка, която направих. От самото начало - така ще отворите браузъра X. ..
    Също така инструкциите, които са ви дали точно сега не са в състояние да лопатар ... аз трябва да гост какво искаш да кажеш.
    1. Има не е каквато и да било връзка с име "forumhome" в полския превод (обърнете внимание, че приема, че аз съм там). Кой искаш да кажеш? Този, който е кръстен "Home" в английската версия или "Форум". Ако "Форум" - какво сте написали, аз съм се започне / форум / PL ...
    2. След последната стъпка в 1-ва секция не може да направи първата стъпка в 2-ри раздел, защото там не са показани знамена ...

За "вие ще видите началото на каша" - какво искаш да кажеш? Ако имате предвид, че съдържанието в редактора вече е преведена (не от оригиналния текст), тогава този въпрос е известно и вече са коригирани в vBET4.4.0 (виж тук за повече информация относно този проблем: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post9003). Ако е за нещо друго, след това отново не знам за какво става въпрос ...

Моля, обърнете внимание, че в много случаи описание ви е дал, ще бъде достатъчно, за първи път. Още в случай, когато имаме проблем, който, за да видите какво клиента означава и ние не могат да се възпроизвеждат, тогава ние трябва да знаем точните неща, които той прави. Моля да ни предоставите снимки - може би търсим проблема, но го пропускайте. Ако ние ще видим нещо друго, че на снимките и след това аз ще трябва да ви попитам отново за инструкции, но много точно. Без никакви преки пътища. Точно там, където и да отидеш, които сочат кликнали (всъщност видима връзка име - за всеки превод на името ще бъде различна). Но може би това е само един браузър брой, така че, моля да ни даде името на браузъра, който проверка. Ние използва Opera за това.
    Последната промяна е направена от vBET; 16-06-11 В 22:35.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Фев 2011

Здравейте,

Не все още същото. Ако отидете на вашия usercp и постави нов език по подразбиране (който и да е език) и след това спаси. Какво виждате? Вие ще знаете какво имам да кажа с "бъркотия", когато го видите. Това е много очевиден. Използвайте Firefox. Използване на IE - по-лошо
    Последната промяна е направена от norku; 16-06-11 В 22:45.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Точно сега аз съм на страница / форум / PL / usercp.php не всяка промяна и не може, защото там не са преводи резултати - половината от текстовете са изчезнали. Това изглежда като имате Проблемът с Google връзка. Това, това, което е вече се показва просто вече кеширани и останалите не могат да бъдат преведени, защото на Google проблем връзка.

Моля, качете googletest.php от vBET пакет (в / Do-not-upload/tools директория) в главната директория на вашия домейн. Отидете на браузър, напишете URL YOUR_DOMAIN / googletest.php и да кажа, виждате ли някакви грешки.

Това е защо ви писах да даде точните връзки, къде да отида - не бях в състояние да се види този въпрос на вече кеширани резултати, ако това е наистина Google връзка въпрос и изглежда.

Моля, кажете, какви са резултатите от теста на Google. Също така ние ще се провери, кога ще го има вече на вашия сървър.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Фев 2011

Стартиране превод тест
    Резултати от изпитването: {": {" translatedText ":" powitanie "}" responseDetails ": NULL," responseStatus ": 200}
    Тест грешка:
    Връзка време (MS): 47.6909179688

"Точна" е точно, само когато проблемът е видно. Току-що зареден форум в IE и тя има сериозни проблеми, които не са имали преди няколко часа. Проблемите, които описах вас през деня се случват, както ги описва. Бях точните ...
    Последната промяна е направена от norku; 16-06-11 В 22:51.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Фев 2011

В момента проблем с оформлението на страницата, побъркани е причинена от промяна на вашия език по подразбиране за всяка друга. Ще видя какво мога да кажа, ако го направите с манекена сметка. Отиди на usercp си и да смените езика по подразбиране. Запазете тази настройка. Какво ви usercp страница изглежда? Промени по подразбиране langiage обратно към полски и спаси. Изход usercp и отидете на форум обяви. Кликнете върху испански флаг. Отидете на всеки пост и се опитайте да го редактирате. Ще видите какво имам предвид.
    Последната промяна е направена от norku; 16-06-11 В 23:00.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Сте пропуснали една важна информация - не бях в състояние да промените езика по подразбиране на потребителя, защото превод testx е липсвало - не е имало връзки за него.

Трябваше разбити кеш. Току-що изключен база данни кеш и Потребителят CP страница изглежда добре в момента. Се оказа отново и това е хубаво. Току-що почистени цялото си кеш, за да бъдат сигурни, че това не е въпрос на кеша.

Моля, проверете ли все още да видите проблем, с който се описват. Ако отговорът е да, моля отидете на Администратор CP -> vBET кеш -> Кеш на базата данни и временно забранете кеш. Проверете ли все още проблем с кеша инвалиди. Превърнете кеш отново.

Според googletest.php ви нямат никакви проблеми с връзката сега.

След почистване на кеша оценяват вашите инструкции съгласно браузъра Opera (версия 11.11):
    - От Потребителят CP промени потребител формата по подразбиране Polish на Немски език. Страницата изглежда хубаво и е в немски превод.
    - И след това отново на полски все още хубаво и в полския превод.
    - Отидох до форум за вписване в полски превод чрез кликване върху връзката Форум близо до връзка Dom.
    - Switched на испански език (като щракнете върху флаг).
    - Тогава отидох до конец / Forum/es/f6/sidecap-bueno-o-malo-5103 / # post37724 (Заглавие: SideCap, Буено о Мало?)
    - И върху опция за редактиране на пост (на последното мнение). Виждам един въпрос: Текстът е преведен в Аякс редактор (както описах преди той вече е решен в 4.4.0), но оформлението е ОК - няма проблем CSS.
    - Тогава отидох до напреднали, като щракнете върху бутона редактор на Аякс и също не виждат проблем с CSS.

МОЛЯ - отговори на това мнение: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post9017
    Изпратете ни снимки. Кажи кой браузър сте USD ...

Няма смисъл за нас, за да го направи отново и отново ... Когато наистина ние не знаете какво правите и вие все още не лопатар нашите инструкции и не ни е дал точни инструкции. Така че ние го обратния начин - ние ви даде точните стъпки, които направихме. Направихме го в Opera. И ние открихме, не е проблем CSS. Ние дори в сравнение страница, за да не преведена страница, за да бъдат сигурни, че тя изглежда като тя трябва да бъде и щанд на страниците изглежда по същия начин (различни текстове, разбира се). Така че сега можете да направите тези стъпки, които са влезли в по сметка, да ни даде, за Opera браузър и да ни изпратите снимка на екрана с описание какво не е наред В. Защото ние не го виждам И ние наистина бихме искали да го видят, правилна и затворете

Страницата 2 на 3 FirstПърви 123 ПоследенLast

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •