Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 10 на 10

Тема: Случайни проблеми с преобразуване на URL

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Default Случайни проблеми с преобразуване на URL

Здравейте,

Използва vbet тъй като клон 2.x и модернизация по протежение на пътя. аз просто обновен до 3.2.2.

Сега, когато щракнете върху флага, забелязвам, както и URL промени. Въпреки това, понякога страница се зарежда правилно, но друг път, аз просто се бяла страница, която казва, че "страницата не е намерен". моя сайт informedtrades.com. аз имам vbseo инсталирани, както добре.

Видях някои хора, които отчитат подобен опит, но аз не виждам някой да говори за настъпване само някои от време, нито пък аз виждам хора, които само са проблем, след това последните ъпгрейд. съжалявам, ако това е вече е разгледал и съм го пропуснал.

някакви идеи за това как да се реши проблема?

благодаря
    СИМИТ

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Здравейте. Мисля, че открих модела. На вашия форум връзките, които имат специални символи се твърди, че да не бъдат намерени. Не знам защо все още.

Ние не сме в състояние да го възпроизвежда върху нашите сървъри (както можете да видите тук работи добре), така че, моля PM ми данни за достъп до Admin CP и FTP.

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Ное 2009

Quote Първоначално публикувано от simit patel View Post
    Здравейте,

Използва vbet тъй като клон 2.x и модернизация по протежение на пътя. аз просто обновен до 3.2.2.

Сега, когато щракнете върху флага, забелязвам, както и URL промени. Въпреки това, понякога страница се зарежда правилно, но друг път, аз просто се бяла страница, която казва, че "страницата не е намерен". моя сайт informedtrades.com. аз имам vbseo инсталирани, както добре.

Видях някои хора, които отчитат подобен опит, но аз не виждам някой да говори за настъпване само някои от време, нито пък аз виждам хора, които само са проблем, след това последните ъпгрейд. съжалявам, ако това е вече е разгледал и съм го пропуснал.

някакви идеи за това как да се реши проблема?

благодаря
    СИМИТ
    Text automatically translated from: Spanish to: Bulgarian
    Translated text
    Здравейте,

Аз се случи веднъж, но ако презаредите страницата отново и го прави добре.

Истината, че е рядко, поздравления.
    Original text

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Истината е, че тя не е от значение, като тя рядко - то не трябва да се случи на всички, и ние ще направим всичко възможно да направим това работи през цялото време

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

и се връща към vbet 312, който работи добре. така, въпросът е свързан с някаква разлика между 312 и 322. също така, когато аз се върна до 312, първото нещо, което направих, беше даден продукт презаписване. проблемът все още продължава да съществува. тогава, когато се качих на файлове на 312, които като че ли за решаване на проблема. така, може би проблемът се отнася до файл, редактиране, направени между 312 и 322.

също да се отбележи, е, че аз имам vbblogs инсталиран. това не е влияние на всички URL адреси в блогове не са били написани в чуждестранна герои. нито 322, нито през 312 година.

Наистина бих искал да се възползвам от новите функции в 322. има така или иначе мога да направя, че в светлината на ситуацията?

благодаря
    СИМИТ

Добавен: и разбира се имам най-новата версия на vbseo инсталиран.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Това не е най-добрата идея да преинсталира, когато подкрепа е от вашия съвет ...

Също така да намеря, че това е проблем с vBSEO конфигурация. Моделите, които имате за конец няма да позволи за чуждестранни признаци:
    Code:
    'VBSEO_URL_THREAD' => '(\d+)-([a-z\._\-ŠŽšžźŔÁÂĂÄĹÇČÉĘËĚÍÎĎŃŇÓÔŐÖŘŮÚŰÜÝŕáâăäĺçčéęëěíîďńňóôőöřůúűüý˙µA-Z\d-]+)\.html',
    тя трябва да бъде нещо като това:
    Code:
    'VBSEO_URL_THREAD' => '([^/]+)/(\d+)-([^/]+)\.html',
    Но НЕ го промените ръчно. Такъв модел е в много места в конфигурация vBSEO. Моля, PM мен достъп до подробности, за да ви CP vBSEO и ще разберете конфигурационен параметър е отговорен за това.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Причината не е наред vBSEO конфигурация.

Опция Set "Замяна на не-английски символи в URL адреси?" "Да се съхранява не-английски символи в URL адреси".

Това мистериозно изчезват от интеграцията ни за употреба. Съжалявам за неприятностите Просто задайте параметър и той ще се оправи

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Ное 2009

Quote Първоначално публикувано от vBET View Post
    Причината не е наред vBSEO конфигурация.

Опция Set "Замяна на не-английски символи в URL адреси?" "Да се съхранява не-английски символи в URL адреси".

Това мистериозно изчезват от интеграцията ни за употреба. Съжалявам за неприятностите Просто задайте параметър и той ще се оправи
    Translated text
    За испански има проблем с буквите
    Original text
    ТАЗИ БУКВИ N, O, I, и т.н. и т.н. (за превод Премахване, за да N, о, аз .
    Translated text

Като на "не-английски букви замени" замества го vBSEO буквата N, или и в URL. SEO За това е много добро.

С "Да се съхранява извън Español символи в URL адреси" героите се заменят с ~. Нещо, което значително се отразява на SEO.

Защо vBET бъдещи ревизии ще бъде "решен" или технически невъзможно?.

Благодаря.
    Original text
    Последната промяна е направена от jorgejgm; 26-11-09 В 17:32.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от jorgejgm View Post
    Translated text

Като на "не-английски букви замени" замества го vBSEO буквата N, или и в URL. SEO За това е много добро.

С "Да се съхранява извън Español символи в URL адреси" героите се заменят с ~. Нещо, което значително се отразява на SEO.

Защо vBET бъдещи ревизии ще бъде "решен" или технически невъзможно?.

Благодаря.
    Original text
    Това се прави от vBSEO - vBET не прави такива замени. Трябва да конфигурирате правилно обяви. Може да имате възможност да запазите не испанско знаци ans също да конфигурирате ръчно в FORUM_DIR / inclues / config_vbseo.php параметър $ Vbseo_custom_char_replacement. Благодарение, че вие ще бъдете в състояние да работят с преведени URL, и да поддържа съществуващите URL за родния език, като тези, при които.

Виж тук:
    Code:
    http://www.forum.simple-nlp.pl/informacje/1274-pierwsze-na-swiecie-forum-o-nlp-wspierajace-wielojezyczna-spolecznosc.html
    Това е URL, където полски букви (като śąęć) бе променен благодарение на $ Vbseo_custom_char_replacement и тя все още пази всички други, а не английски букви. Това е същата връзка за японски:
    Code:
    http://www.forum.simple-nlp.pl/ja/informacje/1274-nlp多言語のサポートのための世界初のフォーラム!.html
    Също така това е добър пример защо трябва да се пазят не на английски / Espagnol герои - някои езици noly не английски / Espagnol герои.

Това е пример, как можете да настроите $ Vbseo_custom_char_replacement стойност (за полски букви):
    PHP Code:
        $vbseo_custom_char_replacement = array(
    'ˇ' => 'A',
    '¦' => 'S',
    '¬' => 'Z',
    '±' => 'a',
    '¶' => 's',
    'Ľ' => 'z',
    'ą' => 'a',
    'ę' => 'e',
    'ć' => 'c',
    'ż' => 'z',
    'ś' => 's',
    'ź' => 'z',
    'ó' => 'o',
    'ł' => 'l',
    'ń' => 'n',
    'Ą' => 'A',
    'Ę' => 'E',
    'Ć' => 'C',
    'Ż' => 'Z',
    'Ś' => 'S',
    'Ź' => 'Z',
    'Ó' => 'O',
    'Ł' => 'L',
    'Ń' => 'N'
    ); 
    Така че, както виждате - можете да запазите бог SEO начин за вашите съществуващи връзки и отворен за преведени връзки на 52 езика

Надявам се, че това ще помогне в случай на някакви други въпроси, просто попитайте - ние сме тук, за да ви помогне
    Последната промяна е направена от vBET; 26-11-09 В 20:16.

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Ное 2009

Translated text
    Благодаря ви много отново, работи перфектно.

Благодаря.
    Original text

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •