Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 10 од 10

Тема: Повремене проблеме са УРЛ-конверзија

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    7

Default Повремене проблеме са УРЛ-конверзија

Поздрав,

Користио сам вбет од 2.Кс гране, и да је унапређење на путу. Ја само надоградити на 3.2.2.

Сада, када сам кликните на заставама, примећујем промене УРЛ-и. Међутим, понекад се страница учита како треба, али понекад, ја једноставно добити бели Страница на којој пише "Паге нот фоунд". мој сајт је информедтрадес.цом. вБуллетин сам инсталирати.

Видео сам неке људе извештавање слична искуства, али ја нисам видео никога говори о томе јављају само неке од времена, нити видим да људи који су само имали проблема након овог недавног надоградње. Жао ако је ово већ бавила и ја сам то пропустио.

све идеје о томе како да реши проблем?

хвала
    СИМИТ

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Хи. Мислим да сам нашао шаблон. На вашем форуму веза које имају посебне знакови су тврдили да није пронађен. Не знам зашто још увек.

Ми нисмо у могућности да га репродукује на нашим серверима (као што можете видети овде је добро ради) тако да вас молимо АМ ми приступ детаље администратора КП и ФТП.

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Нов 2009
    Поруке
    22

Quote Оригиналли постед би simit patel View Post
    Поздрав,

Користио сам вбет од 2.Кс гране, и да је унапређење на путу. Ја само надоградити на 3.2.2.

Сада, када сам кликните на заставама, примећујем промене УРЛ-и. Међутим, понекад се страница учита како треба, али понекад, ја једноставно добити бели Страница на којој пише "Паге нот фоунд". мој сајт је информедтрадес.цом. вБуллетин сам инсталирати.

Видео сам неке људе извештавање слична искуства, али ја нисам видео никога говори о томе јављају само неке од времена, нити видим да људи који су само имали проблема након овог недавног надоградње. Жао ако је ово већ бавила и ја сам то пропустио.

све идеје о томе како да реши проблем?

хвала
    СИМИТ
    Text automatically translated from: Spanish to: Serbian
    Translated text
    Поздрав,

Такође сам се догодило једном, али ако поново учитате страницу поново и то добро.

Истину да је ретко, поздраве.
    Original text

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Истина је да није битно за колико је то ретко - то не треба да се деси на све и ми ћемо се потрудити да то ради све време

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    7

ја вратила на вбет 312, који ради без проблема. Дакле, питање је у вези са неким разлика између 312 и 322. Такође, када сам вратила на 312, прва ствар коју сам урадио је производ замени. проблем и даље упоран. онда, када сам отпремио фајлове од 312, за које се чинило да реши проблем. Дакле, можда проблем се односи на датотеку измене између 312 и 322.

Такође, вреди напоменути јесте да сам вбблогс инсталиран. то није утицало на све, УРЛ-у блоговима нису се пише на страним карактера. ни у 322, ни у 312.

Заиста бих желео да искористим предности нових функција у 322. да ли постоји у сваком случају могу да учиним да се у светлу ситуације?

хвала
    СИМИТ

Додато: I naravno imam najnoviju verziju vbseo.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Није најбоља идеја да се реинсталира када је подршка је на табли ...

Такође, сазнам да је ово проблем са вБуллетин конфигурације. Обрасце који имате за навој неће дозволити страним знакова:
    Code:
    'VBSEO_URL_THREAD' => '(\d+)-([a-z\._\-ŠŽšžźŔÁÂĂÄĹÇČÉĘËĚÍÎĎŃŇÓÔŐÖŘŮÚŰÜÝŕáâăäĺçčéęëěíîďńňóôőöřůúűüý˙µA-Z\d-]+)\.html',
    требало би да буде нешто овако:
    Code:
    'VBSEO_URL_THREAD' => '([^/]+)/(\d+)-([^/]+)\.html',
    Али, немојте га мењати ручно. Таква образац је у многим местима у вБуллетин конфигурацији. Молим вас АМ ми приступ детаље вашег вБуллетин КП и ја ћу сазнати која конфигурација параметар је одговоран за ово.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Разлог је погрешан вБуллетин конфигурације.

Сет опција "Замени који нису на енглеском Ликови у УРЛ-ове?" да "Нека који нису на енглеском Ликови у УРЛ адресама".

Ово мистериозно нестају из наше интеграције упутство. Жао невоље само скуп параметара и то ће бити у реду

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Нов 2009
    Поруке
    22

Quote Оригиналли постед би vBET View Post
    Разлог је погрешан вБуллетин конфигурације.

Сет опција "Замени који нису на енглеском Ликови у УРЛ-ове?" да "Нека који нису на енглеском Ликови у УРЛ адресама".

Ово мистериозно нестају из наше интеграције упутство. Жао невоље само скуп параметара и то ће бити у реду
    Translated text
    За шпански постоји проблем са словима
    Original text
    ОВО ПИСМА Н, О, И, итд итд (ПРЕВОЂЕЊЕ преместити на Н, О, ја сам .
    Translated text

Имајући у "не-енглески карактера замени" замењује се вБуллетин слово Н, или сам у УРЛ-у. За СЕО ово је веома добар.

Са "Нека не-српски Ликови у УРЛ адресама" карактери су замењени ~. Нешто што у великој мери утиче на СЕО.

Зашто ће вБЕТ будућих ревизија бити "решен" и технички немогуће.

Хвала.
    Original text
    Последњи изменио jorgejgm; 26-11-09 U 17:32.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би jorgejgm View Post
    Translated text

Имајући у "не-енглески карактера замени" замењује се вБуллетин слово Н, или сам у УРЛ-у. За СЕО ово је веома добар.

Са "Нека не-српски Ликови у УРЛ адресама" карактери су замењени ~. Нешто што у великој мери утиче на СЕО.

Зашто ће вБЕТ будућих ревизија бити "решен" и технички немогуће.

Хвала.
    Original text
    To je uradio - vBSEO vBET nije postigla takav zamjene. Morate da pravilno podesiti vBSEO. Možete da imate mogućnost da vode ne slovni Espagnol anb takođe podesiti ručno u ФОРУМ_ДИР / инцлуес / цонфиг_вбсео.пхп параметар $ Вбсео_цустом_цхар_реплацемент. Захваљујући коме ћете моћи да радите са преведеним УРЛ и задржите постојеће у УРЛ матерњег језика као оне где.

Погледајте овде:
    Code:
    http://www.forum.simple-nlp.pl/informacje/1274-pierwsze-na-swiecie-forum-o-nlp-wspierajace-wielojezyczna-spolecznosc.html
    Ово је УРЛ адреса где пољски слова (као што је саећ) је промењен захваљујући $ Вбсео_цустом_цхар_реплацемент и још увек држи све друге није енглески слова. То је исти линк за јапански:
    Code:
    http://www.forum.simple-nlp.pl/ja/informacje/1274-nlp多言語のサポートのための世界初のフォーラム!.html
    Такође, ово је добар пример зашто треба да није енглески / Еспагнол карактера - неки језици имају Ноли није енглески / Еспагнол карактера.

Ово је пример како можете да подесите $ Вбсео_цустом_цхар_реплацемент вредност (за пољски слова):
    PHP Code:
        $vbseo_custom_char_replacement = array(
    'ˇ' => 'A',
    '¦' => 'S',
    '¬' => 'Z',
    '±' => 'a',
    '¶' => 's',
    'Ľ' => 'z',
    'ą' => 'a',
    'ę' => 'e',
    'ć' => 'c',
    'ż' => 'z',
    'ś' => 's',
    'ź' => 'z',
    'ó' => 'o',
    'ł' => 'l',
    'ń' => 'n',
    'Ą' => 'A',
    'Ę' => 'E',
    'Ć' => 'C',
    'Ż' => 'Z',
    'Ś' => 'S',
    'Ź' => 'Z',
    'Ó' => 'O',
    'Ł' => 'L',
    'Ń' => 'N'
    ); 
    Pa kao što vidite - možete zadržati BOG SEO put za svoje postojeće linkove i otvoriti za prevedene linkove na 52 jezika

Надам се да ће помоћи у случају било ког другог питања само питајте - ми смо ту да вам помогнемо
    Последњи изменио vBET; 26-11-09 U 20:16.

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Нов 2009
    Поруке
    22

Translated text
    Хвала вам пуно опет, ради савршено.

Хвала.
    Original text

Ознаке за ову тему

Правила постовања