Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 9 на 9

Тема: Памет въпроси

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Фев 2011

Default Памет въпроси

Не знам дали това е свързано с Vbet, но започна да се случва, след като го инсталирах, така че ще попитам тук

Аз съм се следните грешки, когато кликнете върху "Обича получил" Vbseo и "Обича Като се има предвид" бутони на страницата на профила на потребителя:

PHP Code:
    Fatal errorAllowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 200593 bytesin /home/xxxx/public_html/forum/includes/functions.php on line 6862

Fatal error
    Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 491520 bytesin /home/xxxx/public_html/forum/includes/class_core.php(4430) : eval()'d code on line 458 
    Както казах, това започна да се случва след инсталирането на Vbet, но мисля, че съм ще има нужда от треньор тук, защото цифрите не пасват симптомите.

Памет информация:

От phpinfo: memory_limit Местни - 128M Master - 128M

От php.ini:
    PHP Code:
    Suhosin Settings.

suhosin.post.max_vars 2048

suhosin
    .request.max_vars 2048

suhosin
    .cookie.encrypt Off

suhosin
    .memory_limit 32M

suhosin
    .session.encrypt Off 
    Еврофутбол: PHP Memory Limit 32M

Сървър памет се използва в момента: 25.00% (262 136 от 1,048,576)

Съобщения за грешка, което предполага, че имам нужда да се увеличи паметта, но аз не виждам някакви други симптоми на недостиг на памет, като в същото време с помощта на форум и аз не са имали доклади от моите членове. Предполагам обаче, че те също ще се видим фатална грешка "Обича".

Вие, момчета, идват през всички проблеми като този, докато с помощта на Vbet? Щях да бъда благодарен за някакви съвети какво да се опита.

Еврофутбол Enterprise Преводач (vBET) Персонал
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Здравейте,
    Ок, ще го тествам на моя тест форум. Можете просто да опитате, че vBET този въпрос - просто да изключите vBET и да опитам да го направя отново - Ако стил проблем съществува и vBET е забранено - това не е vBET въпрос. Ако проблемът ще изчезне - това е vBET въпрос и ние ще го поправим.

На второ място - можете да увеличите лимита на memory_limit в php.ini до 64 MB и рестартирайте вашия сървър. (Моля, просто прочетете за този въпрос в Google).
    , с vBET 52 повече съдържание и 52 повече потребители на форума (ако имат поддръжка за всички езици) - цена на памет на сървър. Ние сме все още работиш, да се направи vBET по-ефективни (нови ОСВОБОЖДАВАНЕ много скоро).
    Тук имате списък на hinst:http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html

Благодаря
    Последната промяна е направена от kamilkurczak; 15-03-11 В 18:41.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Фев 2011

Благодаря. Ще се заинтересувам от резултатите ти. Забраних Vbet и презаредих страницата 'Likes'. Сега просто получавам празна бяла страница - без грешка в паметта. Също така не съвсем това, което бях след

Ще изчакаме да чуем какво да откриете на тестовата си сайт преди аз до паметта настройка в php.ini.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Фев 2011

Редактирах моя php.ini и увеличи ограничение на паметта до 64M и след това рестартира Apache, но Еврофутбол изглежда да се игнорира тази настройка и все още се оплаква, че съществува недостиг на памет (същите грешки, като е публикувал в пост 1).
    Последната промяна е направена от norku; 16-03-11 В 00:22.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Фев 2011

Здравейте,

Успяхте ли да се повтори грешката? Не мога да разбера защо Еврофутбол AdminCP показва 32M лимит на паметта, когато php.ini е 64M.

Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

не, не мога да го възпроизвеждат на моя тест форум (I кликнали върху обича бутони страница на потребителя).
    Знаете ли, рестартиране на сървъра след промяна в php.ini?
    Моля, попитайте за това на вашия хост доставчик

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Фев 2011

Да, аз рестартира Apache след изменение на php.ini, но това няма ефект. Много странно. Проверих си общо използване на паметта и е доста под 32M така или иначе толкова много странно, че аз съм се тези памет грешки. Аз попитах моя домакин, за да разгледа това.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Фев 2011

Решен. Имах непълен php.ini в корена. Всичко е правилно сега.

Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

ОК ли е за това потвърждение решени

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •