Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 10 на 16

Тема: vBAdvanced CMPS въпроси

Хибридният изглед

Предишна публикация Previous Post   Next Post Следващ пост
    Junior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Default vBAdvanced CMPS въпроси

Форум ми живее в / форуми /, ми vBAdvanced е в корена на домейна.

Аз сте добавили глобалната отчети, както е указано в друг пост на вашия форум и аз използвам "обичай" поставянето на знамената и влязоха $ vbenterprisetranslatorflags само веднъж в моя шаблон. На моята начална страница виждам (аз използвам ", ако" отчет, така че само админите виждат знамената) квадратите за знамена, два пъти под навигационната лента. Аз не виждам снимките на знамето, въпреки че сложих на копия от тях в / снимки / vbet / знамена.

Когато флаг квадратчета са кликнали на сайта превежда обаче, да получа изпратени / форуми /, но бих искал на потребителя да остане на началната страница, когато щракнете върху флага. Аз тичам Nginx и тук са ми ток пренаписва за вашия продукт. Аз не използвайте опцията SEO в vbet настройки.

# Старт превод

Местоположение ~ * / форуми / .* \\ (JPG | JPEG | GIF | CSS | PNG | JS) {
    корен / Var / WWW / htdocs / Wizard;
    }

местоположение / форуми / {
    корен / ххх / WWW / htdocs / Wizard;

пренапише ? / Форуми / vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 последните;
    пренапише ? / Форуми / vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 последните;

ако (! д $ request_filename) {
    пренапише ^ / форуми /(.*)$ / форуми / vbenterprisetranslator_seo.php последните;
    }

fastcgi_pass 127.0.0.1:9000;
    fastcgi_index index.php;
    fastcgi_param SCRIPT_FILENAME / XXX / WWW / htdocs / Wizard $ fastcgi_script_name;
    включва fastcgi_params;

# Разрешаване на някои FastCGI грешки, с по-толерантни буфери и периодите за
    fastcgi_connect_timeout 120;
    fastcgi_send_timeout 60;
    fastcgi_read_timeout 120;
    fastcgi_buffer_size 128k;
    fastcgi_buffers 4 256K;
    fastcgi_busy_buffers_size 256K;
    fastcgi_temp_file_write_size 256K;
    fastcgi_intercept_errors върху;

}

# Stop превод

1. Защо двоен набор от знамена?
    2. Ако имам снимки в правилния път, какво ще ги спре да показва?
    3. Знаете ли какво, аз ще трябва да добавите към Nginx ми CFG файл, за да позволи на потребителя да щракнете върху флага на моята начална страница и да не се изпраща към форумите?

Благодаря

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Трудно е да си представим това, което описват. Мога да създадете сметка на тест за нас, чрез които ние ще бъдем в състояние да види, че сте се опише? Моля, детайли за достъп PM.

Ако използвате VBS динамика - тогава ще трябва също да използват този мод: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html

Също така аз не знам коя пост пише за:
    Аз сте добавили глобалната отчети, както е указано в друг пост
    Така че, моля, дайте точните URL, така че ние ще знаем кои хитове ви fallowed.

Да включи превод на съдържание извън форум директорията, която трябва да лопатар този инструкции: http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html # post54

Тези, е обща информация. Сега да отговори на Вашите точни въпроси:
    1. Не знам сега. Трябва да видите HTML изход за съвети. Също така - какви промени сте направили в шаблони? И Сигурни ли сте, че знамена място е зададен като обичай?
    2. Вероятно липсата на стилове. Моля, обърнете внимание, че vBET се използва сега 1 изображение за всички флагове и показване на тези, които използват CSS въпреки. Би било добре Ако ще съм в състояние да видите това, което се пише за, тя може да помогне да се намери източник на издаване. Сега имам нужда да се отгатне.
    3. Да. Вижте тук: http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html # post54 просто да се приемат правила за Nginx

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Quote Първоначално публикувано от vBET View Post
    Трудно е да си представим това, което описват. Мога да създадете сметка на тест за нас, чрез които ние ще бъдем в състояние да види, че сте се опише? Моля, детайли за достъп PM.
    Аз съм всичко е готово с дубликата на въпроси знамена. Глупаво грешка от моя страна.

Да включи превод на съдържание извън форум директорията, която трябва да лопатар този инструкции: http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html # post54
    Аз съм наясно с този пост, но аз използвам Nginx която не използва. Htaccess. Аз ми пренапише раздел за мод си в първоначалното ми мнение. Какво ми е необходимо, за да добавите или промените?

Тези, е обща информация. Сега да отговори на Вашите точни въпроси:
    1. Не знам сега. Трябва да видите HTML изход за съвети. Също така - какви промени сте направили в шаблони? И Сигурни ли сте, че знамена място е зададен като обичай?
    Това е без проблем сега.

2. Вероятно липсата на стилове. Моля, обърнете внимание, че vBET се използва сега 1 изображение за всички флагове и показване на тези, които използват CSS въпреки. Би било добре Ако ще съм в състояние да видите това, което се пише за, тя може да помогне да се намери източник на издаване. Сега имам нужда да се отгатне.
    Но аз ще погледна в стила, в знамена, реж.
    3. Да. Вижте тук: http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html # post54 просто да се приемат правила за Nginx
    Ти ми каза, че в предварително продажбите, че вече имате.

Благодарим Ви за отделеното време

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Да - вече имаме правила за vBET и NGinX – можете да го намерите в vBET пакет do-no-upload/tools/redirecting-rules/nginx.txt. Все още правилата за специфични интеграции са готови инча форма Htaccess. Лесно е да се приемат тези.

Така че тези Htaccess правила.
    Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    Приема на тези:
    Code:
    rewrite ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true last;
    rewrite ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true last;
    Това:
    Code:
    RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true
    RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]
    до това:
    Code:
    if (!($query_string ~* 'vbet_outside=true')){
        rewrite ^(.*)$ $1?vbet_outside=true last;
    }
    Моля, имайте предвид, че тези, които не са тествани. Препоръчително е да направите резервно копие на вашите правила, преди да промени, така че в случай на въпроси, ще можете да отмените промените.

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Благодаря ви, аз ще го пробвам.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Моля, даде обратна връзка. Ние ще работим върху него, докато прави Също така моля, не забравяйте, че също трябва да промените конфигурацията на VBET. Вижте внимателно на инструкции http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html # post54

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •