Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 10 , 16

Konu: vBadvanced CMPS sorunları

Hibrit Görünümü

Önceki Yazı Previous Post   Next Post Sonraki Yazı
    Junior Member

Default vBadvanced CMPS sorunları

Benim forum benim vBadvanced etki alanının kök / forums / yaşıyor.

Forumda başka bir yazı yönettiği küresel tablolar ekledik ve bayrakları için "özel" yerleşimini kullanmanız ve sadece bir kez benim şablon doları vbenterprisetranslatorflags girdi. Benim ana sayfa I (kullandığım bir bildirimde bu yüzden sadece adminler bayraklar görüyoruz "eğer" kareler) bayrakları için iki kez navbar altına koymak bakınız. / Images / BB / bayrakları bunların kopyalarını koymak bile bayrak resimleri görmüyorum.

Bayrak kareler tıklandığında, site / forum / gönderilir olsun ama kullanıcı bir bayrak tıkladığınızda ana sayfada kalmak istiyorsunuz ancak çevirir. Ben nginx çalıştırın ve burada benim şimdiki ürün için yeniden yazar. BB ayarları SEO seçeneğini kullanmayın.

# Çeviri

~ * / forums / .* \\. (jpg | jpeg | gif | css | png | js) {
    root / var / www / htdocs / wizard;
    }

yeri / forums / {
    root / xxx / www / htdocs / wizard;

yeniden yazmak / Forum / vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 son;
    yeniden yazmak / Forum / vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 son;

{if (!-e $ REQUEST_FILENAME)
    ^ / forums son /(.*)$ / forums / vbenterprisetranslator_seo.php yeniden;
    }

fastcgi_pass 127.0.0.1:9000;
    fastcgi_index index.php;
    fastcgi_param SCRIPT_FILENAME / xxx / www / htdocs / wizard $ fastcgi_script_name;
    fastcgi_params içerir;

# Daha hoşgörülü tamponlar ve zaman aşımları, bazı FastCGI hataları giderin
    fastcgi_connect_timeout 120;
    fastcgi_send_timeout 60;
    fastcgi_read_timeout 120;
    128k fastcgi_buffer_size;
    fastcgi_buffers 4 256k;
    fastcgi_busy_buffers_size 256k;
    fastcgi_temp_file_write_size 256k;
    üzerinde fastcgi_intercept_errors;

}

# Çeviri Durdur

1. Neden bir çift bayrakları?
    2. Ben doğru yolu görüntüler varsa, ne görüntülenmesini durdurmak olacaktır?
    3. Bir kullanıcı benim ana sayfasında bir bayrağı tıklatın ve forumlara gönderilen alamadım izin nginx cfg dosyası eklemek gerekir ne biliyor musunuz?

Teşekkür ederim

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Bu ne açıklayan hayal etmek zordur. Tarif olduğunu görmek mümkün olacak kullanarak, bizim için test hesabı oluşturabilir miyim? PM erişim ayrıntıları Lütfen.

VBS dinamikleri kullanıyorsanız, o zaman da bu mod kullanmanız gerekir: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html

Ayrıca ben hakkında yazılı olduğu yazılan bilmiyorum:
    Başka bir post gibi küresel tablolar ekledik
    Bu yüzden biz pay hangi isabet bilecek kadar kesin URL sini ediniz.

Forum dışında içerik dizininde çeviri bütünleştirmek için nadas için bu talimatları var: http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html # post54

Bu genel bir bilgi oldu. Şimdi tam olarak soruları yanıtlayan:
    1. Şimdi Bilmiyorum. Html çıkışı ipuçları için görmek gerekiyor. Ayrıca şablonları yapılan değişiklikler? Ve bayrakların özel olarak ayarlanmış olduğundan emin misiniz?
    2. Muhtemelen stilleri yoksundur. BB tüm bayraklar için 1 görüntü olduğunu ve css rağmen kullanarak görüntülemek. Hakkında yazarken ne olduğunu görmek mümkün olacak olursa iyi olur, sorunun kaynağını bulmak için yardımcı olabilir. Şimdi tahmin etmek gerekir.
    3. Evet. Buraya bakın: http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html # post54 sadece nginx için kuralları kabul

Junior Member

Quote Nickli Üyeden vBET View Post
    Bu ne açıklayan hayal etmek zordur. Tarif olduğunu görmek mümkün olacak kullanarak, bizim için test hesabı oluşturabilir miyim? PM erişim ayrıntıları Lütfen.
    Ben yinelenen bayrakları sorunları ile ayarlanır. Benim aptalca bir hata.

Forum dışında içerik dizininde çeviri bütünleştirmek için nadas için bu talimatları var: http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html # post54
    Ben bu yazının biliyorum, ancak ben kullanmak değildir nginx çalıştırıyorum. Htaccess. Ben, benim özgün mod için yeniden yazma bölümüne dahil. Eklemek veya değiştirmek için ne yapmam gerekiyor?

Bu genel bir bilgi oldu. Şimdi tam olarak soruları yanıtlayan:
    1. Şimdi Bilmiyorum. Html çıkışı ipuçları için görmek gerekiyor. Ayrıca şablonları yapılan değişiklikler? Ve bayrakların özel olarak ayarlanmış olduğundan emin misiniz?
    Şimdi olmayan bir konu.

2. Muhtemelen stilleri yoksundur. BB tüm bayraklar için 1 görüntü olduğunu ve css rağmen kullanarak görüntülemek. Hakkında yazarken ne olduğunu görmek mümkün olacak olursa iyi olur, sorunun kaynağını bulmak için yardımcı olabilir. Şimdi tahmin etmek gerekir.
    Bayraklar stil dir bakacağız
    3. Evet. Buraya bakın: http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html # post54 sadece nginx için kuralları kabul
    Zaten satış öncesi bana söyledi.

Zaman ayırdığınız için teşekkürler

Evet - biz zaten BB ve NGinX için kurallar var - BB paket içinde bulabilirsiniz do-no-upload/tools/redirecting-rules/nginx.txt. Hala belirli entegrasyonları için kurallar. Htaccess şeklinde hazır. Bu kabul etmek kolaydır.

Yani htaccess kurallarını.
    Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    Bu benimser:
    Code:
    rewrite ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true last;
    rewrite ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true last;
    Bu:
    Code:
    RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true
    RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]
    Bunun için:
    Code:
    if (!($query_string ~* 'vbet_outside=true')){
        rewrite ^(.*)$ $1?vbet_outside=true last;
    }
    Bu test olduğunu lütfen unutmayınız. Bu değişiklikleri geri almak mümkün olacak konular halinde, değişiklik öncesi kurallarını yedekleme tavsiye edilir.

Junior Member

Teşekkür ederim, bir şans verecektir.

Lütfen geribildirim vermek. Biz yapılması kadar çalışacak http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html # post54

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •