PDA

View Full Version: Решени Въпрос Гост кеш

Taurus
30-08-10, 12:57
На Майкъл предложение Опитах гост кеш. И ehhhh, аз не може дори да се отвори страница, когато това е възможно. Просто се получи това:

Internet Explorer не може да покаже уеб страница

Човече, аз искам само веднъж нещо ще работят тук.

kamilkurczak
30-08-10, 16:14
Здравейте,

гост кеш работи сега, но сега е забранено опция: HTML GZIP Output.
Това е проблем с кодиране. гост кеш файлове са gziped и когато ние се опитваме да прочетете тази файлове - там е въпросът за кодиране.

Аз ще се опитам да намерите на този въпрос с кодиране.

Taurus
31-08-10, 09:46
Можете ли да отмените, каквото току-що направих на моя форум. Аз сега ви е изпратил 14:00 на моя форум и 1, тук няма отговор. Цялото ми форум е пълен объркан сега. Не мога да вляза в моята АКТБ или направете някое умереност. Това не е смешно ************************!!

kamilkurczak
31-08-10, 10:15
Можете ли да отмените, каквото току-що направих на моя форум. Аз сега ви е изпратил 14:00 на моя форум и 1, тук няма отговор. Цялото ми форум е пълен объркан сега. Не мога да вляза в моята АКТБ или направете някое умереност. Това не е смешно ************************!!
Моля, да изчистите "бисквитките.

Аз имам един въпрос:
Можете ли да проверите на вашия сървър с едно нещо, SSH?
моля, напишете тази заявка от вашия SSH: # Httpd-T-D DUMP_MODULES
и се опитайте да намерите deflate_module. Ако можете да го намерите, моля пишете тук.

Taurus
31-08-10, 10:18
Какво е SSH??

kamilkurczak
31-08-10, 10:22
Имате ли достъп до сървъра от командния ред?
Тук можете да промените конфигурационния сървър и др.
Secure Shell - Уикипедия, свободната енциклопедия (http://en.wikipedia.org/wiki/Secure_Shell)

Taurus
31-08-10, 10:30
О, Господи. Просто забрави за всичко това. Не мога да се справим с това вече. VBET е просто едно голямо главоболие за мен. Нищо никога не работи.

kamilkurczak
31-08-10, 10:34
кеша за гости е нормално - когато GZIP е забранено, но ако е разрешен GZIP гост кеш прави добро файлове (например index.zip). Можете да проверите (форуми / vbet_guestcache / EN).
Тук е проблем с кодиране и четене на този файлове. Разбира се, ние може да го оправи, но имам нужда от вашата помощ. (Мога да го проверите от вашата SSH)

Ако не можете да го проверите чрез SSH - Аз ще се опитам да го оправя без него.

Taurus
31-08-10, 10:41
Нямам представа как да проверите SSH ... съжалявам!

vBET
02-09-10, 22:50
HELLO-открих едно интересно нещо. Изглежда вашия форум missconfigurated.

Когато деактивирате vBulleitn GZIP от вариант AdminCP GZIP HTML изход, тогава вашата продукция все още е компресиран. Можете да го видите тук:
GZIP Test
ЗАБЕЛЕЖКА: това е ясно описано в опция Еврофутбол:

Ако вече сте използвате mod_gzip или mod_deflate на вашия сървър, не дава възможност тази опция.
Така че в този момент изглежда, че имате един от тези, върху, защото изходът е компресиран така или иначе. И това е най-вероятно причина за проблеми с гост vBET кеш - това е двойно компресирани, така браузъри луд с него.

Когато Автоматични GZIP е забранено Guest кеш се работи, все още имате някакъв конфликт и след това можете да видите това съобщение за грешка:

Warning: in_array() [function.in-array.html]: Wrong datatype for second argument in [path]/global.php(400) : eval()'d code on line 796
Този конфликт е около куката global_complete. Аз започнах да търся, които Министерството на отбраната е в конфликт, но само тези, прекалено много ... Ние можем да ви помогне, когато се определи кой мод създава този конфликт. За да направите това, което трябва да се проверяват всички плъгини за global_complete кука и ако тя използва in_array функция - след това да го изключите и проверете грешка все още се случва. Ако не сте намерили виновен. vBET не разполагат с такава функция в нашия код, така че някои други мод е отговорен за това. Ако искате да го намерите първо да изключите Автоматични GZIP (и да я настройва отново, точно както сте го имали преди). След това даде възможност на гости на кеш паметта и вид. Най-добре е да намерите юмрук кука, които биха могли да бъдат виновни - да я изключите, включите гости кеш и ако проблемът все още съществува, а след това бързо да изключите гости кеш (така че потребителите няма да видите този въпрос). От coure сте го тествате в браузър, където не сте влезли в системата.

Това е всичко, което мога да направя. В този момент изглежда, че въпросът е причинена поради неправилна конфигурация на Еврофутбол - вие използвате Автоматични GZIP и някои други и това, което не е позволено от документация Автоматични.
Също така издава с гост Cache и забранете Автоматични GZIP е свързано с някои мод конфликт. Ние не сме отговорни за код на други модове. Ние с удоволствие ще ви помогнат, но първо моля се определи, което мод е причина този конфликт. Това също може да бъде не конфликт, но просто бъг на този друг мод, но когато за гости кеш паметта е за след това тази грешка се стигне до изход, а не на грешка файл (спекулации). Както и да е - това трябва да се определя и защото то е причинено от други мод ние не сме отговорни за това. Ние вече прекарват много време по този въпрос, което изглежда да бъде просто грешната конфигурация на вашия сървър и се надявам да разберете защо ние първо трябва да поиска да се определи, която Министерството на отбраната създава конфликт на форума, който има десетки модове.

Разбирам, че за вас би било най-добре, ако правим всичко, но се надявам, че вие също разбирате, че ние не са vBET подкрепа всички възможни модове и сървърни конфигурации, подкрепа. Така че, ако искате да използвате за гости Cache, трябва първо да конфигурирате по подходящ начин на вашия сървър (използва се само един GZIP - Автоматични или външни, щанд). И, което мод води до съобщение за грешка (Автоматични GZIP излитане и гости кеш) - ние ще търсим там, за да ви помогне, когато се определи кой е виновен.

Моля, дайте вашето мнение.

Taurus
03-09-10, 11:19
Благодаря за усилията, но аз просто ще отида без гост кеш.

vBET
03-09-10, 11:23
Разбират. Все пак имайте в предвид, че ние с удоволствие ще ви помогнат с решаването на този конфликт, ако промените мнението си и искате да използвате Cache Гост. Разбира се - първо трябва да dissable двойно GZIP (виж предишния porst).

Така че в този момент ние затваряме този въпрос. Ако промените мнението си, моля, продължете по темата:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1