PDA

View Full Version: Вече предложено vbet_guestcache твърде големи, за да добавите празен команда в Cpanel

mario06
16-07-10, 16:15
vbet_guestcache твърде големи, за да добавите празен команда в Cpanel

Отне ми 4 часа на четири манипулирани сървър, за да празни (ръчно) на съдържанието, това е преувеличена и аз чувствам, че е необходим някакъв вид компресия тук и с vbet кеш маси и друго нещо, какво ще кажете за добавяне флъш бутон за това, за да admincp?

отношение на

kamilkurczak
18-07-10, 10:26
ОК, но аз не разбирам exacly,

Ти пишеш, че не съм имат опции в admincp (въпрос) или да предложи добавяне на нова функция? (Флъш бутона)
Ако отговорът е да, аз съм преместване на тема, за да поиска функции

mario06
18-07-10, 10:39
Вместо изпразване на таблиците ръчно от моя dmin можете да добавите опция да го отмивайте в admincp?
Поздрави

vBET
20-07-10, 19:47
Ние вече имаме искане за намаляване на размера на гост случай, а също и да добави възможност за ясно база данни кеш от Admin CP - всички приети:)

Моля, обърнете внимание, че в този момент да се намали гост кеш, можете просто да добавите повече страници, за да се игнорира. И за да се намалят кеша на база данни само промяна на времето на кеш, за да живеят до по-малки. Но в случаите на щанда ще имат отрицателно въздействие върху производителността, защото по-често резултати ще се запазят бъдат взети от Google, това, което отнема много повече време.

vBET
20-07-10, 19:50
Също така - вие вече писа едно и също нещо по темата, където това е вече предложи (точно тук:

Моля STOP SPAM! Тази нишка ще бъдат премахнати скоро - това е Достатъчно когато си сложиш веднъж:)

mario06
20-07-10, 22:51
Няма нужда да бъда груб, защото ние не живеем в 1940-те, нали знаеш, и аз не съм спам, ако някой ще реагира по-бързо, то не би било необходимо да го повтаря отново и отново, и освен това ние сме говорим за 2 различни неща.

В друга нишка вие казахте, че искате да направите база данни на промивни, ние никога не говореше за FTP vbet_guestcache файл deleter в admincp??

Какво ще кажете за другите ми проблем в преведените заглавия -> F.. , Аз съм все още чака отговор.

Поздрави

vBET
21-07-10, 07:38
За съжаление, ако сте ми взе коментар като грубост. Това не е моето намерение. Моля моите извинения за това. Аз просто исках да ви видим, да не пиша за един и същ въпрос на няколко места, защото аз вече ви попита за това преди и обясни, че само прави бъркотия на форума и в нашия екип, и това е защо ние трябва да се чисти такива неща. Една нишка на един проблем, е достатъчно. В противен случай ние имаме проблеми с управлението и с възлагане на нашите служители. Ето защо аз, смели и в горната част на случаи - Аз вече ви попитах няколко пъти, за да не писане на една и съща информация (това, което на този форум се счита като спам и най-малко няколко други, които знам, също) и се бори, че сте го пропускайте, преди . Просто не искам да го пропусна.

Дори и сега съм ви събуди за да потвърдите, че някои други 2 теми, направени от вас са наистина за един въпрос, или не И виси така, че след като седмици (тук пишете, че сте wayting за нашия отговор - поглед там ние сме wayting за твоя, тъй като 2 седмици;)). Писане няколко пъти около един проблем, просто го прави дълго време, за да се оцени не по-бързо. Така че просто моля те спри да го правиш и ако имате проблем - направете тема за него - само 1 - ние ще се справя. Ето защо имаме статуси за изход нишка - да бъде, че прави нещо, което все още се нуждае от вниманието ни, или не.

Още веднъж съжалявам, ако сте взели моя коментар не твърде добре: о И наистина благодаря за коментар за това - аз ще постави по-голямо внимание, за да направи такива въпроси, по-леко. Надявам се да можем да изградим нашите бъдещи отношения с разбиране и добри чувства:)

За въпроси, които са все още под връзка, моля потвърдете прави е един и същ въпрос, тъй като в другите ни конец. И в 2-ри един, моля изпратете необходимите данни, които аз просто попитах за вчера. Аз бях на почивка на морето, така че не бях в състояние да решим всички въпроси и Камил е работил по много въпроси в същото време. Сега, когато съм назад трябва да се направи бързо:)

И ти си прав - ти не пише за Admin CP кеш клиринг преди. Това вече е поискано в друга нишка от някой друг, така че тук статус, както вече предложи.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1