Прагляд поўнай версіі: Ужо прапанавала vbet_guestcache занадта вялікі дадаць пустую каманду ў CPanel
vbet_guestcache занадта вялікі дадаць пустую каманду ў CPanel
У мяне сышло 4 гадзіны на чатырох сфальсіфікаваныя сервер пусты (уручную) ўтрымання, гэта перабольшана і я адчуваю, што нейкая сціск неабходна тут і з vbet кэш сталы і іншая справа, як аб даданні флэш кнопкі для гэтага, каб У AdminCP?
што тычыцца
kamilkurczak
18-07-10, 10:26
добра, але я не разумею exacly,
Ты пішаш, што ў вас няма варыянтаў у AdminCP (выпуску) або прапанаваць дадаць новую функцыю? (Флэш кнопкі)
калі так, то я рухаюся тэму запыту функцыі
Замест таго, каб апаражненне табліцы ўручную з маёй Dmin вы можаце дадаць опцыю, каб змыць яго ў AdminCP?
З павагай
У нас ужо ёсць просьба аб зніжэнні памеру госця выпадку, а таксама дадаць магчымасць, каб ачысціць кэш базы дадзеных з панэлі адміністратара - усё прымаюцца:)
Калі ласка, звярніце ўвагу, што ў гэты момант, каб паменшыць госця кэша вы можаце проста дадаць больш старонак ігнараваць. А каб паменшыць кэша базы дадзеных проста змяніць час кэшавання, каб жыць, каб менш. Але на стэндзе выпадках ён будзе мець негатыўны ўплыў на прадукцыйнасць, таму што часцей за прыводзіць Віль быць ўзятыя з Google, што займае значна больш часу.
Акрамя таго - вы ўжо пісалі тое ж самае ў струмені, у якім гэта было ўжо прапанавана (менавіта тут:
Калі ласка, спыніце СПАМ! Гэтая тэма будзе выдалена ў бліжэйшы час - гэта чаго прыйсці, калі вы кладзеце інфармацыю, як толькі:)
Там няма неабходнасці быць грубым, таму што мы жывем не ў 1940-х гадоў вы ведаеце, і я не спам, калі хто-то будзе рэагаваць больш аператыўна гэта не было б неабходнасці паўтараць яго зноў і зноў, а тым больш гаворка ідзе аб 2 розныя рэчы.
У іншым струмені вы сказалі, што б зрабіць базу дадзеных ашуканец, мы ніколі не казалі аб FTP vbet_guestcache файл Deleter ў AdminCP??
Як наконт маёй іншай праблемы ў перакладзе назваў -> F.. ., Я ўсё яшчэ чакаю адказу.
З павагай
Выбачайце, калі вы ўзялі мой каментар, як грубасць. Гэта не было маім намерам. Калі ласка, прыміце мае выбачэнні за гэта. Я проста хацеў зрабіць вам бачныя не пісаць аб тым жа нумары ў некалькіх месцах, таму што я ўжо прасіў вас аб гэтым раней, і растлумачыў, што гэта толькі робіць беспарадак на форуме і ў нашай камандзе, і менавіта таму мы павінны прыбраць такія рэчы. Адзін струмень на адно пытанне дастаткова. У адваротным выпадку мы маем праблемы з кіраваннем яго і з прызначэннем яго на нашых супрацоўнікаў. Вось чаму я зрабіў гэта адважнае і ў верхніх выпадках - Я ўжо пытаўся вас пра не пішу тую ж інфармацыю некалькі разоў (тое, што на гэтым форуме, разглядаецца як спам, і, па крайняй меры, некалькі іншых, якія я ведаю, таксама) і ваявалі, што вы прапусціце яго, перш чым . Проста не хачу, каб вы не прапусціце гэта цяпер.
Нават цяпер я абуджэння Вас пацвердзіць, што некаторыя іншыя 2 патоку, зробленыя Вамі на самай справе аб адным пытанні, ці не І гэта вісіць, як, што, паколькі тыдняў (тут вы пішаце, што вы wayting для нашага адказу - паглядзіце там мы wayting для вашага, так як 2 тыдня;)). Запіс некалькі раз аб адным пытанні вы проста робіць больш часу, каб ацаніць не хутчэй. Так што калі ласка, спыніце рабіць гэта, і калі ў вас ёсць праблема - зрабіць нітка пра гэта - усяго на 1 - мы будзем звяртацца з гэтым. Менавіта таму мы маем статуты аб нашым патоку - каб пераканацца, што робіць што-то па-ранейшаму патрабуе нашай увагі ці не.
Яшчэ раз прабачце, калі вы ўзялі мой каментар не занадта добра: аб І сапраўды, дзякуй за ваш каментар пра гэта - я буду надаваць больш увагі, каб зрабіць такія пытанні, больш мякка. Спадзяюся, што мы можам будаваць нашы будучыя адносіны з ўзаемаразумення і добрых пачуццяў:)
Аб пытаннях, якія ўсё яшчэ знаходзяцца на - па спасылцы, калі ласка пацвердзіце гэта такая ж праблема як і ў іншай паток нашых. І ў адзін второй адпраўце неабходныя дадзеныя, якія я толькі што задаў ўчора. Я быў у адпачынку на моры, так што я быў не ў стане вырашыць любыя пытанні, і Каміль працаваў па многіх пытаннях, у той жа час. Цяпер, калі я вярнуўся, гэта павінна быць зроблена хутка:)
І вы маеце рацыю - вы не пісалі пра адміністратара кэша CP ачысткі раней. Было ўжо папрасілі ў іншы паток кім-то яшчэ, таму я тут статус ужо прапанаваў.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):