PDA

View Full Version: Решени Неуспех Story?

mario06
14-07-10, 04:27
Имайки предвид, че vBET държи на натоварването на сървъра на процесора, което е доста високо и от 350K мнения се индексират само 2% от нишките на различни езици, е наистина си заслужава?

Имате vBSEO инсталиран така е това е задължително условие за вземане vBET работа напълно?

Е този мод тестван на vBSEO извън борда?

Какъв процент се дава на vBSEO и vBET за индексиране?

В успехи, много малко информация е givin прави нещата малко неясна за мен.
vBSEO инсталирани | Настройки?
Настройки сървър?
vBET настройките?
vBSEO настройките?
Еврофутбол настройките?
Google PR?
и т.н.?

mario06
16-07-10, 16:18
Ежедневно нагоре:)

Ramses
16-07-10, 19:49
Аз нямам vbseo инсталирани и доколкото мога да кажа, аз едва ли може да видите повишаване на посетителите. Добре, може би някои по-английски, полски или друг език посетители, но в цифри, ние говорим от може би 500-1000 допълнителни посетители за един месец. Ежедневно може би 30 допълнителни посещения, в проценти това е все по-голям от 1%.
Така че аз мисля, че най-добрият ефект ще настъпи само ако vbseo е инсталиран.

pepito69
16-07-10, 20:31
Здравейте,
Аз не съм използвайки VBSEO.
Започнах да се използва vbet 5-то число на този месец. В 10-дневен срок посещения растат. В%:

(15,79%)
посещения: 24,813
Преди: 21,429
Аз нещо, което ще имаме повече от 1000 посетители на ден в малко време.
Но не всички ми уеб, преведени, само форуми. Този продукт (vbet) е добър (ok. .. пра ...) идея, но това ме подлудява с много проблеми. В кратък период от време е лесно да се каже, че е добре, но нека да видим, какво се случи в няколко месеца ...

mario06
17-07-10, 18:29
Не мога да видя разликата в повече потребители, тъй като моят форум нараства стабилно през последните години и ми AdSense доход остава същата освен това съм мониторинг всичко в тясно сътрудничество с Google Analytics, аз съм убеден, че vBSEO с URL пренаписва трябва да видите някои значителни резултати, моля, имайте предвид, че притежавате vBSEO, но го деинсталира, защото добавя повече стрес към сървъра и тъй като аз съм бил в продължение на много години, аз със сигурност не може да добавите URL пренаписва, така че в този момент мисля, че е безполезен

Реално решение към успеха е качествено съдържание и висок PR препратки, това е моето лично мнение, но аз препоръчвам vBET просто за превод функция, което е ценен актив

pepito69
17-07-10, 18:41
Реално решение за успеха е качествено съдържание и висок PR

Това е най-важното, разбира се.

mario06
18-07-10, 10:45
Здравейте,
Аз не съм използвайки VBSEO.
Започнах да се използва vbet 5-то число на този месец. В 10-дневен срок посещения растат. В%:

(15,79%)
посещения: 24,813
Преди: 21,429
Аз нещо, което ще имаме повече от 1000 посетители на ден в малко време.
Но не всички ми уеб, преведени, само форуми. Този продукт (vbet) е добър (ok. .. пра ...) идея, но това ме подлудява с много проблеми. В кратък период от време е лесно да се каже, че е добре, но нека да видим, какво се случи в няколко месеца ...

От вашия форум е нещо ново, това може да е съвпадение, или може би моят форум е по-голям, така че е необходимо повече време така или иначе времето ще покаже. Но да знаете, настройки и ощипвам на истории за успеха ще навреди.

Най-добри пожелания

mario06
18-07-10, 10:51
Аз нямам vbseo инсталирани и доколкото мога да кажа, аз едва ли може да видите повишаване на посетителите. Добре, може би някои по-английски, полски или друг език посетители, но в цифри, ние говорим от може би 500-1000 допълнителни посетители за един месец. Ежедневно може би 30 допълнителни посещения, в проценти това е все по-голям от 1%.
Така че аз мисля, че най-добрият ефект ще настъпи само ако vbseo е инсталиран.

Но както казах по-горе, се добавят допълнителни заявки и без URL пренаписва няма да бъдат ефективни, с URL пренаписва и всички за един среден / голям форум, не се препоръчва, така че съм ударен в задънена улица и предпочитат не да я инсталирате.

vBET
20-07-10, 20:24
Имайки предвид, че vBET държи на натоварването на сървъра на процесора, което е доста високо и от 350K мнения се индексират само 2% от нишките на различни езици, е наистина си заслужава?

Имате vBSEO инсталиран така е това е задължително условие за вземане vBET работа напълно?

Е този мод тестван на vBSEO извън борда?

Какъв процент се дава на vBSEO и vBET за индексиране?

В успехи, много малко информация е givin прави нещата малко неясна за мен.
vBSEO инсталирани | Настройки?
Настройки сървър?
vBET настройките?
vBSEO настройките?
Еврофутбол настройките?
Google PR?
и т.н.?

Моля, имайте предвид, че vBET не прави нищо за нормална страници - ако натоварване на процесора расте, това означава, че вашият преведените страници са посетени - така че да получите успех, като допълнителен трафик към преведените страници. Нови трафик винаги ще отнеме повече ресурси от вашия сървър без значение да ли го от vBET или какъвто и да е друг начин.

Моля, имайте предвид, че vBET е силно конфигурируем мравка можете просто да намалите натоварването на процесора - просто вижте изпълнение съвети: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/243-vbet-performance.html
Нашите клиенти използват vBET с наистина огромни форуми без каквито и да е проблеми с производителността, ако трябва след това да го има на собствения си искане. Вие имате лесен начин да го премахнете с помощта на нашите изпълнение съвети.
Сега благодарение на vBET имате 52 пъти повече съдържание - не може да се направи магически. Тя се нуждае от някои повече ресурси, ако не можете да се справя на вашия сървър - просто да го конфигурирате:) например забраните някои езици. Но всъщност аз просто беше на вашия форум и виждам, че преводите се разклоняващите се бързо, така че аз не препоръчвам да се отстранят всички преводи в такъв случай. Вие пишете за повече натоварването на процесора - това не е проблем. Докато все още имате малко свободно CPU ресурси и отговори бързо, това просто означава, че сте се използват ресурсите си.

vBET може да работи изцяло без vBSEO - можете да го използвате този начин, така че ти вече го знаеш. И vBET върши работа напълно без vBSEO - vbseo има нищо общо с преводите и подкрепа многоезична общност. Също така Еврофутбол 4.x има свои собствени връзки на SEO подкрепа и vBET поддържа нейния превод.

vBET е напълно тествани без vBSEO и имаме много клиенти, които са го използвате този начин - включително и вие. Така можете да си себе си, че работи. Аз наистина не разбирам източник на този въпрос ... Ако откриете нещо работещите наред на борда си - моля, просто го имайте предвид в раздел Докладване за грешка.

Процент в индексирането, дадени за щанд vBSEO и vBET е 0% - нито един от тези направи на индексиране. И няма инструмент, който ще направим индексирането за вас на вашия форум. Индексирането се извършва от паяците на Google, които работят като гости на вашия форум.

Успешни истории са дадени от нашите потребители - можете просто да ги питат за подробности. Но това е окончателно грешен раздел за това - тук vBET персонал кошери подкрепа. Просто ги попитайте от PM - ще видите, който пише, която история. Ние даде някои примери в успехи, но само собственикът на форума могат да ви дадат подробности около неговата конфигурация, ако той иска.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.10.1