PDA

View Full Version: Решени Проблем

Taurus
23-06-10, 11:34
Съжалявам за двоен пост.

Спешно се нуждаят от помощ. След ъпгрейд имам тази грешка на върха на моя форум:

Внимание: array_merge () [function.array-сливане]: Аргументът # 1 не е масив в [пътека] / global.php (400): оценка () "г код на линия 1153

Цялото ми форум е напълно объркан. По някаква причина това се случва само ако не сте влезли инча Така че за гости. Ако сте влезли, всичко е наред.

EDIT: OK разбрах, че след като съм с увреждания употреба "Full File Cache за гостите (BETA!)" всичко е наред. Така че трябва да има нещо нередно там. (И аз направих CHMOD 777-R vbet_guestcache)

kamilkurczak
23-06-10, 12:56
Здравейте,

можете да поставите тук URL на вашия форум? Бих искал да го проверите.

Taurus
23-06-10, 13:13
Са се превърнали Full кеш файл за Гости разстояние. В противен случай форум ми е напълно разбита. Имам твърде много членове и гости, онлайн, дори да има това за 5 минути половинка. Извинете.

CreativX - Осъществено от Еврофутбол (http://creativx.net/forums/)

EDIT: хаха .... съжалявам, аз просто видях, че сте персонал. Нека да знаят, когато можете да го проверите, и аз отново ще даде възможност на кеш гост.

kamilkurczak
23-06-10, 13:25
Не го включите още, Ние ще се опитаме да го решим, без да използвате вашия форум.

Taurus
23-06-10, 13:58
Добре, добре да се чуе. В очакване на решението!

kamilkurczak
23-06-10, 14:39
добре, съжалявам за този проблем, това е все още BETA функционалност.

Също така моля първо се опитват просто да премахнете съответния файл кеш (ще го намерите в / vbet_guestcache EN / / директория - трябва да го разпознае по име - това не просто да премахнете всички файлове, включени там Автоматични Може би просто генерирани тази страница по някаква причина и vBET кеширани и сега е показано кеширани резултат.

След това просто да включите тази функционалност.

Ако това се случи отново след кеш клиринг - да ни изпратите данни за достъп (достъп за Admin CP и FTP) и ние ще го решим.

Taurus
23-06-10, 15:17
подходящо кеш файл

Съжаляваме, но какво е името на този файл трябва да премахне?

Taurus
24-06-10, 01:14
Всичко ... някой?

kamilkurczak
24-06-10, 09:38
изтриете всички файлове в тази папка. Ако тя не работи да ми изпрати PM с подробности за достъп до вашия нов форум (и) FTP

Taurus
24-06-10, 11:07
FTP детайли изпратено!

kamilkurczak
24-06-10, 13:48
Добре, благодаря.
сега ние ще се опитаме да намерим този бъг

и аз все още се нуждаят от достъп до вашия admincp (PM моля)

steve
24-06-10, 13:51
Това ще бъде свързана с кеш файла.

kamilkurczak
24-06-10, 13:57
Да, ние сега:)

Taurus
24-06-10, 14:45
PM'd Детайли! Благодаря

kamilkurczak
24-06-10, 16:11
Влезете в на admincp и аз се обърна тази опция.
След това бях на вашия основен форум сайт и преведени сайт и аз, и не виждам проблема.

Сега тази опция е изключена отново.

1.please завой на тази опция,
2.find на сайт с този въпрос,
3.copy този URL адрес,
4.turn изключите тази опция, и поставете тук URL с въпрос

:)

Taurus
24-06-10, 16:18
ehhhhhh ********** този проблем възниква само ако сте гост в този форум. Това не се случи, ако сте влезли инча Така че включете. Влезте като администратор. И отидете на URL като гост.

EDIT: И като гост, отидете във всяка нишка или по пощата, ще видите, форумът е напълно разбита. Не на началната страница. На началната страница има грешка точно на върха.

kamilkurczak
24-06-10, 16:29
бях като гост разбира се, но всичко е нормално (като сайт с тази опция изключена)

Моля паста тук URL на сайта с този проблем

Taurus
24-06-10, 16:36
Току-що го е включен. И отиде към моята заглавна страница CreativX - Осъществено от Еврофутбол (http://creativx.net/forums/)

На първо място е добре. Отидете в каквато и да е конец веднъж, това е добре. Върни се в началната страница .... взрив ... грешка на върха. Отидете в нишка сега **********.. разбити. Тя все още е включен сега.

Taurus
24-06-10, 16:45
Съжаляваме, но не може да запази тази включен. Имам почти 400 посетителя в сайта в момента гледате счупен форум. Аз съм го изключване. Моля да го тествате, когато можете да.

kamilkurczak
24-06-10, 17:03
ОК добре, просто да изключите тази опция:)

kamilkurczak
24-06-10, 18:28
OK. Решени:)

Намерихме конфликт с пощите CT Рожден ден на изображението в кука global_start.
Това е конфликтен код:

global $globaltemplates;
$globaltemplates = array_merge($globaltemplates, array('postbit_ct_birthday_box'));

Това не е една vBET въпрос, но ние го решават.
Ние не знаем какво точно се причинява тази грешка, защото vBet не се използва тази променлива (глобални $ globaltemplates;). тя може да грешка на PHP или Еврофутбол

Сега всичко работи добре. Използвайте Full кеш файл за гости, е ред!

Ако сте някога се актуализира тази Рожден ден CT Вижте плъгин, което трябва да направите тези операции:
1. admincp -> Plugins и продукти -> Plugin Manager
2. намерите CT Вижте Рожден ден
3. кликнете на рождения ден на CT - Добави За globaltemplates

Сега можете да редактирате опции на този кодекс. И така:

4. намерите в областта на изпълнение на поръчката,
5. просто редактирате 5-6
6. кликнете бутона Запази

Taurus
25-06-10, 00:42
Благодаря ви много за голяма вашата услуга! Вие сте страхотни голям време!! Ще го проверите още сега!

Taurus
26-06-10, 16:37
За щастие аз проверени, за да видите, ако всичко е все още работи добре, когато влезете като гост. И това не е!! Моят целия форум е напълно объркан отново!! Дори моята начална страница. Аз с увреждания отново гост на кеша. И това е добре!

Моля, момчета, аз наистина се надявам, можете да сортирате това.

Благодарим Ви!

vBET
27-06-10, 00:07
Моля, да бъдат конкретни. Дайте точния URL на страница, който не е работно правилно с гост кеш и да каже какво не е наред там.

Taurus
27-06-10, 02:17
Когато гост кеш е на всяка страница е счупен. Така че, да ме уведомите, когато искате да изглеждате и да разрешите гост кеширане, и можете да видите.

kamilkurczak
28-06-10, 10:59
Im съжалявам Телец, но не мога да намеря този въпрос на вашия форум.
Бях на вашия сайт и аз включите тази опция за гости кеш.

Презареди няколко сайтове като гост, но не мога да намеря този въпрос.
всичко е нормално (като например, когато тази опция е изключена)

Taurus
28-06-10, 11:23
Ами аз просто го позволи, и отидох да ми forumhomepage на IE, и той е напълно объркан!

Taurus
28-06-10, 11:25
Аз го изключен отново.

Нещо друго. Тъй като сте променили заповед за изпълнение на този друг мод, 2 от други модове ми спря да работи. Един от тях е автоматичното добре дошли нишка на регистрация, а другата е автоматично съобщение за добре дошли посетител за регистрация. Мога ли поглед в това също.

Благодаря.

kamilkurczak
28-06-10, 11:27
Ок, ще го пробвам на IE. Мога да включите тази опция, така че аз ще се опитам да намерите на този въпрос

Taurus
28-06-10, 11:30
OK. Аз също редактира ми предишния пост. Моля, вижте, че и.

Благодаря

kamilkurczak
28-06-10, 15:55
за издаване на началната страница: търся и все още не мога да го намеря ehh.

за това два плъгини. Как мога да се възпроизвеждат този въпрос на вашия форум? Когато мога да го намеря?

Taurus
28-06-10, 16:01
Аз не знам какво сте направили, но тя изглежда да се работи в момента. Въпросът за форума са разбити, че това е така. Изглежда, "ОК",.

Не знам как можем да възпроизведете проблема с 2 плъгини. Създава нова тема в "Добре дошли форум, когато нов член се регистрира. Приветствайки него. Другият създава Посетителски съобщение, което го приветства. В профила му страница.

kamilkurczak
28-06-10, 16:41
достатъчно, за да премахнете старата кеш:)

за това 2 плъгини. Моля, деактивирайте vBET и се опитайте да намерите на този въпрос отново.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vBET Translator 4.10.1