View Full Version: Решени Проблем
Съжалявам за двоен пост.
Спешно се нуждаят от помощ. След ъпгрейд имам тази грешка на върха на моя форум:
Внимание: array_merge () [function.array-сливане]: Аргументът # 1 не е масив в [пътека] / global.php (400): оценка () "г код на линия 1153
Цялото ми форум е напълно объркан. По някаква причина това се случва само ако не сте влезли инча Така че за гости. Ако сте влезли, всичко е наред.
EDIT: OK разбрах, че след като съм с увреждания употреба "Full File Cache за гостите (BETA!)" всичко е наред. Така че трябва да има нещо нередно там. (И аз направих CHMOD 777-R vbet_guestcache)
kamilkurczak
23-06-10, 12:56
Здравейте,
можете да поставите тук URL на вашия форум? Бих искал да го проверите.
Са се превърнали Full кеш файл за Гости разстояние. В противен случай форум ми е напълно разбита. Имам твърде много членове и гости, онлайн, дори да има това за 5 минути половинка. Извинете.
CreativX - Осъществено от Еврофутбол (http://creativx.net/forums/)
EDIT: хаха .... съжалявам, аз просто видях, че сте персонал. Нека да знаят, когато можете да го проверите, и аз отново ще даде възможност на кеш гост.
kamilkurczak
23-06-10, 13:25
Не го включите още, Ние ще се опитаме да го решим, без да използвате вашия форум.
Добре, добре да се чуе. В очакване на решението!
kamilkurczak
23-06-10, 14:39
добре, съжалявам за този проблем, това е все още BETA функционалност.
Също така моля първо се опитват просто да премахнете съответния файл кеш (ще го намерите в / vbet_guestcache EN / / директория - трябва да го разпознае по име - това не просто да премахнете всички файлове, включени там Автоматични Може би просто генерирани тази страница по някаква причина и vBET кеширани и сега е показано кеширани резултат.
След това просто да включите тази функционалност.
Ако това се случи отново след кеш клиринг - да ни изпратите данни за достъп (достъп за Admin CP и FTP) и ние ще го решим.
подходящо кеш файл
Съжаляваме, но какво е името на този файл трябва да премахне?
kamilkurczak
24-06-10, 09:38
изтриете всички файлове в тази папка. Ако тя не работи да ми изпрати PM с подробности за достъп до вашия нов форум (и) FTP
kamilkurczak
24-06-10, 13:48
Добре, благодаря.
сега ние ще се опитаме да намерим този бъг
и аз все още се нуждаят от достъп до вашия admincp (PM моля)
Това ще бъде свързана с кеш файла.
kamilkurczak
24-06-10, 13:57
Да, ние сега:)
kamilkurczak
24-06-10, 16:11
Влезете в на admincp и аз се обърна тази опция.
След това бях на вашия основен форум сайт и преведени сайт и аз, и не виждам проблема.
Сега тази опция е изключена отново.
1.please завой на тази опция,
2.find на сайт с този въпрос,
3.copy този URL адрес,
4.turn изключите тази опция, и поставете тук URL с въпрос
:)
ehhhhhh ********** този проблем възниква само ако сте гост в този форум. Това не се случи, ако сте влезли инча Така че включете. Влезте като администратор. И отидете на URL като гост.
EDIT: И като гост, отидете във всяка нишка или по пощата, ще видите, форумът е напълно разбита. Не на началната страница. На началната страница има грешка точно на върха.
kamilkurczak
24-06-10, 16:29
бях като гост разбира се, но всичко е нормално (като сайт с тази опция изключена)
Моля паста тук URL на сайта с този проблем
Току-що го е включен. И отиде към моята заглавна страница CreativX - Осъществено от Еврофутбол (http://creativx.net/forums/)
На първо място е добре. Отидете в каквато и да е конец веднъж, това е добре. Върни се в началната страница .... взрив ... грешка на върха. Отидете в нишка сега **********.. разбити. Тя все още е включен сега.
Съжаляваме, но не може да запази тази включен. Имам почти 400 посетителя в сайта в момента гледате счупен форум. Аз съм го изключване. Моля да го тествате, когато можете да.
kamilkurczak
24-06-10, 17:03
ОК добре, просто да изключите тази опция:)
kamilkurczak
24-06-10, 18:28
OK. Решени:)
Намерихме конфликт с пощите CT Рожден ден на изображението в кука global_start.
Това е конфликтен код:
global $globaltemplates;
$globaltemplates = array_merge($globaltemplates, array('postbit_ct_birthday_box'));
Това не е една vBET въпрос, но ние го решават.
Ние не знаем какво точно се причинява тази грешка, защото vBet не се използва тази променлива (глобални $ globaltemplates;). тя може да грешка на PHP или Еврофутбол
Сега всичко работи добре. Използвайте Full кеш файл за гости, е ред!
Ако сте някога се актуализира тази Рожден ден CT Вижте плъгин, което трябва да направите тези операции:
1. admincp -> Plugins и продукти -> Plugin Manager
2. намерите CT Вижте Рожден ден
3. кликнете на рождения ден на CT - Добави За globaltemplates
Сега можете да редактирате опции на този кодекс. И така:
4. намерите в областта на изпълнение на поръчката,
5. просто редактирате 5-6
6. кликнете бутона Запази
Благодаря ви много за голяма вашата услуга! Вие сте страхотни голям време!! Ще го проверите още сега!
За щастие аз проверени, за да видите, ако всичко е все още работи добре, когато влезете като гост. И това не е!! Моят целия форум е напълно объркан отново!! Дори моята начална страница. Аз с увреждания отново гост на кеша. И това е добре!
Моля, момчета, аз наистина се надявам, можете да сортирате това.
Благодарим Ви!
Моля, да бъдат конкретни. Дайте точния URL на страница, който не е работно правилно с гост кеш и да каже какво не е наред там.
Когато гост кеш е на всяка страница е счупен. Така че, да ме уведомите, когато искате да изглеждате и да разрешите гост кеширане, и можете да видите.
kamilkurczak
28-06-10, 10:59
Im съжалявам Телец, но не мога да намеря този въпрос на вашия форум.
Бях на вашия сайт и аз включите тази опция за гости кеш.
Презареди няколко сайтове като гост, но не мога да намеря този въпрос.
всичко е нормално (като например, когато тази опция е изключена)
Ами аз просто го позволи, и отидох да ми forumhomepage на IE, и той е напълно объркан!
Аз го изключен отново.
Нещо друго. Тъй като сте променили заповед за изпълнение на този друг мод, 2 от други модове ми спря да работи. Един от тях е автоматичното добре дошли нишка на регистрация, а другата е автоматично съобщение за добре дошли посетител за регистрация. Мога ли поглед в това също.
Благодаря.
kamilkurczak
28-06-10, 11:27
Ок, ще го пробвам на IE. Мога да включите тази опция, така че аз ще се опитам да намерите на този въпрос
OK. Аз също редактира ми предишния пост. Моля, вижте, че и.
Благодаря
kamilkurczak
28-06-10, 15:55
за издаване на началната страница: търся и все още не мога да го намеря ehh.
за това два плъгини. Как мога да се възпроизвеждат този въпрос на вашия форум? Когато мога да го намеря?
Аз не знам какво сте направили, но тя изглежда да се работи в момента. Въпросът за форума са разбити, че това е така. Изглежда, "ОК",.
Не знам как можем да възпроизведете проблема с 2 плъгини. Създава нова тема в "Добре дошли форум, когато нов член се регистрира. Приветствайки него. Другият създава Посетителски съобщение, което го приветства. В профила му страница.
kamilkurczak
28-06-10, 16:41
достатъчно, за да премахнете старата кеш:)
за това 2 плъгини. Моля, деактивирайте vBET и се опитайте да намерите на този въпрос отново.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):